Trička, logostrany.
Moderátoři: Komise předsedajících, Kampaňový tým, Finanční tým, Zahraniční, Vedoucí RT
-
- Návštěvník – nepatří k Pirátům
Re: Trička, logostrany.
Logo strany? Muze byt logem neco jineho nez piratska vlajka - klasika s lebkou a zkrizenymi hnaty?
Kdyz uz poutat pozornost, tak poradne.
Ale pokud to neprojde, tak se primlouvam drzet se toho znaku ktery pouzivaji ostatni piratske strany, jen v nejake modifikaci s ceskou vlajkou.
Kdyz uz poutat pozornost, tak poradne.
Ale pokud to neprojde, tak se primlouvam drzet se toho znaku ktery pouzivaji ostatni piratske strany, jen v nejake modifikaci s ceskou vlajkou.
- Tomas.Fuksa
- Profese: programátor
- Dal poděkování: 60 poděkování
- Dostal poděkování: 75 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Co takhle dát vlajku na pozadí?
- Přílohy
-
- pirate.jpg (6.48 KiB) Zobrazeno 2144 x
-
Mne by se vic libil lev, treba stylizovany do podobizny piráta.
Trikolora mi tam moc nesedí.

-
Tohle vypada super.snouman.net píše:Řikám nejsem grafik, ale aspoň nějakej nápad by to chtělo. Za tu bílou se omlouvám. Člověk se pořád učí
Víc se mi líbilo to svislé rozvržení, pak můžu poslat křivky, aby si s tím někdo pohrál případně xD
-
Se lvem je dle meho nazoru problem ze je prilis clenity. Muzeme s grafikem zkusit pripravit nejaky draft, ale bojim se ze kdyz bychom to pak chteli pouzit na materialy, delala by mnohdy clenitost problem. Ja bych se, drzel toho nepsaneho standardu - prevzeti loga PP a "pocesteni" trikolorou.Den Inner píše:Mne by se vic libil lev, treba stylizovany do podobizny piráta.![]()
-
- Dostal poděkování: 1 poděkování
+1Ondřej Baláž píše:Ja bych se, drzel toho nepsaneho standardu - prevzeti loga PP a "pocesteni" trikolorou.Den Inner píše:...
taky bych to moc nedramatizoval, jen něco jednoduchého, pár barev, jednoduché tvray...
-
- Dostal poděkování: 3 poděkování
Opravdu bych to zbytečně "nedramatizoval" a udělal něco jednoduchého 

- Přílohy
-
- Piratpartiet2.png (8.44 KiB) Zobrazeno 1946 x
-
A na plachtu dát trikolorupetr.duchek píše:Opravdu bych to zbytečně "nedramatizoval" a udělal něco jednoduchého

-
- Dostal poděkování: 3 poděkování
trikolorou bych raději potáhnul sloup, ale to už je nad moje grafické schopnostisnouman.net píše:A na plachtu dát trikolorupetr.duchek píše:Opravdu bych to zbytečně "nedramatizoval" a udělal něco jednoduchého

-
To mi nepřijde zase tolik výrazné, pokud to má reprezentovat zemi původu, musí to být vidětpetr.duchek píše:trikolorou bych raději potáhnul sloup, ale to už je nad moje grafické schopnostisnouman.net píše:petr.duchek píše:

Sloup je malá a nešikovná plocha pro trikoloru xD Věřim, že to dotáhneme k perfektnímu výsledku. Každý svou troškou