Děkuji přátele za podporu, ja jsem nechtěl nějak obtěžovat tou tragédii co odehrává v mě rodné zemi. Jsem z toho velice smutný a zdrcený. Těch problému za 22 let které nebylí nikdy řešeny demokraticky, nazbiralo se dost, až terpelivost přetekla přes kraj a Ukrajince jsou jeden z největších terpelivcu na světe, ale fakt už toho bylo dost
Událostí odehrávají velice rychle, jsem samozřejmě duchem jsem tam a kdyby byla sebemenší možnost byl bych tam na barikadach
Nevím co se dá dělat a jak to pomůže, nějaká tisková nebo prohlášeni ale kdyby byla ochota opravdu pomoci beze slov, tak mám účet kde lidi sbírají peníze na mědicinskou pomoc zdravotnímu zařízení protestujících níc víc dělat zatím nedá. Je teď v rukou božích a těch mladých lidi, které ochotni obětovat svůj život kvůli svobodnému budoucnu Ukrajiny. Na dnešek jsou už čtyři oběti od rukou nepřiměřených zásahu policii, která totálně ignoruje základní prava a zákony Ukrajiny.
K slovu menší skupina pirátů je aktivní v protestach a snaží se zajistit WiFi sit v stanovisku protestujících, jak víte že současná vláda přijmu lva řadu zákonu směřovány ho na potlačení svobod občanu a od včerejška začíná vypínat postupně v některých ráji ach Kijeva internet a TV.
Doufám že vule lidu nezlomi žádná banda chamtivych vládců.
Pokuď někoho zajímají události, informace jsem maximálně postuji a sdílím na FB.