Valná hromada PP-PL 2015
Moderátor: Zahraniční
Pravidla fóra
International forum
International forum
-
- Návštěvník – nepatří k Pirátům
- Profese: je
- Dal poděkování: 46 poděkování
- Dostal poděkování: 107 poděkování
Valná hromada PP-PL 2015
Dlouho očekávané shromáždění PP-PL se bude konat 20. června ve Varšavě, tady: http://www.ckkopernika.pl/.
Na programu:
od 11h uzavřená část (členové+angažovaní sympatizanti)
1. Zhodnocní roku 2014
2. Finanční zpráva 2014 (představení+hlasování)
3. Volby orgánů (předsednictvo+smírčí soud)
od 16h otevřená část (+veřejnost)
4. Diskuze nad parlamentními volbami 2015
5. Diskuze o členství v PP-EU a PPI
6. Diskuze o programu
Více informací: http://polskapartiapiratow.pl/walne-zgr ... atow-2015/
Na programu:
od 11h uzavřená část (členové+angažovaní sympatizanti)
1. Zhodnocní roku 2014
2. Finanční zpráva 2014 (představení+hlasování)
3. Volby orgánů (předsednictvo+smírčí soud)
od 16h otevřená část (+veřejnost)
4. Diskuze nad parlamentními volbami 2015
5. Diskuze o členství v PP-EU a PPI
6. Diskuze o programu
Více informací: http://polskapartiapiratow.pl/walne-zgr ... atow-2015/
- Tito uživatelé poděkovali autorovi Richard.Przeczek za příspěvky (celkem 7):
- Marek.Necada, Petr.Bajgar, Alexandr.Mansurov, Rostislav.Reha, Vojtech.Pikal, Dalibor.Zahora, Mikulas.Peksa
-
- Profese: ,
- Dal poděkování: 2327 poděkování
- Dostal poděkování: 1270 poděkování
Re: PP-PL
Mám za to, že je poměrně významné navázat s kolegy z PP-PL přátelské a co možná kooperativní vztahy.
Zatím toho totiž o dění v PP-Pl nevíme mnoho nebo spíš skoro nic. Což je pro naši další součinost velký deficit.
Proto by mě zajímalo jestli ZO vyšle na toto jejich celostátní zasedání naše vyslance
Myslím si, že předevší KS MSK mělo už dávno mít svého zástupce v ZO který by tyto vztahy kultivoval a rozvíjel.
Zatím to ale vypadá že KS MSK si hraje nějakou svoji místní nebo soukromou hru a na zájmy celé PP-CZ přitom moc nehledí.
Pokoušel jsem se o tom mluvit při otevírání OPiCe se všemi tehdy přítomnými, ale buď jsem nebyl pochopen nebo se kolegové v MSK ponořili do vlastní lokální agendy.
Zatím toho totiž o dění v PP-Pl nevíme mnoho nebo spíš skoro nic. Což je pro naši další součinost velký deficit.
Proto by mě zajímalo jestli ZO vyšle na toto jejich celostátní zasedání naše vyslance

Myslím si, že předevší KS MSK mělo už dávno mít svého zástupce v ZO který by tyto vztahy kultivoval a rozvíjel.
Zatím to ale vypadá že KS MSK si hraje nějakou svoji místní nebo soukromou hru a na zájmy celé PP-CZ přitom moc nehledí.
Pokoušel jsem se o tom mluvit při otevírání OPiCe se všemi tehdy přítomnými, ale buď jsem nebyl pochopen nebo se kolegové v MSK ponořili do vlastní lokální agendy.
- Rostislav.Reha
- Komunální zastupitel/ka
- Profese: informatik
- Dal poděkování: 2819 poděkování
- Dostal poděkování: 3341 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Zrovna v sobotu 20. cervna ma zena 12ku a hlidam deti, bohuzel nejsem schopen tam jet (i kdyz bych celkem rad)... 

