Fakt nevím, doufám, že KK tohle vyšetří s genialitou Šerloka.
Moderátor: Komise předsedajících
Toto je veřejné fórum, které neprezentuje oficiální stanoviska
Diskutujte slušně a respektujte Pravidla internetového fóra
SMRT MODERACI
Free your hate.
Koho myslíš tím "vedením"?Karel Bilek píše:Já jsem to osobně celé nesledoval a malinko mi uniká podstata celého problému... ale jestli to dobře chápu, tak celý problém je v tom, že fórum a někteří trollové přerůstají vedení přes hlavu, vedení pak panikaří a občas dělá blbosti
Myslel jsem jak Gábinu, která vypnula fórum, tak Ivana Bartoše, který tady údajně trollil.Janek píše:Koho myslíš tím "vedením"?Karel Bilek píše:Já jsem to osobně celé nesledoval a malinko mi uniká podstata celého problému... ale jestli to dobře chápu, tak celý problém je v tom, že fórum a někteří trollové přerůstají vedení přes hlavu, vedení pak panikaří a občas dělá blbosti
Jak už to zde v posledních dnech bývá informace a jejich podání budou mít více verzí. Tedy doplňuji vyjádření Jakuba.Jakub Michalek píše:Za zveřejnění tohoto vysvětlujícího shrnutí na facebooku Pirátských novin, který jsem jako šéfredaktor spravoval, jsem byl Martinem Brožem a Daliborem Záhorou vyřazen ze správců facebooku Pirátských novin. Moje shrnutí mělo vysvětlit útržkovitá a zavádějící tvrzení, která zde tito publikovali (například dehonestující vyjádření Martina Brože o předsednictvu Pirátů). Na rozdíl od těchto vyjádření moje shrnutí osobní útoky neobsahuje a drží se linie skutečností. Já budu i nadále prosazovat politiku postavenou na informacích, nikoliv na jejich nedostatku
zakládající člen, více na profilu lide.pirati.cz, občas píšu na Deník Referendum, preferuji twitter @daliborzz před FB fb.com/dlbrz, najdete mě i na Mastodon witter.cz/@daliborzz
tel. 773 993 465, e-mail: dalibor.zahora(zav)pirati.cz
Svobodný internet nedáme. Ale vemte si místo něj válku proti drogám.