Od začátku píšu že jde jen o mentální cvičeníVojtech Pikal píše:Tak spáchání přestupku a jeho dokazatelnost jsou úplně jiné věci. Jestli chcete jen naplánovat dokonalý zločin, tak do toho.
(Je příprava porušení AZ trestná?)

Dost věřím že nad tímto už přemýšleli jiní, ale třeba ne dostatečně:). A i kdyby ano, už jen ta aplikace kopírovacího monopolu dle kopirovani-f354/je-toto-poruseni-kopiro ... ml#p202620 nám všem dává krásný argument nad nesmyslností současného stavu

Pro shrnutí: nyní vidím potenciální dva problémy v myšlence "vygeneruj pseudonáhodnou funkcí šum, XORuj s filmem, případně nějak rozkouskuj pro těžší detekci, publikuj individuálně data a informaci že tou a tou akcí získám md5sum shodný s md5sumem filmu":
- Kódování filmu pomocí "pseudonáhodného šumu" a případného "rozkouskování" je nelegální (odporuje licenci na užití díla), ale neprokazatelné. Tedy "dokonalý zločin" který může provést každý kdykoliv a kdekoliv, bez obavy o odhalení. K čemu je tedy takový zákon, jestliže se nedá nijak vymáhat? Podotýkám že je rozdíl mezi "dokonalým zločinem" někoho zabít tak, aby na to nikdo nepřišel, a tímto. Protože zločin "vražda" má celkem velkou objasnitelnost, ale mnou popsaný zločin by měl objasnitelnost nula. Opět: jde mi o teoretickou argumentaci ukázat nesmyslnost současných zákonů. Ne to od zítřka páchat. Když takový zákon nelze uplatnit v praxi, proč jej vůbec mít?
- Je legální zveřejňovat md5sum licencovaného obsahu (který jsem si legálně koupil atd.)? Toto mne trápí více..