Domácí porod
Moderátoři: Komise předsedajících, Kampaňový tým, Finanční tým, Zahraniční, Vedoucí RT
Pravidla fóra
V tomto fóru odpovídají členové a příznivci Pirátů na vaše dotazy k platnému autorskému zákonu a také k naší politice v oblasti kopírování.
Před položením dotazu zkuste najít odpověď v seznamu Často kladených otázek
-
- Návštěvník – nepatří k Pirátům
Domácí porod
Dobrý den,
uvažuji o volbě Vaší strany, mám na Vás ale jeden konkrétní dotaz a ten se týká problematiky domácího porodu.
V ČR je ženám značně znesnadňováno jejich právo na to zvolit si svobodně místo porodu, které má dle Základní listiny lidských práv a svobod. Porodní asistentky, které by u takového porodu asistovaly jsou vážně ohroženy vysokými tresty viz kauza s pí Königsmarkovou. Věc se řeší u mezinárodně u Evropského soudu pro lidská práva. Mě by nicméně zajímalo Vaše stanovisko.
uvažuji o volbě Vaší strany, mám na Vás ale jeden konkrétní dotaz a ten se týká problematiky domácího porodu.
V ČR je ženám značně znesnadňováno jejich právo na to zvolit si svobodně místo porodu, které má dle Základní listiny lidských práv a svobod. Porodní asistentky, které by u takového porodu asistovaly jsou vážně ohroženy vysokými tresty viz kauza s pí Königsmarkovou. Věc se řeší u mezinárodně u Evropského soudu pro lidská práva. Mě by nicméně zajímalo Vaše stanovisko.
-
- Člen KS Praha
- Profese: VŠ pedagog
- Bydliště: trvalé Úvaly u Prahy, přechodné Praha 7, Holešovice
- Dal poděkování: 232 poděkování
- Dostal poděkování: 722 poděkování
Re: Domácí porod
Stanovisko by se mělo dát dohledat na fóru. Každopádně Piráti chtějí svobodu - z toho již snad i plyne, jak by to mělo být s těmi porody.
- Filip.Krska
- Člen KS Vysočina
- Profese: Ing-principál produktových zážitků FLOSS
- Dal poděkování: 6583 poděkování
- Dostal poděkování: 955 poděkování
- Kontaktovat uživatele: