Porušování práv na sledujutelku.cz
Moderátoři: Komise předsedajících, Kampaňový tým, Finanční tým, Zahraniční, Vedoucí RT
Pravidla fóra
V tomto fóru odpovídají členové a příznivci Pirátů na vaše dotazy k platnému autorskému zákonu a také k naší politice v oblasti kopírování.
Před položením dotazu zkuste najít odpověď v seznamu Často kladených otázek
-
- Návštěvník – nepatří k Pirátům
Porušování práv na sledujutelku.cz
Ahoj,
včera mi přišla výzva na stažení streamů televizních kanalů od Mark Kobal zástupce firmy Central European Media Enterprises Ltd.
Chtěl jsem se zeptat, jestli proti mě může tato společnost postupovat právní cestou..
Žádný televizní stream nepatří webu, čili si myslím, že takovéto jednání není protiprávní. Pouze zprostředkuji odkaz.. Stránka je za moje peníze a neposkytuje žádnou reklamu, čili ani profit..
Nejsem si ale jist, proto bych se ráději zeptal tady, vím o kauze se sledujuseriály, kde bylo vysílání záhy obnoveno.
nyní mám cca 30h na stažení televizních streamů.
Chci se zeptat na vaše názory, rady.
Díky, sledujutelku.cz
včera mi přišla výzva na stažení streamů televizních kanalů od Mark Kobal zástupce firmy Central European Media Enterprises Ltd.
Chtěl jsem se zeptat, jestli proti mě může tato společnost postupovat právní cestou..
Žádný televizní stream nepatří webu, čili si myslím, že takovéto jednání není protiprávní. Pouze zprostředkuji odkaz.. Stránka je za moje peníze a neposkytuje žádnou reklamu, čili ani profit..
Nejsem si ale jist, proto bych se ráději zeptal tady, vím o kauze se sledujuseriály, kde bylo vysílání záhy obnoveno.
nyní mám cca 30h na stažení televizních streamů.
Chci se zeptat na vaše názory, rady.
Díky, sledujutelku.cz
- Vojtech.Pikal
- Kontrolní komise
- Profese: politik, informatik
- Dal poděkování: 11092 poděkování
- Dostal poděkování: 8913 poděkování
Re: Porušování práv na sledujutelku.cz
Dobrý den,
pokud opravdu pouze dáváte odkaz a ve vašem prostoru nejsou uloženy žádná chráněná autorská díla, měl by jste být v pohodě.
Teď k tomu byl zase nějaký judikát EU soudu, myslím.
pokud opravdu pouze dáváte odkaz a ve vašem prostoru nejsou uloženy žádná chráněná autorská díla, měl by jste být v pohodě.
Teď k tomu byl zase nějaký judikát EU soudu, myslím.