Co se stalo v Pirátské straně?

Diskuse s veřejností a místo pro její podněty a připomínky

Moderátor: Komise předsedajících

Pravidla fóra
Odpovědět
Jakub.Michalek
Poslanec/poslankyně Parlamentu ČR
Profese: poslanec
Dal poděkování: 1116 poděkování
Dostal poděkování: 5176 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Co se stalo v Pirátské straně?

Příspěvek od Jakub.Michalek »

Za zveřejnění tohoto vysvětlujícího shrnutí na facebooku Pirátských novin, který jsem jako šéfredaktor spravoval, jsem byl Martinem Brožem a Daliborem Záhorou vyřazen ze správců facebooku Pirátských novin. Moje shrnutí mělo vysvětlit útržkovitá a zavádějící tvrzení, která zde tito publikovali (například dehonestující vyjádření Martina Brože o předsednictvu Pirátů). Na rozdíl od těchto vyjádření moje shrnutí osobní útoky neobsahuje a drží se linie skutečností. Já budu i nadále prosazovat politiku postavenou na informacích, nikoliv na jejich nedostatku ;)
Tito uživatelé poděkovali autorovi Jakub.Michalek za příspěvky (celkem 4):
Jan.Nezhyba, Karel_Bilek, Pavel.Moravec, Vojtech.Pikal

Jakub Michálek, předseda poslaneckého klubu Pirátů a vedoucí resortního týmu Spravedlnost
V případě potřeby mě prosím kontaktujte napřímo přes telefon, Signal nebo přes mail - viz kontakty. Jiné zprávy nečtu.

czpirat
Návštěvník – nepatří k Pirátům
Profese: IT coordinator
Dal poděkování: 10 poděkování
Dostal poděkování: 39 poděkování

Příspěvek od czpirat »

Merito věci:

Pirátská loď vyplula. Pro mě překvapivě a přes obrovskou skepci, vzal jsem je na milost prakticky jen proto, že jsem znal z dávných časů Jana Podhajskýho z mého prvního "pražského období" před povodněma skrz Kecala. Ti dva mi byli osobní garancí (myslím, že se na začátku mihnul kolem pirátů i Kecal=Petr Lupač, ale to je bohapustá spekulace, nějak mě to nezajímalo, laicky řečeno sem si to zařadil asi takhle: hele to je zajímavá skupina lidí, Balvan jim dělá ideologa a je to zajímavá parta, kdoví co z toho vyleze - parafráze toho jak jsem si zapamatoval hospodský plkání s Kecalem před kurva dlouhou dobou x let. Potom, co jsem je po očku sledoval, jsem zjistil, že pirátská loď i vyplula a "zatím se to nezesralo". Ok, můj barometr poskočil a já začal mít hryzání svědomí, že je snad budu i volit, ztratil jsem tedy o ní dobré slovo opatrného optimismu při hospodskejch kecech o politice, díky tomu jsme je volili v našem malebném jihomoravském městě asi čtyři :-) to je tak moje maximum co se týče občanského aktivismu. Pak tak nějak plula, já si svý odbyl, zatím mě nepálilo svědomí, že jsem "debil naletěl" a tím to pro mě skončilo. FB je ale koneckonců komunitní nástroj a tak občas vyskočilo něco co okomentoval Balvan u někoho jiného, zaregistroval jsem dva lidi, nějakýho anarcho-syndikalistického blázna jménem Budín a zřejmě věčného potížistu, nějakýho Brocha, kterej prudil s nějakou prkotinou jako je logotyp, nebo taková nějaká sračka. No je to normální, to musí být asi hodně velkej debil. Ale začetl jsem se do komentářů, začala mi blikat kontrolka, rozhodl jsem se mrknout "na nějaký to jejich pošahaný fórum, bo jsem si nemohl přečíst odkazovanou diskusi, ok, zaregistroval jsem se, začetl. Začal se potit, co se kurva kde takhle vysralo a kdy tý bandičce bláznů, který ale měli dost podobný názory těm mím na správu veřejných věcí (vím zprofanované slovo) mrdlo a stal se z nich nepodařenej menší klon pošahanejch zelenejch taková cover-verze mladých uvědomělých intelektuálů, co nežerou maso, bo zvířátka pláčou a jsou tak ultra-politicky-korektní, až se z nich stanou naprostý navenek-ultra-politicky-korektní, ale ve skutečnosti jen ultra-kurvy. Začalo se mi dělat blbě z mé volby. Fakt. vypadlo to, jako by se na loď nalodili nějaký krysy a prokousali do lodi díru. Protože seriózně, co Vám vyleze, když se na to podíváte pohledem nezaujatýho člověka?

- v pirátech se dala dohromady nějaká bandička lidí, co prezentujou úplně něco jinýho, než tu ideu, kterou jsem volil.