- Vojtech.Pikal
- Kontrolní komise
- Profese: politik, informatik
- Dal poděkování: 11092 poděkování
- Dostal poděkování: 8913 poděkování
- Mikulas.Peksa
- Profese: fyzik v IT
- Dal poděkování: 2740 poděkování
- Dostal poděkování: 4633 poděkování
- Roman.Kucera
- Profese: IT
- Dal poděkování: 2901 poděkování
- Dostal poděkování: 5772 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Prověřím čaové možnosti. Jel bych autem, uvezu další 3 lidi. Polsky umím velmi intuitivně (šukat a tak...), hodil by se někdo, kdo umí dobře. Nenutil bych je kuli nám mluvit anglicky.
Pirátem se člověk nestává, pirátem se rodí!
- Janka.Michailidu
- Profese: Akademička na VŠCHT (biotechnologie)
- Dal poděkování: 980 poděkování
- Dostal poděkování: 1669 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
-
- Profese: ,
- Dal poděkování: 2327 poděkování
- Dostal poděkování: 1270 poděkování
Prosím především zkušené a dlouhodobě pracující členy ZO, aby nepromarnili tuto příležitost na sblížení s kolegy Piráty z PP-PL.
Proto se obracím především na zasvěcené a současných mezinárodní situace PP a souvislostí znalé kolegy navazující naše zahraniční vztahy a budující členy ZO, aby zvážili cestu na toto jednání.
Je třeba najít záchytné body pro další součinnost a to nedokáže ten kdo není znalý stavu v jiných PP a hlavně PP-EU a PPI.
Je třeba přímo na místě bezprostředně a osobně vnímat situaci a poznávat progresivní kolegy z PP-PL se kterýmy má smysl začít spolupracovat na další součinnosti a pokusit se s nimi tuto součinnost nastartovat.
Jsem přesvědčen že se jedná o významný moment k rozvíjení celoevropské spolupráce Pirátských stran.
Možná, že to na místě bude vypadat neuspořádaně nebo sebestředně poláci jsou tradičně seběvědomí lidé. Na druhé straně jsou vůči nám čechům pozitivně naladěni a vnímají nás přátelsky a bylo by velká škoda na tyto pozitivní předpoklady nenavázat.
Velice dlouho jsme o dění v PP-PL věděly jen minimum informací a toto je příležitost navázat velice potřebnou stálou součinnost.
ps: Určitě by němělo jít jen o výlet do Varšavy kvůli pár fotkám a posezení u piva.
Proto se obracím především na zasvěcené a současných mezinárodní situace PP a souvislostí znalé kolegy navazující naše zahraniční vztahy a budující členy ZO, aby zvážili cestu na toto jednání.
Je třeba najít záchytné body pro další součinnost a to nedokáže ten kdo není znalý stavu v jiných PP a hlavně PP-EU a PPI.
Je třeba přímo na místě bezprostředně a osobně vnímat situaci a poznávat progresivní kolegy z PP-PL se kterýmy má smysl začít spolupracovat na další součinnosti a pokusit se s nimi tuto součinnost nastartovat.
Jsem přesvědčen že se jedná o významný moment k rozvíjení celoevropské spolupráce Pirátských stran.
Možná, že to na místě bude vypadat neuspořádaně nebo sebestředně poláci jsou tradičně seběvědomí lidé. Na druhé straně jsou vůči nám čechům pozitivně naladěni a vnímají nás přátelsky a bylo by velká škoda na tyto pozitivní předpoklady nenavázat.
Velice dlouho jsme o dění v PP-PL věděly jen minimum informací a toto je příležitost navázat velice potřebnou stálou součinnost.
ps: Určitě by němělo jít jen o výlet do Varšavy kvůli pár fotkám a posezení u piva.
-
- Profese: Havířov+Praha
- Dal poděkování: 4 poděkování
- Dostal poděkování: 17 poděkování
Na toto vlákno mě před chvílí upozornil Mikuláš Peksa. Vlákna sleduji málo, protože mi připadá, že je jich tu více, než v deseti čínských textilkách dohromady.
Royi, šukat se řekne polsky pierdolić (ć=č)
Už delší dobu probírám s Mikulášem Peksou a Richardem Przeczkem situaci v Polsku, zvláště teď před blížícími se volbami, kdy je tam po prezidentských volbách dost zmatků a přehodnocování pohledů na místní dění - odpovídá to přednáškám předmětů - Polska myśl polityczna, Historyja ustroju XX. wieku a Historija III. RP (přednáší přímo Dudek Antoni) co jsem na stipendia EU absolvoval nedávno ve dvou letech na UJotu (Uniwersitet Jagieloński v Krakově) Z toho plyne, že když už tam studuju, tak umím polsky
Měl jsem sice jiný program na tento víkend...United Islands, včetně jednoho velkého loučení - zavírání klubu - ukončení činnosti, ale něčeho se asi budu muset vzdát. Myslím, že bych pro tuto výpravu mohl být přínosem. Do Waršavy jezdí 2x za den autobus v 7:30 a 20:40 a jede 10 a půl hodiny. Cena 70zl. Program mají v 11 veřejný a v 16 i pro veřejnost. Je třeba zjistit, jestli my bychom tam měli být i u neveřejné části nebo až na veřejné. Když by jel Roy autem, tak by šlo vyjet až brzy nad ránem a já stihl to loučení s klubem;-) Richard, jestli je někde studijně v Polsku, by se mohl přidat. Zbytek nevím, kdo by jel, případně by byl odborně "Pirátsky" užitečný i za cenu neznalosti polštiny s tím, že bych tlumočil já nebo Richard.
Tak mě napadlo - kontaktoval už někdo někoho od polských Pirátů - jestli bychom vůbec byli vítanými? Z toho plyne i už zmíněný dotaz, jestli být už na neveřejné části nebo až na veřejné

