Kouření, kuřáci, cigarety

Diskuse s veřejností a místo pro její podněty a připomínky

Moderátor: Komise předsedajících

Pravidla fóra
Odpovědět
Tomas.Klapka
Návštěvník – nepatří k Pirátům
Profese: discordian pope
Dal poděkování: 496 poděkování
Dostal poděkování: 935 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Kouření, kuřáci, cigarety

Příspěvek od Tomas.Klapka »

Nezaměstnanost by ale neměla být problém. Společnost z toho dělá problém zbytečně a uměle, ze setrvačnosti, z potřeby maximalizovat zisk, z nevhodného přerozdělování zdrojů, atd. :)
Tito uživatelé poděkovali autorovi Tomas.Klapka za příspěvky (celkem 3):
Petr.Romanek, Ondrej.Profant, Ivo.Vasicek

prostřednictvím předsedajícího mi polibte prdel! you'll be redlacep!

Petr.Romanek
Profese: Inv. důchodce
Dal poděkování: 31 poděkování
Dostal poděkování: 85 poděkování

Příspěvek od Petr.Romanek »

Tomas Klapka píše:Nezaměstnanost by ale neměla být problém. Společnost z toho dělá problém zbytečně a uměle, ze setrvačnosti, z potřeby maximalizovat zisk, z nevhodného přerozdělování zdrojů, atd. :)
tak tak :-) člověk po celá staletí vymýšlí různé stroje, nástroje aby si ulehčil práci ale teď je důsledek toho pokroku - nezaměstnanost vnímána v rámci systému negativně, i když by jsme ve skutečnosti měli usilovat o to, aby díky technologiím byla ještě daleko vyšší nezaměstnanost.A tím pádem by jsme měli více volného času, méně stresu...
Tito uživatelé poděkovali autorovi Petr.Romanek za příspěvek:
Ivo.Vasicek
Ondra.kl
Příznivec Pirátů – Moravskoslezský kraj
Profese: IT administrátor
Dal poděkování: 258 poděkování
Dostal poděkování: 1393 poděkování

Příspěvek od Ondra.kl »

Lukas Findeis píše:
Ondra.kl píše:on už někdo definoval co je to žít zdravě a bezpečně? A je mým rozhodnutím to, že si investor poblíž postaví fabriku, bude vypouštět kde co a stát mu to dovolí? Je to hezká idea ale není realizovatelná.
Pojistovny? Uz ted maj tusim nejaky programy na tomhle principu.
Fakt? co jsem já viděl, tak maj jen vytipovaný co nesmíš dělat aby jsi 1. měl standardní pojistný 2. mohl být vůbec pojištěn.
Petr.Vileta
Člen KS Plzeňský kraj
Profese: Celkem Spokojený Důchodce
Dal poděkování: 10819 poděkování
Dostal poděkování: 8772 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petr.Vileta »

Maria Vasickova píše:Lidé milují závislosti. Řekněme, že existuje jednoduchý způsob jak se jich zbavit. Nebo jinak, jak jim nepodléhat? Kolik z těch, kteří jsou závislí na závislostech budou mít potřebu nepodlehnout? Co je za tím? Co brání lidem využít ten jednoduchý způsob jak nepodlehnout závislosti?
Zjisti to a máš Nobelovku jistou :D Moje babička měla vyoperovaný žlučník, absolutně nesměla tučná jídla, bylo jí po tom špatně, ale stejně si jednou za čas trochu dala. "Když já na to mám takovou chuť", říkala. Dědeček mé ženy měl těžké astma (následek nucené práce v uranových dolech) a nesměl kouřit. Ale stejně si každý den dopřál jednu cigaretu. Připravil si spray na podporu dýchání, zavolal k tomu manželku, kdyby se mu náhodou udělalo moc špatně, a zapálil si. A na čem jsi závislá ty? :)

Řadový člen, stínový ministr švihlých nápadů a fórista

Fide, sed cui fidas, vide.
Věř, ale komu věříš měř.

(Perchta z Pernštejna - Bílá paní)

Maria.Vasickova
Dal poděkování: 379 poděkování
Dostal poděkování: 449 poděkování

Příspěvek od Maria.Vasickova »

Petr Vileta píše:
Maria Vasickova píše:Lidé milují závislosti. Řekněme, že existuje jednoduchý způsob jak se jich zbavit. Nebo jinak, jak jim nepodléhat? Kolik z těch, kteří jsou závislí na závislostech budou mít potřebu nepodlehnout? Co je za tím? Co brání lidem využít ten jednoduchý způsob jak nepodlehnout závislosti?
Zjisti to a máš Nobelovku jistou :D Moje babička měla vyoperovaný žlučník, absolutně nesměla tučná jídla, bylo jí po tom špatně, ale stejně si jednou za čas trochu dala. "Když já na to mám takovou chuť", říkala. Dědeček mé ženy měl těžké astma (následek nucené práce v uranových dolech) a nesměl kouřit. Ale stejně si každý den dopřál jednu cigaretu. Připravil si spray na podporu dýchání, zavolal k tomu manželku, kdyby se mu náhodou udělalo moc špatně, a zapálil si. A na čem jsi závislá ty? :)
Petře, to jsou filozofické otázky ;) Jsem si jista, že každý jeden to ví, jenom si to odmítá přiznat.OFFTOPICTo víš, také mám svou závislost :fet:

Štěstí spočívá ve svobodě a svoboda v odvaze.

Periklés
Tomas.Klapka
Profese: discordian pope
Dal poděkování: 496 poděkování
Dostal poděkování: 935 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tomas.Klapka »

Hlasování EP: Manufacture, presentation and sale of tobacco and related products - http://www.votewatch.eu/en/manufacture- ... ic-56.html
Jedná se o tuto rezoluci: http://www.europarl.europa.eu/sides/get ... anguage=EN

prostřednictvím předsedajícího mi polibte prdel! you'll be redlacep!

Petr.Vileta
Člen KS Plzeňský kraj
Profese: Celkem Spokojený Důchodce
Dal poděkování: 10819 poděkování
Dostal poděkování: 8772 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petr.Vileta »

Tomas Klapka píše:Hlasování EP: Manufacture, presentation and sale of tobacco and related products - http://www.votewatch.eu/en/manufacture- ... ic-56.html
Jedná se o tuto rezoluci: http://www.europarl.europa.eu/sides/get ... anguage=EN
Tak teď jsem zmaten. Co vlastně schválili? Znění komise, nebo znění pozměňovacích návrhů?

Zaujalo mě tam, že se má zakázat přidávání látek zvýrazňujících chuť. :lol: To bych zakázal i u jídel v rámci boje proti obezitě. Nebude ti to chutnat, nebudeš tolik žrát. :twisted:
Tito uživatelé poděkovali autorovi Petr.Vileta za příspěvek:
Vojtech.Pikal

Řadový člen, stínový ministr švihlých nápadů a fórista

Fide, sed cui fidas, vide.
Věř, ale komu věříš měř.

(Perchta z Pernštejna - Bílá paní)

Odpovědět

Zpět na „Veřejná diskuse“