- bandička, nebo jeden napoleonek přišel s tím, že trikolóra ve vlajce je jasnej nacionalismus a kdo to nechápe je přece zasranej krypto-nácek. Cože? Ta trikolóra (seriózně ji mám ještě někde schovanou, byly to takové malé obdelníčky se sichrhajskou na spodní straně), kterou jsme si připínali jako malí smradi, když mi bylo deset, byl listopad, na výlohách byly nalepený kreslený vtipy, který jsme nechápali a prej bude nějaká demonstrace. Očima desetiletýho ok, kurva co má bejt. V dětské bandičce složené ze dvou tříd naší základky (Spolužáci rektrutování převážně ze světskejch, pár cigánů a různý směsky ze "staráku",starák je starý město = to je taková speciální čtvrť v každým městě, svět kde na Mikuláše nechodí Anděl ani Mikuláš, bo z toho by měli děcka jenom prdel, kopali by ho do kotníků a andělovi chcali na křídla. Takové lokální genius-locci) vytěžíme z toho aspoń něco pro nás, dospělí jsou nějací zmatení a je cítit nějaká podivná nová příchuť, něco je ve vzduchu, dospělí jsou nějací divní, učitelé nás nelískaj ukazovátkem přes prdel tak často (mimochodem doteď jsem zastánce navrácení tělesnejch trestů a učitelské autority, takový kurvy jako jsme byli, se nedaj zvládnout vlídným slovem, nedokážu si představit to peklo základního školství dnes) a vypadaj že nevědí co maj dělat a tak jsme vzali malý trikolórky, který jeden od světskejch kdesi sehnal a přicvakli si je na triko a šli za prvním učitelem, kterej zrovna hlídal na chodbě o přestávce a řekli mu, že zítra nepřijdem, že podporujem stávku (kurva nevěděli jsme ani, co slovo stávka znamená), čekali jsme pár přes papule, nicméně dostali jsme vyděšenej pohled dospěláka, kterej neví co si počít a den jsme se váleli doma místo školy. Doteď sám nevěřím, že nám to prošlo. Oukej. A pak to přišlo. lidi, nadšení, energie, změna, cože? my můžem za ten plot do toho imperialistickýho rakouska? Cože? Vídeň? To dokáže odvařit a převrtat závity vnímavějšího parchanta z Harvardu (ironická přezdívka základky). Tohle nejde popsat, ač se snažím, řeknu to takhle, když to teď po letech sepisuju, úplně mi nabíhá husí kůže, tak emotivní to bylo a už navždy to mám vypáleno v IT, tu změnu, to že neexistují pravidla, která jsou neměnná, že neexistuje autorita, která jediná ví, co je dobře, že SSSR není největší a nejlepší země na téhle planetě a jsem tomuhle opravdu neskutečně vděčnej, že jsem to mohl zažít, že existuje SVOBODA. Že vše není takové jaké se zdá. Že lidi jsou zvláštní, že Ti, co si nejvíce berou do huby morálku, kážou o ní a ukazují na ty druhé morální zrůdy, jsou nejvíc nebezpeční. Tak jako naše učitelka, která do r. 1989 mluvila o SSSR jako nejlepší zemi na světě, o USA jako o největší imperialistické stvůře, která nechává chcípat lidi na chodníku, mluvila úplně stejně i po r. 1989, stejně fanaticky, akorát prohodila SSR a USA. Tohle mi umožnilo vyvinout si vlástní já. Které sere na nějaké morální pravdy, hlavně pokud jsou kázány stejnými zmrdy, kteří mi dělali jako malé jiskře (pionýra už jsem nestih) vedoucího. Svazáci, akorát v jiných barvách. (z toho je asi zřejmý i můj názor na módní anti-komunismus a všechny podobné sračky, zašťiťující se morálním štítem. Že já sem jenom svůj a já si určuji hodnoty. Kant to koneckonců řekl tak dobře, že si to nechal vytesat na náhrobek a já jenom parafrázuji. Prostě jsem si udělal vlastní žebříček hodnot. Když silnější šikanuje slabšího, pomůžu slabšímu i kdybych měl plivat zuby na chodník a kdybych viděl jak někdo týrá zvíře, přepnu na rudo a omlátím ho o zem, nikdy si nenechám od nikoho říkat co je správný, nebudu kurvit jiný lidi, budu se snažit, abych vždycky cejtil tu malou strunku uvnitř, že vibruje ve správným rytmu a jinak ať si dělá každej co chce, když to nezasahuje do mýho kodexu. Když je někdo normální, tak se s ním rád pobavím, když je to piča tak si to vyříkáme hned a když kurví ostatní nebo prostě škodí, ak ho zbiju. Nebo budu bitej, ale nikdy nebudu mlčet a nechat se oblbovat kecama o vyšším dobru a morálních od nízkejch zmrdů bez morálky. Nic světobornýho, ale moje. A nad tímhle vším vlála tehdy naše vlajka. Ne jako přílepek k tý rudý se srpem a kladivem, ale jako hrdá vlajka, pro mě symbol svobody a tohohle národa (skupenství parchantů ze staráku, cigánů a smějících se bestií), který měli takový kurevský štěstí, že zažívají dodnes podle mě jednu z největších "skutečných" svobod na celým tomhle světě a navíc v takový krásný zemi s těma krásnejma panorámatama od Krušnejch hor až po panorámata těch krásnejch holek, kterým jsme se snažili (no vlastně dodnes snažíme) nakouknout pod sukně. Ať už je to slovanská dcerka z vesnice, nebo ty vietnamský míšenky (seriózně tohle bude ještě krása pozorovat), či jakákoliv jiná. Jo a začali jsme hulit a zjistili, že nějaký plešatý hovada, který jsou pro mě inteligencí dost daleko i od rozverné vychcanosti naší Betynky (čtyřnohej trhač, zabijáckej pudl) nám nebudou zkoušet říkat, jak máme žít.

Já vím, dlouhej a off topic začátek, ale vzhledem k tomu, že tu teď sepisuji můj náhled na to, co se událo u pirátů, chtěl jsem ozřejmit můj světonázor a to jak nahlížím na to, čeho jsem byl bohužel u pirátů svědkem. Protože ač se kurva snažím být nestranný, nejde to, protože potom, co jsem desítky hodin pročítal fórum, už si prostě člověk udělá názor, to k tomu patří, nejde zůstat neutrální, protože kdyby mě tak strašně nesralo to, co se u Vás děje, tak bych se na ten elaborát vysral, bo já s Vámi už skončil právě u té aféry s Logotypem a už nikdy jsem neuvažoval nad tím, že bych Vás snad někdy mohl volit, ale po těch pár desítkách hodin, vidím, že to možná není tak tragický, že ti nositelé te idei, kterou jsem volil tu jsou, že strana se snaží nastavit mechanismy, aby bojovala s tím co se děje a že to snad začíná chápat čím dál tím více lidí. A tak, když se tu lidé jako Ivo Vašíček, kterého mám s Vámi spojeného a díky článkům na pirátech ho považuji minimálně v ekonomii za velice chytrého člověk a ostatní, které mám za nositele původní idee, dotazují, co se to tady sakra děje a lidé jako Jakub Michálek sepisují zaručeně objektivní a nezaujatý náhled na proběhnuvší události, tak budu ještě jednou naposledy občansky aktivní a pokusím se na to odpovědět. A bude to zaujatej pohled nezaujatého člověka, který ani jednoho z aktérů nezná jinak, než v souvislosti s piráty a výhradně skrze příspěvky ve fóru, kromě pár komentářů od některých, na facebooku. A ví dost hovno o reálnejch vazbách uvnitř strany

Zaujatá verze proběhnuvšív událostí ve stručnosti.

1. Strana nabrala nové členy, ti se začali zapojovat.
2. Někteří tito členové se rozhodli, že si stranu tady těch blbečků od komplů přizpůsobí ke svým vlastním zájmům, které nemají nic společného s původní myšlenkou. Budem jim říkat třeba napoleónci.
3. Při tom, co považuji za ekvivalent výstřelu z aurory doteď nemohu posoudit či zcela vypočítavě k budování sféry svého vlivu, nebo čistě z vlastního přesvědčení a náhledu na pirátskou stranu, chtějí někteří tito napoleónci či napoleónek to správný feelingový logo a třeba hezky politicky korektní název. Prostě jako doma, jde o to, udělat si to pěkný a podle sebe, no ne?

To, zda je to morálně ospravedlnitelné nechám na svědomí jednotlivých zůčastěných, ale je důležité to zmínit, protože to zákonitě narazí na "morální právo" těch, co piráty založili. Těch, kteří umožnili celému tomuhle vzniknout a kteří třeba v mém případě tím získali můj hlas, tohle je prostě určitá subjektivní legitimita některých z těch původců, TOHLE JE MORÁLNÍ PRÁVO v tom nezkurveném významu samotného toho slova. Je důležité na to poukázat, protože bude následně ignorováno, zesměšňováno či zpochybňováno a napadáno paradoxně ve jménu morálky těmi, kteří na ni zvysoka serou, pokud jde o morálku, ale pokud se to může hodit jako prostredek k manipulaci a dodávání neexistující legitimity svému vlastnímu počínání.

