Porušování práv na sledujutelku.cz

Pirátská strana podporuje liberální autorské právo a odstranění výsadního postavení OSA.

Moderátoři: Komise předsedajících, Kampaňový tým, Finanční tým, Zahraniční, Vedoucí RT

Pravidla fóra
  • V tomto fóru odpovídají členové a příznivci Pirátů na vaše dotazy k platnému autorskému zákonu a také k naší politice v oblasti kopírování.

• Před položením dotazu zkuste najít odpověď v seznamu Často kladených otázek

ruzicja
Návštěvník – nepatří k Pirátům

Porušování práv na sledujutelku.cz

Příspěvek od ruzicja »

Ahoj,
včera mi přišla výzva na stažení streamů televizních kanalů od Mark Kobal zástupce firmy Central European Media Enterprises Ltd.
Chtěl jsem se zeptat, jestli proti mě může tato společnost postupovat právní cestou..
Žádný televizní stream nepatří webu, čili si myslím, že takovéto jednání není protiprávní. Pouze zprostředkuji odkaz.. Stránka je za moje peníze a neposkytuje žádnou reklamu, čili ani profit..

Nejsem si ale jist, proto bych se ráději zeptal tady, vím o kauze se sledujuseriály, kde bylo vysílání záhy obnoveno.

nyní mám cca 30h na stažení televizních streamů.

Chci se zeptat na vaše názory, rady.

Díky, sledujutelku.cz
Vojtech.Pikal
Kontrolní komise
Profese: politik, informatik
Dal poděkování: 11092 poděkování
Dostal poděkování: 8913 poděkování

Re: Porušování práv na sledujutelku.cz

Příspěvek od Vojtech.Pikal »

Dobrý den,

pokud opravdu pouze dáváte odkaz a ve vašem prostoru nejsou uloženy žádná chráněná autorská díla, měl by jste být v pohodě.
Teď k tomu byl zase nějaký judikát EU soudu, myslím.

Profil, Vedoucí AO; člen KaS; člen 2012 až 2025
„Nakonec vám budou vládnout ti nejneschopnější z vás. To je trestem za neochotu podílet se na politice.“*
Podporuji myšlenky. Volbu předsednictva vyhrál DFW.

Odpovědět

Zpět na „Kopírování“