Royi, šukat se řekne polsky pierdolić (ć=č)

Už delší dobu probírám s Mikulášem Peksou a Richardem Przeczkem situaci v Polsku, zvláště teď před blížícími se volbami, kdy je tam po prezidentských volbách dost zmatků a přehodnocování pohledů na místní dění - odpovídá to přednáškám předmětů - Polska myśl polityczna, Historyja ustroju XX. wieku a Historija III. RP (přednáší přímo Dudek Antoni) co jsem na stipendia EU absolvoval nedávno ve dvou letech na UJotu (Uniwersitet Jagieloński v Krakově) Z toho plyne, že když už tam studuju, tak umím polsky

Měl jsem sice jiný program na tento víkend...United Islands, včetně jednoho velkého loučení - zavírání klubu - ukončení činnosti, ale něčeho se asi budu muset vzdát. Myslím, že bych pro tuto výpravu mohl být přínosem. Do Waršavy jezdí 2x za den autobus v 7:30 a 20:40 a jede 10 a půl hodiny. Cena 70zl. Program mají v 11 veřejný a v 16 i pro veřejnost. Je třeba zjistit, jestli my bychom tam měli být i u neveřejné části nebo až na veřejné. Když by jel Roy autem, tak by šlo vyjet až brzy nad ránem a já stihl to loučení s klubem;-) Richard, jestli je někde studijně v Polsku, by se mohl přidat. Zbytek nevím, kdo by jel, případně by byl odborně "Pirátsky" užitečný i za cenu neznalosti polštiny s tím, že bych tlumočil já nebo Richard.
Tak mě napadlo - kontaktoval už někdo někoho od polských Pirátů - jestli bychom vůbec byli vítanými? Z toho plyne i už zmíněný dotaz, jestli být už na neveřejné části nebo až na veřejné
- Tito uživatelé poděkovali autorovi KarelS za příspěvky (celkem 5):
- Roman.Kucera, Mikulas.Peksa, Petr.Bajgar, Alexandr.Mansurov, Vojtech.Pikal
- Mikulas.Peksa
- Profese: fyzik v IT
- Dal poděkování: 2740 poděkování
- Dostal poděkování: 4633 poděkování
Petr Bajgar: zajímavá úvaha, ale přiznám se, že jsem měl na víkend trochu jiné plány. Prodiskutuju to s přítelkyní a dám vědět. Hlavně je nesmysl, aby jezdili za ZO stále ti samí lidi. Jednak nemůžeme být všude a druhak je třeba zapojovat nové lidi.
KarelS: V pátek večer slavíme tátovy 60-iny. Pokud mojí mrtvolu naložíte do auta a během noci dojedete do Polska, jsem schopen se vyspat a fungovat jako řidič na cestě zpátky. Autobus v kontextu předchozího nedávám.
Pokud by to bylo takhle, drze bych se vetřel i na tu neveřejnou část programu. Já sice Polsky nerozumím víc než "by default u čecha", ale rád bych viděl, jak to probíhá. Koneckonců, ty lidi občas volíme do různých mezinárodních institucí, tak by bylo fajn vidět na živo, jestli je jejich vlastní kolegové kamenují nebo obdivují
V PPI/PP-EU je chceme udržet.
KarelS: V pátek večer slavíme tátovy 60-iny. Pokud mojí mrtvolu naložíte do auta a během noci dojedete do Polska, jsem schopen se vyspat a fungovat jako řidič na cestě zpátky. Autobus v kontextu předchozího nedávám.
Pokud by to bylo takhle, drze bych se vetřel i na tu neveřejnou část programu. Já sice Polsky nerozumím víc než "by default u čecha", ale rád bych viděl, jak to probíhá. Koneckonců, ty lidi občas volíme do různých mezinárodních institucí, tak by bylo fajn vidět na živo, jestli je jejich vlastní kolegové kamenují nebo obdivují

- Tito uživatelé poděkovali autorovi Mikulas.Peksa za příspěvky (celkem 2):
- Petr.Bajgar, Vojtech.Pikal