4. Tohle spustí alarm u některejch "přecitlivělejch blbečků" (pro mě je symbolizuje zejména Broch, pro mě jako toho, kdo si začal dělat názor s nulovými znalostmi komunity, takže pochopte určité zjednodušení, může za to i to, že diskusi o logotypu jsem nečetl celou, začal jsem s tím, proč ten věčnej kverulant, nějakej Broch prudí skrz každou pičovinu, pak jsem se začetl, našel jsem odkazy na předchozí ?Kolajovu? opakovanou iniciativu o změnu názvu strany a vypuštění trikolóry a udělalo se mi blivno). A ti začnou brojit a nemohu posoudit, zda to nebylo mnohdy i přeexponované, reakce těchto "blbečků" snaží se mě o tom přesvědčit každej 2. příspěvek z té "správné" názorové skupiny, nečetl jsem včechno, sám jsem neměl pocit z žádnéh z přečtených příspěvků, že by Brooch nebo někdo jinej přestřeloval, ale možné to je, nemohu soudit. Pak mi to seplo. Když máte ten správnej názor, můžete vznášet stejný podněty opakovaně, dokud se neodhlasujou tak jak se vám líbí napoprvý, až se nakonec správně "státnicky" prosadí. Když se snažíte s daleko větší legitimitou (pro mě subjektivně), upozornit na to, že se něco děje, jste kverulant, stěžovatel, ojedinělej exot, ve stručnosti PIČA. Tohle je můj objektivní názor založený na tom, jaké argumenty používala bandička z GA frakce (zamořený AO a mě neznámá část MO, minimálně Dana Kozlová, Jakuba Michálka a možná i někoho dalšího, tipuju Kolaju, ale to už jsou pouhé spekulace- i když je možné že ty vztahy pak teprve vznikly na základě společného názorového průsečíku a v rámci opozice vůči PIČÁM, minimálně Broch musel být příčinou mnoha nových přátelství, ten "šulin rejpalskej", o dalších orgánech strany už si nemohu udělat ani matný obrázek). Prostě naprostá většina příspěvků je stavěna na tom, "že já mám morální právo (ještě lépe právo z pozice mojí funkce, to je úolně krásný příklad vyspělého demokrata) já můžu a ty seš piča tak radši drž hubu a táhni, nejlíp někam jinam. A nedělej vlny. Tak vyznívají nezaujatému šokovanému čtenáři, čímž je myšlena moje maličkost.

5. Proběhlo zřejmě velké množství různých názorových přestřelek a kdoví čeho ještě, kdo měl pravdu mě nezajímá, válka nemůže být morální, nikdo tedy nejedná morálně, zvěrstva se dějí a nelze soudit, proto lze pouze přemýšlet nad tím, kdo může za to že začla, protože to je viník a nikdo jinej, ať už vědomě či nevědomě. Z výše uvedeného vyplývá, že prostě jeden z napoleónků tohle úmyslně či neúmyslně začal a jen Ten, nebo Ti, nese(nesou) vinu. Ten kdo začal celý tenhle proces změny strany do něčeho jiného. Tohle je ta subtilní, těžko definovatelná podstata celého problému.

6. V této chvíli jsem s piráty skončil a hodil na ně bobek. Rozhodl jsem se, že těm nemhoha mladším souběžníkům, které zajímá můj názor koho volit budu doporučovat stále piráty a já sám jim svůj hlas už nikdy nedám. Hotovo, mrdat, lambáda. Tuším že to bylo někdy v říjnu, nebo kdy, dá se to poznat podle toho, kdy jsem se sem poprvé zaregistroval, tak ten den jsem si to takto vyřešil. Během této doby to muselo být užasné období radosti svornosti a společné práce pro společný cíl na tomhle fóru.

7.Zvědavost je svině a podvědomí kurva. A tak když zase po x týdnech vidím zrovna na FB Balvanův koment k tomu, že Broch dostal ban, nedá mi to a začnu číst.

(Měl ses na to vysrat šuline, spát a nesepisovat tu už 4 hodiny elaboráty, seš PIČA a okorávaj ti tu vánoční chlebíčky, jak jsi mohl krásně spát jak jezulátko, a místo toho se tu sereš s něčím, co je s největší pravděpodobností každýmu ze zůčastněných u prdele až to postneš, budeš si připadat jak největší debil - nesouvisející self mentoring v závorce)

8. Padá mi držka. To jako vážně?

- zamykaj se tu fóra rychlostí, že blesk je toho zamykání pomalejší brácha (což musí být skvělý pro spoustu lidí co si vlákno přečtou za tři dny a pak už můžou akorát držet mordu, nebo si rozškubnout kušnu hákem)

- když z toho hlavní PÍČE Brochovi mrdne a napíše vlákno s titulem "Běže už s tím zamykáním vláken do prdele), což doteď nechápu, že to mohlo někoho takhle rozhodit, pokud nepřišlo teda nějaké speciální období v měsíci a jistá GA ukáže svoji kompetenci a zcela přiměřeně mu nasolí ban na týden, na jedinou komunikační platformu strany, "bo neuměl držet piču a já su AO, chápeš? Co mě tu urážíš? Chápeš že to já tady tomu šéfuju?" Krásný příklad oné kompetence. Není nad to nereagovat přehnaně a umět to zmoderovat jak se patří, po "našem"

- nechápu co se stalo potom, ale Ivanu Bartošovi,(kterého jsem měl fakt za inteligentního člověka, ale nyní, po tom všem co jsem tu viděl a četl jsi nejsem jistej kde stojí v téhleté šlamastice, jediné co mě napadá jsou taková ta pořekadla o špatné společnosti a jsem každopádně rád, že mi to pomohlo přiblížit dosud ne zcela chápaný výraz "moc korumpuje") asi dali jinou houbovou omáčku, než na jakou byl zvyklej a mrdlo mu. Spam, trolling ok, podle mě to bylo Guilty pleasure pro spoustu zůčastněnejch.

- pak nechá sundat fórum. Tady bych chtěl zmínit, že objektivně, tohle je prasárna. Žádné z těch tun keců relativizujících toto i následující vypnutí nemůže nijak změnit skutečnost, FAKT, že tohle je krystalická ukázka zneužití moci, popření demokracie a samotné myšlenky strany, nelze to NIJAK omluvit a okecat. Ale subjektivně, u Ivana bych to pochopil, stane se to, musí být v šílený situaci, uprostřed bitevního pole mezi všemi, do toho člověk není stroj a ovlivňují ho osobní vztahy, emoce. Ok, tohle bych pobral. Neomluvil, ale pochopil. Jen kdyby tam bylo alespoň krapet sebereflexe, kdy omluva v jedné větě se spoustou výmluv a dalšího obviňování, prostě není omluva a je pak těžší nespekulovat o tom, jestli mu krapet nestoupla pozice do hlavy, ale ok, to je jen pocit.

