Takže i tady potvrzení - pozor na znalceAdvokátní kancelář Klára Samková
K Nýrskému případu se nemohu vyjádřit, protože, jak známo když právník nemá spis, tak se k ničemu vyjadřovat nesmí. O tom mne již poučil dostatečně člen odvolacího kárného senátu České advokátní komory JUDr. Jiří Machourek. (Vyjadřováním se k mediálně propíranému případu na této mediální úrovni totiž advokát poškozuje důstojnost advokacie, víme?), nicméně jeden aspekt uvedu: Zazněly hlasy, že "...na tom přece muselo něco bejt...protože kdyby na tom nic nebylo, tak by se zaprvé neoběsil a hlavně a především by se žádné vyšetřování nerozběhlo". Takže, vážení: Policie (resp. státní zastupitelství má povinnost stíhat) má za povinnost vyšetřovat KAŽDÝ trestný čin, o kterém se dozví. A sexuální zneužívání dětí JE závažný trestný čin, takže by se šetřilo až by se prášilo - a to je správné. Na druhou stranu jako rozhovdový právník mám poměrně velmi široké zkušenosti s... ano, budete se divit... šetřením sexuálního zneužívání dětí otci. Je to totiž naposto klasický postup rozvádějícíse manželky, obvinit otce svých dětí ze sexuálního zneužívání. To má totiž svoji posloupnost, jak taková paní nastávající ex-choť budoucího ex-manžela vydírá: nejdří udá, že ji fyzicky napadnul. Potom udá, že ji znásilnil a potom, že sexuálně zneužíval děti, jedno zda chlapce či děvčata. Takže sexuologických posudků na otce jsem v opatronických spisech viděla podstatně více, než mi je milo. A řeknu vám, že mi mnohokrát bylo ouzko z toho, CO všechno, jaké absurdity byly považovány za sexuální obtěžování dětí a vážně tak šetřeny. Na příklad umývání zadečků holčičkám nad umyvadlem po kakání. Dívenky byly, tuším tehdy 5 a 6 let. Šetřilo se tři roky, dokud matka nedosáhla úplného odcizení otce a dětí. A tak podobně... Zde se sice nejedná o rozvodový případ, ale hodnocení policie by se s velkou pravděpodobností ubíralo přesně tímo směrem... A holt, řada mužů těžko snáší, když jim na pindíka lípnou elektrody za účelem zkoumání, jestli se ukájeli nad vlastními dětmi nebo ne... tož tak.
28 leden v 18:29 ·
Proti dobru se strašně blbě bojuje
Moderátor: Komise předsedajících
Toto je veřejné fórum, které neprezentuje oficiální stanoviska
Diskutujte slušně a respektujte Pravidla internetového fóra
- Robert.Magni
- Příznivec Pirátů – Plzeňský kraj
- Profese: vrátný
- Dal poděkování: 12548 poděkování
- Dostal poděkování: 2835 poděkování
Re: Proti dobru se strašně blbě bojuje
- Tito uživatelé poděkovali autorovi Robert.Magni za příspěvek:
- Karel.Rada
Nelíbí se vám moje názory ? Tak vypadněte na bar !
Roger Waters, Praha 2023
- Robert.Magni
- Tito uživatelé poděkovali autorovi Robert.Magni za příspěvek:
- Maria.Vasickova
Roger Waters, Praha 2023
- Robert.Magni
Zdroj: http://xman.idnes.cz/magdaleniny-pradel ... n-styl_froLukrativní křesťanský byznys
Pro všechny však prádelny neutěšeným místem nebyly. "Sestry měly televizi. Měly své snídaně, obědy, své čaje a večeře," popisuje Trevor Heaney, který pracoval v Prádelně Dobrého pastýře jako údržbář.
Roger Waters, Praha 2023
- Robert.Magni
http://www.uzis.cz/category/tematicke-r ... i-pro-deti
Roger Waters, Praha 2023
- Robert.Magni
http://www.uzis.cz/category/tematicke-r ... i-pro-deti
http://www.invarena.cz/?p=19573
Roger Waters, Praha 2023
- Karel.Rada
- Návštěvník – nepatří k Pirátům
- Profese: O
- Dal poděkování: 425 poděkování
- Dostal poděkování: 358 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
- Robert.Magni
Svobodní jsou banda dementů. Takže znovu : DĚTI NEBYLI ODEBRÁNYKarel Rada píše:https://web.svobodni.cz/clanky/plzensti ... =hovercard
Takže tudy cesta nevede.
Roger Waters, Praha 2023
- Robert.Magni
http://www.rpp.cz/inpage/proc-jsou-deti ... y-do-pppd/
Kdo něco ví o zákonech a o běžné praxi,snadno zjistí,že cca 2/3 dětí by vůbec v NRP být nemuseli. Ale holt byznys je byznys.....

Roger Waters, Praha 2023
- Robert.Magni
Název: Jak nepřijít o dítě
Zdroj: Týden
Datum: 02.02.2015
Str.: 14
Další ze závažných problémů lze dobře ilustrovat na případu rodiny Zuzany J. Ta se už léta pokouší dostat z dětských domovů dcery svého muže z předchozího manželství. "Úřady nekomunikují s rodinami dětí," uvedla pro TÝDEN Zuzana, která za rodinu vede jednání se sociálkou. "Konkrétně v našem případě se vše postavilo na tvrzení manželovy předchozí partnerky – matky dětí. Úředníci si ale její slova už neověřili."
Když matce odebrali děti kvůli týrání, putovaly rovnou do dětského domova – matka totiž sociálním pracovníkům tvrdila, že otec o své potomky nestojí. Podle Zuzany si toto závažné konstatování nikdo neověřil ani u nařčeného otce, ani u nikoho z rodiny. A co více: pracovníci sociálky si podle ní mezi sebou nepředávali informace. "Rok se matce dětí dařilo skrývat, protože orgány sociálněprávní ochrany mezi sebou nejsou propojené. Zkrátka když ji začaly prošetřovat na jednom místě, tak stačilo, aby se odstěhovala na jiné," upozorňuje Zuzana na další problém.
Případ prozatím skončil částečným úspěchem. Jednu dceru získal otec do péče v roce 2013, o další dvě se stále soudí.
Roger Waters, Praha 2023
- Robert.Magni
Kateřina Trávníčková
Souhlas se Šárka Jindrová, jinak mě na těch psycholozích sejří to, co jsem popsala zde - http://katerinatravnickova.wsite.cz/?p=140. Abych se neblamovala, ještě jsem se optala doktora, co pro něj pracuju - zubaře, jak to konkrétně on má s těmi komorami a upřímně jsem mu vyložila, proč se na to táži. Takže jsem se dozvěděla, že být členem ČSK, je-li člověk zubař, je víceméně otázkou image, i bez tohoto by mohl být dentistou. A že je navíc i sám soudním znalcem ve svém oboru, k čemuž se dostal tak, že se jen otázal na tuto možnost, vyplnil dotazník (nikoli coby zkoušku či test, nýbrž prakticky jen nacionále) a bylo mu vyhověno, dostal štempl, simsalabim, máme nového soudního znalce. Asi tak.
Soudní znalci jako arbitři justičního bezpráví | Kateřina Trávníčková
Čas od času potřebují systémové složky umlčet...
katerinatravnickova.wsite.cz
Roger Waters, Praha 2023