Tohle stejne budou resit odborne sekce.
A jeden z predpokladu uspesneho reklamniho spotu taky je, ze by to melo byt svym zpusobem prekvapeni. A tohle froum je verejne

Moderátoři: Komise předsedajících, Kampaňový tým, Finanční tým, Zahraniční, Vedoucí RT
zakládající člen, více na profilu lide.pirati.cz, občas píšu na Deník Referendum, preferuji twitter @daliborzz před FB fb.com/dlbrz, najdete mě i na Mastodon witter.cz/@daliborzz
tel. 773 993 465, e-mail: dalibor.zahora(zav)pirati.cz
a co takhle pustit hymnu a pak vyleze duch nebo třeba kostlivec s plackou OSA nebo BSA...KapitanKajman píše:Já bych měl taky pěknej nápad, parafrázi na ten vousatej vtip, jak četníci přijdou na Jána, že pálí a Jano na to, že nepálí a četník řiká: "Ale prístroj máš, Jano, zaplatíš pokutu." A Jano povídá: "Tak to mě zatkněte i za znásilnění." Četník se zděsí: "Jano, snad si někoho neznásilnil." A JAno povídá: "No, neznásilnil, ale prístroj mám."
Ataky byl hustej spot o stahování v jednom díle IT Crowd.
Další námět, trempíci zpívají kolem ohně Pláně zelený a vyrojí se na ně zásahovka s plackama OSA.
Somrák v metru hraje na tahací harmonika "Ta naše písnička česká" a přijdou na něj šeredný gorily.
P.S.: A kdo má vlastně autorský práva na českou státní hymnu.
Jen to ne! Myslím že nejsem sám komu naskakujou pupínky, když se někdo snaží zvýšit důraz/významnost/okázalost/whatever svého sdělení tím že jako podehrávku/úvod použije státní hymnu, takový video většinou okamžitě zavírám a myslím si o autorovi svoje.vojvoj píše:a co takhle pustit hymnu a ...