Nezaujatý čtenář si říká ok stalo se, ok, nemělo, ale třeba to bude aspoň potřebný katalyzátor Stalo se ok, tak snad se kluci a holky poučej, někdo se chytne za nos. Co mě v tuto chvíli ale obrovsky v tom marasmu, osobně potěšilo, je, že jsem začal mít pocit, že se fakt snažíte, minimálně velká část, skoro bych řekl že naprostá většina, vyhodnotit situaci a spíš než ji eskalovat, tak zjistit co se přesně stalo, uklidnit to a to snad vypadá, že oni se snažej fakt o to, o co jediné jde, problém vyřešit a poučit se z něj. Fakt jste mi dali tím, jak se spousta lidí k tomu postavila, snažila se podávat členský podněty poukazovat na kontext a na to, co mě osobně taky mlátilo do očí, trošku tý naivní víry v lepší zítřky, zpátky. Jo, hovno, optimista je zřejmě jen člověk s nedostatkem informací, nebo představivostí, bo to co přišlo vzápětí jsem fakt neviděl.

- Tak jo vy piče, vy si myslíte, že si tady budete vyskakovat? Hej pošli sem dalšího panáka, Kubíku Ty máš krásný oči (případně ano Kubíku, já vím, že bych si neměla nechat kálet na hlavu, však nejsem žádnej hadr, teď když jsi mi to správně vysvětlil tak to chápu, to je naučí odmlouvat, co si myslej zmrdi brejlatí), hele dejte mi telefon zavolám Vojtovi a vyřeším to hned, nikdo si o mě nebude přece myslet že jsem nějaká puťka, jsem silná sebevědomá mladá žena. Sestřel těm pičám portál a nezapínej to, rozumíš? Já sem tu šéééf, chápeš? Budou držet piču, já už je tý slušnosti naučím, to ti povídám. (lehká dramatizace proběhnuvšív událostí)

Ještě furt mi visí čelist až u hrudníku, nemám na to co říct, snad jedině WTF, to myslej vážně? Tohle už je na mě moc. Tohle je realita.

Fakt jako, přesouvání nepohodlných názorů do "podpalubí", zneužívání moderace k buzeraci názorových oponentů, zneužívání pravomocí, překrucování pravidel (já jsu AO, můžu všechno, my spravujem web),

bolševický prasárny jako přesunutí vlákna, kde se řeší zda má být podpalubí přístupné všem, do podpalubí a následné znepřístupnění podpalubí pro naprostou většinu neznalejch. Vždyť já, když jsem se poprvý debil začetl u Balvana a šel se podívat proč dostal Broch BAN, jsem objevil tuhle kauzu s podpalubím a když jsem si chtěl přečíst linkované vlákno, tak jsem až čirou náhodou narazil na způsob, jak si ho "úplně jednoduše" zpřístupnit. Vážně? Tohle mě donutilo k mýmu prvnímu příspěvku s dotazem, jestli je takový postup normální, vzhledem k větší expresivitě mého příspěvku mi nebylo odpovězeno, vlastně vyjma dalšího věčného kverulanta, Romana Kučery, jinak jsem se dozvěděl, že nemá cenu diskutovat proti jasně urážlivému příspěvku, urážlivému myšleno, jako že je urážlivý vůči všem a všemu. Jsem zvědavej jak dopadne tohleto až to postnu do ?? Vážně má někdo tu drzost diskutovat o tom, že má být nepřístupné defaultně a "kdo chce" si to nastaví, aby ho viděl? Když mě, který dělám v IT cca desetiletí, to dalo docela zabrat, tak pro BFU to bude úplná maličkost, to je jasný ne? Kdo by za tím viděl ohrožování demokratické diskuse, snad jen PIČA ne? FAKT?? FAKT TOHLE MYSLÍTE VÁŽNĚ? Ještě prosím ty kecy o fóru jako výhradně pracovním nástroji (já vím pro člověka nechápajícím to, že demokracie, či spíše politika se vyznačuje konsensem názorů, ale ne, zašlapáváním těch nepohodlných je to možná aji principielně nepochopitelný, proč tady dělá někdo z komára velblouda. TOhle je STIGMA toho co se na Vaší lodi právě teď odehrává, skupina krys obsadila na lodi můstek i strojovnu a dělaj si tak nějak hezčí. Jestli něco může položit pirátskou loď, tak tohle je horkej kandidát. Tohle je skutečnej rozdíl mezi diktaturou a demokracií, tohle je jedinej rozdíl, žádný kecy o tom, že komunisti byli takovýhle, nebo nácci, fanatismus není o barvě, všechny diktatury jsou jen o tom, že "já vím jak to má bejt dobře a ty drž piču. Tedy všechny diktatury, trochu naše mladá demokracie v téhle republice a zcela zaručeně diktatura AO či napoleónků zprostředkovaně přes AO. Slušnej matroš, tohle jsem fakt na hlavním fóru pirátů nečekal.

Je toho víc, už se mi z toho dělá znovu fyzicky nevolno to psát. Mám sto chutí napsat, že ještě jednou uvidím někoho psát ty ubohý sračky typu "Broch poškozuje stranu", "Nechte nám klid na práci", "Kvůli pár potížistům nám odcházejí lidé- tohle je teda speciálně ultra prasárna, protože to co způsobili, hážou na protistranu, za ty rezignace včetně Vojty atd. může jen a jen to, co začala tahleta banda napoleónků", ne to, že měl někdo dost osobní odvahy se ozvat a postavit se proti, tak mám sto chutí napsat, že každého kdo to napíše a bude mužského rodu budu napříště chtít fyzicky intervenovat, ale vzhledem k mým dispozicím to nenapíšu a nikdy neudělám. Proč? Protože bych byl stejnej jako oni, zneužíval bych svoji převahu k tomu, abych umlčel oponenty, byl bych jako ti napoléonci, kteří vám právě prohryzávaj trup lodi.

Místo toho Vám píši, že Vám držím fakt palce, abyste z tohohle vyšli silnější, ale vůbec Vám nezávidím to, co Vás teď čeká. Protože (TEĎ POZOR pouze můj soukromý názor) vidím pouze jedno řešení.

Vykopnout Jakuba Michálka ze strany, nejlíp na CF a exemplárně, ten člověk nepochybil, to je jen zmrd, který je vysává pro své vlastní zájmy

Zbavit AO jakýchkoli pravomocí ohledně fóra a předat to forum někomu jinému. Myslím že GA a AO můžou výborně fungovat, jako to co jsou, tj. jako administrativní odbor, jako odbor prováděcí, který slouží a nikdy by neměl mít ani nejmenší pocit, že má pravomoci na cokoli jiného. A prošetřit jak moc je AO při. MO (min. Dana) nakaženo vlivem napoleónků, lidi z AO (namátkově, chtěl jsem to zpracovat trošku komplexněji ale už na to mrdám) jako Dana Kozlová, Petr Kopáč či Adam Soukal jsou na uvážení jestli jsou vůbec kompatibilní s tou stranou, ve které se teď podílejí na jejím spravování, to co předváděj je ryzí bolševismus.

Zpětně zanalyzovat to, co se stalo a vyvodit exemplární a především bleskové důsledky.

