janka michailidu
Moderátoři: Komise předsedajících, Kampaňový tým, Finanční tým, Zahraniční, Vedoucí RT
-
- Návštěvník – nepatří k Pirátům
- Profese: 9. třída
- Dostal poděkování: 12 poděkování
Re: janka michailidu
A to je právě ono vrána k vrane proto je nutno nové pacienty vždy separovat aby se vykorenili že zazitych vzorcú. O tom děda často vyprávěl. Mě jen nejde narozum jak někdo dokáže tak fungovat. Já bych vyměnil za zdravý mozek i 10 let života.
-
Jenže co si budeme nalhavat duševní choroby sou samocisteni genofondu prostě vysikanovat odpad at mu jebne a myslí si v sebeironickem kolečku ze je něco líp. A buďto mu tu slupicku rozbít a dokopat ho na nižší postaveni kam patří nebo ho nechat jeho osudu. Kruté ale je to hold evoluce bez které bysme byli doted sliz na dně oceánu;
- Jana.Jirikova
- Profese: student
- Dal poděkování: 67 poděkování
- Dostal poděkování: 151 poděkování
S imaginární obětí se operuje lehce, právě její neuskutečnitelnost totiž způsobuje, že je opravdu těžké si správně představit důsledky.jan.westhuserlt píše:A to je právě ono vrána k vrane proto je nutno nové pacienty vždy separovat aby se vykorenili že zazitych vzorcú. O tom děda často vyprávěl. Mě jen nejde narozum jak někdo dokáže tak fungovat. Já bych vyměnil za zdravý mozek i 10 let života.
Mě psychiatr řekl, že jsem marný případ a už mě nechtěl vidět a stejně mám chuť žít a netrávit příliš mnoho času užíráním se tím, že nemám přátele a jsem divná, i když to někdy tak úplně nefunguje, sebelítost je tak trochu reflex.
I've distributed some pamphlets to the plants, but not all were willing to accept them. (Breton, Less time)
-
- Dal poděkování: 2556 poděkování
- Dostal poděkování: 2719 poděkování
mně pomáhá Plíhal.
Naposledy upravil(a) anonym2064 dne 12 lis 2014, 00:23, celkem upraveno 1 x.
- trinitrofenol
- Profese: chemik
- Dal poděkování: 434 poděkování
- Dostal poděkování: 1235 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
- Michal.Ketner
- Profese: Panda všeho druhu
- Dal poděkování: 398 poděkování
- Dostal poděkování: 969 poděkování
ok mě pomáhá založit 

Sebeonanující popisky jaký mám funkce a jak jsem důležitej.
-
Tak to hold je. Kriplove byli za kocovniku naobtiz. Ale od dob městských států sloužili jako levná pracovní síla. Většina pirátů sou lidi s genetikou otroků a filmwarem něčeho víc, prostě sroubky, co vypadli s stroje. Ale společnost se mění, levná pracovní síla opět přestává býti potřeba díky automatizaci a využíváním zemí 3 světa. Už nebudou potřeba levni a hloupí proletí. Většina z nás je poslední svého druhu. Naší predci dřeli ale my už nejsme potřeba. Tak i vzniklo slovo prolet, při sčítání lidu v Římě; kategorie, co měla pro stát jen význam jako pracovní síla a vychovatelé děti, protoze ve volném životě by je příroda semlela. Hold jsme prekmit, banda tolerována jako pracovníci ale potrebni čím dál menne.
-
- Profese: Anarchista
- Dal poděkování: 1128 poděkování
- Dostal poděkování: 234 poděkování
To je síla tady, to je hustý... yess

EDIT: eště, že vás mám piráti
normálně se vracím do mladých let, akorát, že mě tady nějak nechcete, protože jsem stará - to je jediný můj hendikep u vás
naštěstí jste mě vyhnali včas, protože tu komunistickou linii u Pirátů stejně nejsem ochotná akceptovat....

EDIT: eště, že vás mám piráti

-
- Profese: ,
- Dal poděkování: 2327 poděkování
- Dostal poděkování: 1270 poděkování
Mám za to, že lidé kteří používají mozek jako Honza, jsou mnohem potřebnější než mnozí jiní, kteří slouží svým dojmům a hormonům a ještě si o sobě myslí, že jsou pupkem světa i když jsou fakticky jeho zadnicí.jan.westhuserlt píše:...Hold jsme prekmit, banda tolerována jako pracovníci ale potrebni čím dál menne.
- Jakub.Burget
- Profese: právník, advokátní koncipient
- Dal poděkování: 37 poděkování
- Dostal poděkování: 150 poděkování
To je dobry vlákno....
Ty jenž si bez viny, hoď hovnem..fakt...tohle je podpalubí stuff!
Normální lidi, to je co? Vycházíš z nějaké studie, nebo máš na to odborné vzdělání? Měl si možnost Janku podrobně studovat a analyzovat, když vynášíš podobné soudy?
Možná tě jenom nemá ráda, někde tě ztrapnila? Nebo jsi z jiného důvodu zaujatý.
Každopádně piráti se ani netváří, že jsou "normalizovaní".
Já Janku neznám, ale tohle vlákno nám všem dává možnost nahlédnout do její duše..za to ti Honzo děkuji..
Jo a Janka stranu fakt neřídí...máš staré zprávy...

Ty jenž si bez viny, hoď hovnem..fakt...tohle je podpalubí stuff!
Normální lidi, to je co? Vycházíš z nějaké studie, nebo máš na to odborné vzdělání? Měl si možnost Janku podrobně studovat a analyzovat, když vynášíš podobné soudy?

Možná tě jenom nemá ráda, někde tě ztrapnila? Nebo jsi z jiného důvodu zaujatý.
Každopádně piráti se ani netváří, že jsou "normalizovaní".
Já Janku neznám, ale tohle vlákno nám všem dává možnost nahlédnout do její duše..za to ti Honzo děkuji..

Jo a Janka stranu fakt neřídí...máš staré zprávy...
Mgr. Jakub Burget KSOLK !