Dokumentární videoprezentace

Pirátská strana podporuje liberální autorské právo a odstranění výsadního postavení OSA.

Moderátoři: Komise předsedajících, Kampaňový tým, Finanční tým, Zahraniční, Vedoucí RT

Pravidla fóra
  • V tomto fóru odpovídají členové a příznivci Pirátů na vaše dotazy k platnému autorskému zákonu a také k naší politice v oblasti kopírování.

• Před položením dotazu zkuste najít odpověď v seznamu Často kladených otázek

Petr.Karlik
Návštěvník – nepatří k Pirátům
Profese: .
Dal poděkování: 103 poděkování
Dostal poděkování: 15 poděkování

Dokumentární videoprezentace

Příspěvek od Petr.Karlik »

Nedávno mě na youtube zaujalo pár videí. "Peníze jako dluh", "americký sen" nebo "kvantitativní uvolňování peněz" a říkal jsem si, že to je docela dobrý nápad. Srozumitelně zpracovat takové komplexní téma pro širší veřejnost tak, aby to bylo zároveň poučné i záživné.

Tak mě napadlo, jestli by něco podobného nemohli udělat i Piráti a prezentovat tak srozumitelně své myšlenky konfrontované s aktuální situací. Hned mě napadla třeba otázka kopírovacího monopolu, která ačkoliv je jednou ze ztěžejních v pirátském programu, tak si dovolím tvrdit, že je veřejností (naprosto) nepochopená. I za sebe můžu říci, že se v této problematice moc nevyznám a takový osvětový dokument, bych určitě uvítal.

OFFTOPICOmlouvám se, jestli jsem to napsal do špatného topicu, kdyžtak to přesuňte někde, kde by to bylo vhodnější. Teda jestli ten nápad uznáte jako vhodný k zamyšlení
Mikulas.Ferjencik
Profese: Asistent předsedy poslaneckého klubu
Dal poděkování: 3311 poděkování
Dostal poděkování: 6223 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Dokumentární videoprezentace

Příspěvek od Mikulas.Ferjencik »

http://www.youtube.com/watch?v=5ODKm2Ap ... r_embedded - ke kopírovacímu monopolu už video je, byť nevím, jestli je to to, co máš na mysli.

Člen s omezenými právy v důsledku neoprávněné realizace volebních výdajů

next_ghost
Návštěvník – nepatří k Pirátům
Profese: programátor
Dal poděkování: 465 poděkování
Dostal poděkování: 1741 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Dokumentární videoprezentace

Příspěvek od next_ghost »

Mikulas Ferjencik píše:http://www.youtube.com/watch?v=5ODKm2Ap ... r_embedded - ke kopírovacímu monopolu už video je, byť nevím, jestli je to to, co máš na mysli.
Tohle je video pro lidi, kteří už se o kopírování aspoň trochu zajímají. Ale Frantovi Vopršálkovi z Horní Dolní to vůbec nevysvětlí, proč by se měl o kopírování zajímat víc než třeba o cenu desítky piva.

Chceš, aby organizace fungovala? Komunikuj!
Česká pirátská strana: Neškodná.

Odpovědět

Zpět na „Kopírování“