Vše ostatní bude komedie, když tu vidím spoustu věcí, které na vyjádření KK či toho druhého odboru, se kterým si předávají podání, čekají rok a více. Měli byste si udělat mimořádné CF a postavit se k tomu řádně a se ctí, přiznat i chyby, protože skutečně tentokrát média nelhala, (což je pěkné vidět, smutné že bohužel, když jednou za tisíc let, tak v případě pirátů) a opravdu jste tady zaváděli cenzuru. Tedy ti nekteří, napoleonci a jejich fanoušci. Embrase yourself, budete mejt kurva těžkej boj. Tohle celý je od slova TEĎ POZOR jen můj názor to předchozí je má snaha co nejméně zaujatě zreprodukovat průběh událostí pohledem na začátku nezaujatého člověka a příznivce strany a původní myšlenky.

Nemám totiž tak vytříbenou morálku a tak příkladný charakter, abych tohle co jsem tu sesmolil, označil jako to, co se skutečně stalo v pirátské straně a moje maminka se mě na to taky neptala.

Poděkování za trošku té malé schované naděje, kterou chovám, ale nechci vyplašit je všem těm lidem, kteří se snažili řešit podstatu problému, spoustě lidí, keří ač měli tendence názorově souznít s jedním nebo druhým názorovým oponentem, snažili se zůstat co nejvíce neutrální a nestranní, je Vás kurva dost, nechci jmenovat ale je to takřka výhradně ta část diskutujících co je na názorové ose u rebelů, dost těch neutrálních, kteří se vyjadřovali k meritu věci, z frakce GA .., to je ten tým těch starostlivých dušiček jsou ti "morální" co brojí proti těm nepřizpůsobivejm PIČÁM, s trochu zamhouřeným okem možná jeden (číslovkou: 1) člověk, ale u něj si nejsem jist (teda u ní) jestli to není spíš antipatie k brochovi a o něco větší souznění s GA frakcí.

Jmenovitě pak Brochovi za to, že do toho šel a začal houkat na poplach (pokud se nemýlím a byl to skutečně on, coby iniciátor, ale obliba u frakce GA mě ujišťuje, že se nemýlím)

Vojtěchovi Pikalovi. Tomu jste toho naložili hodně. Byla by škoda o něj přijít. I přes Vojtovy excesy v posledních dnech, kdy ztrácel nestranost přebíráním argumentů Antošové, ale i tak vydržel kurva hodně, je to charakter a vůbec mu to nezávidím. Je jasný že z povahy své osobnosti bude tíhnout spíš k omezování z jeho pohledu zbytečných debat, ale není to s rozumným a citlivějším přístupem než od GA nic jiného než čistá perla spolu sJeště další člověk si zasluhuje respekt, ten moderátor, co musel moderovat i Vojtu, když mu to chvilkově ulítlo. To je respekt, tohle jediný jsou moderátoři, zbytek modů z GA frakce by měl mít sebraný práva i na tříkolku.

Vysvětlivky na konec:

- napoleónci: Jakub Michálek je jedinej pro mě bez bližší znalosti Vaší sqadry dostatečně viditelnej, smrdí to možná i Kolajou, teď nechci osočovat, ale myslím každopádně toho, kdo opakovaně začal s tou akcí "hej vy nácci trikolóru z loga pryč a jaký česká pirátská, hezky piráti, jsme přece světový"

frakce GA - chuděra holka, která neměla šanci tohle ustát, jako udělat z někoho takovýho nejvyšší autoritu na fóru? Fakt? Čí to byl nápad? Čí nápad bylo svěření administrace fóra právě AO? Tím směrem bych se díval, já to fakt nevím, nemám o Vás bližší přehled, ale tohle by mě zajímalo do sekce napoleónci, GA není žádnej napoleonek ani ostatní z AO ani Dana z MO, jsou jenom ti, které si kolem sebe napoleónek omotal a pak je zneužívá k prosazování svých zájmů. Pokud teď z toho uděláte hon na Gábinu, tak jste furt minuli cíl. Bez ohledu na to, že tohle posrala a na fórum by neměla mít žádný vliv a nést zodpovědnost za to, co pomohla způsobit.
Tito uživatelé poděkovali autorovi czpirat za příspěvky (celkem 9):
Jan.Nezhyba, Jiri.Vontroba, trinitrofenol, Roman.Kucera, anonym2064, Ivan.Sirko, Dalibor.Zahora, Petr.Vileta, jaryn
czpirat
Profese: IT coordinator
Dal poděkování: 10 poděkování
Dostal poděkování: 39 poděkování

Příspěvek od czpirat »

Off Topic (tohle celý můžete schovat pod takový to pěkný tlačítko), je to jen pastnutej amatérskej improvizovanej rozbor situace, abych si to trochu rozstřídil a srovnal si to, ze kterýho jsem vypotil předchoí příspěvek, ale možná někoho zaujme v souvislostí s mým předchozím příspěvkem, neboť dává nahlédnout do toho jak (zaujatě) vnímá co se děje, původně nezaujatej člověk, je to sprostý, je to vulgární, je to necitlivý a vůbec jsem to sem nechtěl dávat. Je to vulgární sračka. Ale taky je to upřímný, tak jsem si řekl, nešť, když ze sebe udělat piču, tak s kompletníma indíciema

Jo a btw. tohle je krásná demokracie, jejíž kouzlo jsem okusil, když jsem ten můj výplod chtěl hodit do vlákna ve vnitrostranické diskusi Odstávka fóra .. (úsměvné i v kombinaci s jednou dobrou radou v jiném threadu v podatelně, aby se nediskutovalo v podatelně, ale v tomhle vlákně)

Pravidla fóra
Vnitrostranická diskuze je uzavřena, dokud AO neprojedná její další koncepci stejně jako jiných všeobecných fór

Viva la demokracie, underground zápisky ze kterých jsem vypotil svůj elaborát:

Frakce: GA - ne zcela jasné z pohledu hlavních puppet masteru, ale tipuji za tím toho psychopata Michálka, který zřejmě někdy poškrábal švába GA a teď spolu masírujou ego tím, že se chytli v nějaké straničce blbečků od počítačů, která má ale potenciální drive mezi mladejma a s trochou té správné manipulace by se mohla stát Michálkovi tím, čím zelení Bursíkovi, že zelení už jejich jedinou šanci v reál politice prosrali právě díky Bursíkově klice je holý fakt, který by měl být tím největším alarmem u skutečných pirátů. Není to komplet, nesedí mi to, nevěřím, že Michálek je na to sám, nevypadá podle některejch bot na to, že by byl až takhle rafinovanej, musí tam jít o nějaký soustředění zájmů, kdo další je puppet master? Kolaja?

OSOBY:

Jaku Michálek - naprostý sebestředný psychopat. Čiré zosobnění těžce psychopatické osoby, současné angažmá je pravděpodobně obrovskou substitucí za něco. Fakt čistý zlo, člověk chorobně toužící po moci, nechápu. To je nepřenositelná zkušenost, jsem rád, že ji nemám. Obrovskej red button na tohohle psychopata, IT Bůh Otec Dennis Ritchie nás před tímhle zlem ochraňuj, tenhle by mohl dokázat poslat tuhle jedinou moji alternativu politické strany, která by mohla přinést obrovskej kus skutečné správy veřejných věcí pro blaho občanů a té veřejnosti (pokud lidi začnou používat mozek, místo fanatických zjednodušovaček) do absolutního oblivionu. ZLO. Připomíná mi Kecalova právníckýho fašounskýcho spolubydliče z Hvězdy.

Toto se týká pouze části, která mě přímo zajímá, tj. angažmá v Pirátech, jinak nejsem nejvyšší admin abych soudil. Mysli na karmu Rosťo, přej mu krásnou seberealizaci a s trochou toho štěstíčka nápravu dušičky jinde a méně destruktivními způsoby (že bych mu nejraději nezištně pomohl, jako Kalousek tomu studentíkovi, ale aspoň tolika fackama, kolik dní je u pirátů, je zase můj mínusek na karmě)

GA - asi chudák holka, které se zamotala hlava a kognitivní funkce místo hlavy zřejmě přebral jiný tělesný orgán. Myslím, že nebude zlá programově, jen je chudák ztracená v dnešní společnosti a jeji novou vášeň se jí někteří nepřejícníci snaží kazit tak jak velký hloupý tlustý děcka šlapou těm slabším na bábovičky, nedokáže rozlišit, že lidi jako Broch a další, mě ideově bližší, nejsou kritičtí ze zlomyslnosti, (teda na začátku rozhodně ne, když se rozjela a začala psychopatit, tak už tam averze bude, my se sudeťákama bysme si o tom mohli povídat) ale protože vycítili instinktem pravého anarcho občas prudícího piráta, co se děje, už od dob snahy nové vlny psychopatických šulínků, kdy pověstným výstřelem z aurory byla opakovaná snaha o o odstranění trikolóry, první pokus hovad (jak vypadá skutečné složení těchto hovad je už na hraně konspirace, nedostatek informací na takovou analýzu) uzurpovat moc a stranu a tak se snažej rozproudit diskusi a zachránit to "jejich". (Tímto se to pro mě politizuje, protože moje sympatie jsou na "jejich" straně, tam sám instinktivně cítím ten stejný lehký vrtkavý pocit naděje na evoluci politiky odklonem od fanatismu k analýze, už nemohu argumentovat nezaujatostí, nicméně snaž se nahlížet stále objektivně na jednotlivé části této kauzy a jednotlivé kroky, občas mrdá všem). Podle mě si vůbec neuvědomuje, není toho schopna v tomto rozpoložení, jak moc ji Michálek manipuluje, to, spolu s probuzenou touhou, "ukázat všem, že jsem mladá samostatná energická žena" je zdrojem jejího obrovského průseru a ztráty naprosté kompetence vykonávat administraci, může být skvělá byrokratka v dobrém slova smyslu, ale nemá na cokoli, vyžadující nezaujatost, nadhled, z mého pohledu největší průser!!! že tohle šéfuje moderaci fóra a má neomezenou kompetenci a ještě si vykládá službu straně jako privilegium prosazování svých názorů, své (Michálkovi) moci a zájmů. PRUSER! Hroznej! Jestli mi z něčeho na fóru bylo na blití, tak ne to, že nasranej broch tady napsal (a to ne přímo jí, ale to už právě nedokáže, rozlišit, viz výše, bere to a priori jako osbní útok, tohle je klasickej nerozlousknutelnej hlavolam, nemá na to, musí pryč jestli maj přežít, ona tedy z moderace jakékoli platformy strany, sloužící k skutečné diskusi a nalézání společných ideí a konsensu, to je jako nechat domlouvat světový mír Gándího a Hitlera, Michálek z celý strany, nejlíp exemplárně dalším psychopatům pro výstrahu (už nekoukej na toho novýho Dredda) musej na tom jejich CF či kde (prase aby se vyznalo v kompetencích) přímo vykopnout ze strany, jinak jsou v piči, je otázkou jestli nebude moc chytrej na to, aby se tomu vyhnul, nasvědčuje tomu i to, jak cítí průser a snaží se v téhle konkrétní kauze ušpinit co nejmíň, to on je to ZLO v pozadí podle všeho, trikolora (jaka tam je role Kolaje nebo jak se jmenuje ten politicky korektní debil, co dával opakovaně podnět ke stažení trikolóry, až prošel konečně ten správnej názor (jeho), tohle může být zajímavá postavička ten Kolaja nebo jak se jmenuje (výše napsané nepoužívej při sepisování svého Russell-Einstein Manifestu pirátům do novýho roku). Jo kde jsem to byl, jestli mi z něčeho bylo na blití, tak to jak ji jeden oponent invektoval řečma typu, už to není mladá holka, táhne ji na čtyricet, tohle je ubohost vůči jakýkoliv ženský. A tohle je přímej důkaz toho, že moderace nemůže fungovat v tomhle kontextu, proto byl ten ban brocha úplnou pičovinou a tohle je jasnej důkaz. Nemůžeš banovat vulgarity, protože vulgarita nemusí být zřejmá a dost těžko se dá odlišit od názoru ve své podstatě (nadto v češtině je to tak krásný koření jak zdůraznit svůj postoj (proto taky nemůžu pochopit myšlenkový pochody bandičky některých výkvětů z AO a Mediálního odboru zřejmě (minimálně ta Dana Kozlová je jasná členka Michalkova fan týmu, to vypadá na nějakou trojku s ním a Gabčou po nějaký pirátský chlastačce). Zase ten zlouš, další střípek do amatérské psychoanalýzy tohoto mimoně, podle mě absolutně bez citu, zřejmě používá sex jako prostředek k ovlinění ženského elementu a prosazování moci a kdyby neviděl v mrdačce příležitost jak si uzurpovat moc, tak se mu ani nepostaví, péro jako prostředek manipulace (ale ty se moc nesměj, víš jak ses stal velitelem čety na akádě, kluci si to dohoukali mezi sebou a tobě dali hlas všechny bábovky a pak si je ty kurvo ani nechtěl přednostně posílat do jídelny, nebo jim ulevovat od služeb, takže bacha, možná je kousek Michálka v každém z nás), takže je to jasný, moje bádání dostává zřetelnější obrysy, celková tajenka tohohle hlavolamu, minimálně co se týče části frakce GA a to, jak Michálek může tak "neviditelně" manipulovat a prosazovat je z určité části daná tím, že to hraje přes baby. Není lepší spojenec a fanatický stoupenec, než zblbnutá holka s issues, takže chudák Gábina a ta Dana Kozlová, i když to bude i jinak normální psychopatka (viz to vlákno v "jejím" odboru, jak nemá vůbec schopnost sebereflexe a pičuje do každýho i do lidí, kteří by ji jinak byly spíš spojencama typu Lenka Matouskova o které sis myslel původně že je jasnou členkou GA frakce (i když částečně bude určitě, ale musí se nechat, že se fakt snaží i o tu objektivitu občas, ale těma rysama se bude paradoxně blížit spíše Daně ve stylu, to s čím souhlasím je správně, vy ostatní pššt, ale ještě dokáže rozlišovat a zpětně měnit stanoviska, to je vysoce ceněný rys, viz hlasování o GA, kdy každej slepej teď už, poté co GA bouchl kotel, musí vidět, že selhala ona i AO jako celek vyjma několika jedinců) Co ten Kolaja kurva? Tam vidím nějaký spojení celý týhle frakce, ale můžeš bejt úplně mimo, třeba je to jen averzí vůči brochovi)

PROBOHA nepoužívej do manifestu!!! nic kromě těch pár prvních řádků po její rozlišovací schopnosti jako ukázku naprostého minutí se osoby s jí přidělenými povinostmi (fórum only!). Ještě jedna technická, kdo ji navrhl, kdo pro ni hlasoval? Čí byl tohle nápad? Tam někam se sbíhaj nitky.

Lenka Matouskova - vyřešena u GA

Dana Kozlová - vyřešena u GA

Petr Kopáč - psychopat, zřejmá frakce GA zřejmě platonicky zamilovaný do GA, jestli tohle je moderátor tak mě poser holý záda, že si takhle někdo představuje lidi schopné moderovat je součástí tohohle průseru.

Adam Soukal - piča. Nepros ... to jako vážně? tohle píše člověk druhému v odpovědi na konstruktivní příspěvek? Jako moderátor? Slušnej matroš. Vážně?

Výstup:

Vykopnout Michálka ze strany. Ten člověk nepochybil, to je jen zmrd, který je vysává pro své vlastní zájmy

Odebrat AO správu fóra plus důkladné prošetření vazeb v AO a jeho fungování, včetně jasně deklarovaného poukázání na zcela zřejmá provinění (moderace, vypínání, zamykani témat, ryzí bolševismus) AO jako správce fóra je peklo na zemi. Banda několika exotů, kteří si pletou správu svěřených věcí s prosazováním svýho a utlačováním jiných názorů. Přímá kontraindikace demokracie. Obrovskej průser, sebrat jim to a dát to někomu schopnýmu (Kadeřávek s možností konroly od nějakého výboru = brooch, Lenka Matouskova, Jindrich Bartek?) plus nastavit kontrolní mechanismy, jasně jim vysvětlit, že cokoliv dělaj má bejt o SLUŽBĚ komunitě, SPRÁVĚ komunitních nástrojů pro BLAHO KOMUNITY, ne svých zájmů a svého ega, leštění si komplexů odjinud a až teprve naposledy o jejich vlastních PRÁVOMOCÍCH přesně v tomhle pořadí důležitosti, z pročítaní desítek hodin tohohle marasmu je úplně jasný že část lidí AO je úplně mimo, už se jim to rozlízá i do MO a kdoví kam ještě, furt jsme jenom na povrchu, vidíme nad hladinou jenom špičku ledovce, (noticka: snaž se nezaměňovat snahu o objektivní pohled na to, co se stalo se spekulacemi a dosazováním si souvislostí tak aby to vyhovovalo Tvýmu názoru, první pravidlo! názor si vytvářím na základě skutečností, ne že si budeš dosazovat do svýho názoru souvislosti tak aby ti to vyhovovalo! jinak tenhle marasmus nezanalyzuješ) Ten mor u pirátů bude zřejmě rozlezlej víc než se mohlo zdát na začátku. Jestli tuhle frašku budeš dál řešit, hledej souvislosti s tím, kdo vymýšlel kompetence, pravidla, a obsazení těchle životně důležitejch orgánů strany, jestli se tam nedá dohledat opakující se anomálie, RED ALERT, který by mohl ukázat na případné dlouhodobější snahy někoho konkrétního, může se ale nakrásně jednat o souběh okolností a existenci několika maličkých napoleónků, na to by ukazovaly indicie, které vlastně vedli k odhalení celého tohohle smotance, tj. chyby, stejně tak v duchu teorie motýlích křídel snažit se o komplot a přetavení si straničky k realizaci svých mocenských choutek nějakým vrchním puppet masterem, protože komplexní systémy nelze předvídat, kamen hozenej na hladinu dělá vlny, některé akce a schopnost jiných rozlišit manipulaci se nedaj zcela kontrolovat, furt je to 50:50, (noticka: osobní dosavadní pocit ukazuje spíš na tu souhru okolností s jednotlivými společnými zájmy některých napoleónků NEZAPOMÍNEJ! fakta nad předsudky, PŘEMÝŠLEJ!) je to ale relevantní, uvažovat v tomto případě o určité konspiraci jak napovídaj některé příspěvky na fóru od různých lidí, zřejmě jim tam bliká nějaká kontrolka (viz reakce některých lidí co jsou narozdíl od tebe mají daleko bližší přehled o straně, ať už se jedná o některé zřejmě zakladatele, kteří pak chtěli nechat stranu vytvořit si vlastní mechanismy - vlastně synonym s hozením dítěte do vody, holt novej organismus se musí učit, namlátit si rypák a vzít si z toho ponaučení, nebo si zlomit vaz na některém z kamínků žibotní cesty, bohužel v téhle chvíli to vypadá, že fakt zakopli o obrovskej šutr a je to 50:50 jestli celý piráti nepůjdou úplně do piče v ČR. Piča takový zašlapání naděje, bych blil nebo někoho zmlátil jak žita. No takže, AO je jeden velkej průser, minimálně co nejrychlejc zbavit veškerejch pravomocí týkajících se fóra a pak nejlíp ještě pořádně prozkoumat jak tam tahle partička hic funguje, to bude hrozný zvěrstvo! Pár domin a několik buď submisivních, nebo akorát holt moct korektních lidí a jak se dokáže dobrá věc zesrat. Tohle nemůže být odbor s pravomocema, který by mohli ovlivňovat cokoli jiného než byrokracii, čistě administrativu strany. Obstarávat, nikoli jakkoli utvářet pravidla, dozorovat. Nevím furt moc o skutečném fungování jednotlivých odborů, ale ta prezentace některých členů AO, kteří si samolibě vyložili službu pro piráty jako možnost buzerovat ostatní členy VLASTNÍ komunity, to je fakt na blití. Fungovat to může jen jako vyloženě podřízenej, prováděcí odbor, nejlíp s dohledem nějakýho project managera, aby si negeneroval byrokracii pro byrokracii. Vůbec nedokážou rozlišit, co to je demokracie. Čistokrevná byrokracie jak v devadesátejch na městským úřadě, na nejlepší cestě do prdele a strhnout sebou celou tuhle stranu a myšlenku. ZLO hned po Michalkovejch napoleonskejch choutkach. Bez tohohle se nehnou jako strana k žádným očištění, poučení a zesílení pirátské myšlenky, jak se KURVA stalo, že (minimálně) na foru, což je pro mě jediná relevantní platforma strany a jejich vnitřních pochodů, u pirátů s jejich myšlenkou transparentnosti, hledání efektivních řešení, může největší platformě šéfovat banda byrokratů a ještě svoji neomalenost naprosto neskrývaně v mnoha případech prezentovat (vždyť ty fašounský móresy musej každýho normálního člověka mlátit do očí, kecy typu "určitá skupinka několika osob v čele s brochem" to je jak když za komárů na lázních visel ten velkej nápis "Republiku si rozvracet nedáme" ty pičo, tohle je fakt moc, ještě by mohli mít u Brocha takovej ten nadpis "imperialistický agent" fakt mě z toho běhá husí kůže po zádech, plivání na oponenty, zesměšňování, diskuse k jakési morálce, kterou ti druzí přece nemaj, vůbec uvažování jako "co si to vůbec dovolujete, my jsme tady páni a vy držte piču", fakt už se mi otevírá kudla v kapse, manipulace, relativizování, výmluvy, naprostá neschopnost sebereflexe, vypínání si fóra, moderování názorů, protože je nepohodlnej smazáním, či jako off topic, vždyť mě to mlátilo do očí jako absolutně nezainteresovaného člověka. (noticka, nepoužívat: Díky bohu, že s piráty nemám co do činění, bych byl takovej rebel, že by brochovi líbali prdel a s láskou na něj vzpomínali. Nejlepší jsou pak ty kecy k oponentům, že buď: ničí obraz strany, nebo nic nedělají a jenom remcaj, nebo zneužívaj forum ktery je prece pracovni nastroj k diskusi. Všichni kromě jedinců jako je Vojta nebo ten druhý rozumný admin, co zklidňoval aji Vojtu, když mu z toho asi už trošku hrabalo. Ti dva jsou z hlediska AO a forum jedini k uzitku, i pres Vojtovy excesy v posledních dnech, kdy ztrácel nestranost přebíráním argumentů Antošové, ale i tak vydržel kurva hodně, je to charakter a vůbec mu to nezávidím. Je jasný že z povahy své osobnosti bude tíhnout spíš k omezování z jeho pohledu zbytečných debat, ale není to s rozumným a citlivějším přístupem než od GA nic jiného než čistá perla spolu s ... z toho hnoje. Ale u ostatních je dost zřejmé, že jim vůbec nedochází skutečná podstata toho, co se děje, že to oni jsou problém, ne "ti druzí", samozřejmě tohle vše se týka výlučně správy fóra, ale tyhle móresy mohli prosáknout i dále, ale nemám dostatečnou znalost poměrů na takový výrok.
Tito uživatelé poděkovali autorovi czpirat za příspěvky (celkem 3):
Jiri.Vontroba, anonym2064, Dalibor.Zahora
Vaclav.Malek
Profese: filozof času, meta-politik
Dal poděkování: 1180 poděkování
Dostal poděkování: 1850 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vaclav.Malek »

Měl jsem hrozně velké nutkání sem něco také napsat. Ale pak mi došlo, že je to zbytečné, protože vy už všechno víte :(

EDIT: je to taková obecná reakce... nemíří na nikoho konkrétního :ugeek:
Naposledy upravil(a) Vaclav.Malek dne 02 led 2013, 08:51, celkem upraveno 2 x.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Vaclav.Malek za příspěvek:
Vojtech.Pikal
Jiri.Vontroba
Profese: podnikatel
Dal poděkování: 600 poděkování
Dostal poděkování: 116 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jiri.Vontroba »

no comment... :(
Tito uživatelé poděkovali autorovi Jiri.Vontroba za příspěvek:
Vaclav.Malek
GSM: 776 072 702 Email: jiri.vontroba@gmail.com
Karel_Bilek
Profese: student
Dal poděkování: 109 poděkování
Dostal poděkování: 108 poděkování

Příspěvek od Karel_Bilek »

To od czpirat jste někdo celé přečetl?
Tito uživatelé poděkovali autorovi Karel_Bilek za příspěvky (celkem 2):
Dominika.Michailidu, Adam.Zabransky
Vaclav.Malek
Profese: filozof času, meta-politik
Dal poděkování: 1180 poděkování
Dostal poděkování: 1850 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vaclav.Malek »

Karel Bilek píše:To od czpirat jste někdo celé přečetl?
já ano. Je to lepší než Boodin.. škoda, že Boodin nemá takovou formu.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Vaclav.Malek za příspěvky (celkem 6):
Karel_Bilek, Jiri.Vontroba, Petr.Bajgar, Petr.Tresnak, Dalibor.Zahora, ItoldYouSo7227
Martin.Kucera
Člen KS Moravskoslezský kraj
Profese: nakladatel
Dal poděkování: 561 poděkování
Dostal poděkování: 12523 poděkování

Příspěvek od Martin.Kucera »

Karel Bilek píše:To od czpirat jste někdo celé přečetl?
Ten prvni post jo, druhy jsem zatim jen tak preletl ocima.
Kdyz v tom prvnim poukazu na nejake fakticke chyby, budu strelhbite oznacen za trolla, takze proc se namahat....
Tito uživatelé poděkovali autorovi Martin.Kucera za příspěvky (celkem 2):
anon126, V__

Jak jednoduchý by byl svět, kdybychom četli a dělali věci hned správně. :) -- Lucie Spáčilová

Jiri.Vontroba
Profese: podnikatel
Dal poděkování: 600 poděkování
Dostal poděkování: 116 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jiri.Vontroba »

Martine, to se týkalo pouze tam toho vlákna a příspěvku ve vnitrostranické diskusi ohledně toho moderátorského zásahu. Neber to tak, že můj názor je takový, že by ses neměl k ničemu vyjadřovat. To bych byl stejný jako oni a to já rozhodně být nechci. A v tam tom případě si myslím, že jsem měl pravdu.
Jestli se tě to nějak dotklo, tak se omlouvám.
GSM: 776 072 702 Email: jiri.vontroba@gmail.com
Martin.Kucera
Člen KS Moravskoslezský kraj
Profese: nakladatel
Dal poděkování: 561 poděkování
Dostal poděkování: 12523 poděkování

Příspěvek od Martin.Kucera »

Jiri Vontroba píše:A v tam tom případě si myslím, že jsem měl pravdu.
Jestli se tě to nějak dotklo, tak se omlouvám.
Neboj, nedotklo. A v tamtom pripade jsi sice pravdu mel, ale z pohledu cloveka, ktery vi, ze to vlakno bylo odstrizeno z podatelny.
Ten, kdo se do toho vlakna zacetl az po odstrizeni, nezavisle na podatelne, o tom vedet nemusel a z prvniho postu to fakt poznat moc nejde (ani podle obsahu, ani podle nazvu). Pri odvolavani se na pravidlo "pokud nemas dostatek informaci, tak se nevyjadruj" je proste IMHO potreba zvazit, ze dotycny treba netusi, ze ten dostatek informaci nema.
Ale jinak s tim trollenim jsem myslel spis na Roberta, ktery me za trolla oznacuje ve cca kazdem druhem prispevku, v nemz se o mne zmini.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Martin.Kucera za příspěvek:
Jiri.Vontroba

Jak jednoduchý by byl svět, kdybychom četli a dělali věci hned správně. :) -- Lucie Spáčilová

Odpovědět

Zpět na „Veřejná diskuse“