Jako víš, že USA vznikly až v roce 1776? Asi se jen oba bavíte trochu o něčem jiném. Tobě jde asi obecně o evropskou kolonizaci severní Ameriky.Roman.Kucera píše:Jojo, jsou to všechno výroky typu "Válce zabráníme velice jednoduše. Stačí podpořit mír."
Dobře Marku. USA nikdy nebyly zemí Indiánů. Ale severoamerický kontinent před vpádem imigrantů ano. A tvrzení, že kolonizátor není imigrant si vyvrať samostudiem pojmů.
Aby jednou Abu Ali nevysvětloval svým dětem, že Spojené Islámské Státy Evropské nikdy nebyly zemí Evropanů. Bude mít pravdu jako ty s tím USA, manipulátore.
Imigranti
Moderátor: Komise předsedajících
Pravidla fóra
Toto je veřejné fórum, které neprezentuje oficiální stanoviska
Diskutujte slušně a respektujte Pravidla internetového fóra
- Frantisek.Navrkal
- Profese: datový inženýr
- Dal poděkování: 2289 poděkování
- Dostal poděkování: 1250 poděkování
Re: Imigranti
Flamewar does not determine who is right - only who is left.
Moje (bývalé) poslancování: poslanecký report, stránka na Facebooku, Twitter profil, podcast Na vrkanou
-
- Příznivec Pirátů – Moravskoslezský kraj
- Profese: IT administrátor
- Dal poděkování: 258 poděkování
- Dostal poděkování: 1393 poděkování
hele ... mám zásadní problém ... neustále se nám tady rozmáhaj čecháčci a vytlačují naši přirozenou kulturu. Navrhuju na vysočině postavit 4 metrový plot s 24/7 ozbrojenou ostrahou a všecky pokusy o překročení rovnou střílet. Náš národ a kulturu nedáme! 

- Tito uživatelé poděkovali autorovi Ondra.kl za příspěvky (celkem 2):
- Marek.Necada, Michaela.Vodova
-
- Návštěvník – nepatří k Pirátům
- Profese: Vedoucí oddělení kvality - průmyslová vý
- Dal poděkování: 8 poděkování
- Dostal poděkování: 23 poděkování
Imigrace pouze cílená, dopředu schváleným jednotlivcům. Není možné aby se někdo sebral přijel a řekl jsem tu, starejte se o mně, mám svoje práva...... Takové rovnou vracet a v případě masivní invaze použít krajní řešení, aby nedošlo ke vkročení na Evropský kontinent (ať si to každý přebere sám co tím myslím).
Samozřejmě není možné hovořit o stejných právech - jediný na co má doopředu schválený imigrant nárok je - přizpůsobit se.
Tohle je jediný akceptovatelný postoj. Neřízená imigrace je ohrožení bezpečnosti státu a Evropy. A pokud k tomu piráti přistoupí jinak, tak jsou hrozbou pro stát a Evropu .
Samozřejmě není možné hovořit o stejných právech - jediný na co má doopředu schválený imigrant nárok je - přizpůsobit se.
Tohle je jediný akceptovatelný postoj. Neřízená imigrace je ohrožení bezpečnosti státu a Evropy. A pokud k tomu piráti přistoupí jinak, tak jsou hrozbou pro stát a Evropu .
- Tito uživatelé poděkovali autorovi Ondrej.Knotek za příspěvek:
- Karel.Rada
- Roman.Kucera
- Profese: IT
- Dal poděkování: 2901 poděkování
- Dostal poděkování: 5772 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
No tak jasně. Ony Ty Spojené Islámské Státy Evropské taky vzniknou až nejdřív za 100 let. Ty nikdy nebudou zemí Evropanů.Frantisek.Navrkal píše:Tobě jde asi obecně o evropskou kolonizaci severní Ameriky.
Pirátem se člověk nestává, pirátem se rodí!
- Michal.Ketner
- Profese: Panda všeho druhu
- Dal poděkování: 398 poděkování
- Dostal poděkování: 969 poděkování
Jo no meli bychom ty imigranty rovnou vyhlazovat a zavirat do ghett.

- Tito uživatelé poděkovali autorovi Michal.Ketner za příspěvek:
- Mikulas.Peksa
Sebeonanující popisky jaký mám funkce a jak jsem důležitej.
- Roman.Kucera
- Profese: IT
- Dal poděkování: 2901 poděkování
- Dostal poděkování: 5772 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
10k ročně je opravdu hodně optimistická hranice. Ale dejme tomu, jsme sluníčkáři.
Nesmíme dopustit, aby těch 10k/ročně nevytvořilo ghetto. Jak to uděláme? Ještě jednou: JAK TO UDĚLÁME?
A další otázka. Kolik to bude stát? Kde na to vezmeme? Snížíme důchody? Nebo podpory v nezaměstnanosti?
Odpovídejte, sluníčkáři.
Nesmíme dopustit, aby těch 10k/ročně nevytvořilo ghetto. Jak to uděláme? Ještě jednou: JAK TO UDĚLÁME?
A další otázka. Kolik to bude stát? Kde na to vezmeme? Snížíme důchody? Nebo podpory v nezaměstnanosti?
Odpovídejte, sluníčkáři.
Pirátem se člověk nestává, pirátem se rodí!
-
- Příznivec Pirátů – Moravskoslezský kraj
- Profese: IT administrátor
- Dal poděkování: 258 poděkování
- Dostal poděkování: 1393 poděkování
Kolik bude stát nová železná opona? A kde na ni vezmeme? Odpovídej, mráčkaři 

- Tito uživatelé poděkovali autorovi Ondra.kl za příspěvky (celkem 3):
- anonym2064, Mikulas.Peksa, Mikulas.Ferjencik
-
- Dal poděkování: 2556 poděkování
- Dostal poděkování: 2719 poděkování
každý přeci ví, že svoboda není zadarmo.Ondra.kl píše:Kolik bude stát nová železná opona? A kde na ni vezmeme? Odpovídej, mráčkaři

- Mikulas.Peksa
- Profese: fyzik v IT
- Dal poděkování: 2740 poděkování
- Dostal poděkování: 4633 poděkování
Stíhat pašeráky by nejspíš mělo Italské/Řecké námořnictvo/pobřežní stráž. Nelíbí se Ti pašeráci? Ok, budeme muset sáhnout do společné Evropské kasičky a pomoct to Itálii/Řecku zatáhnout. Nelíbí se Ti Frontex? Fajn, mě se taky nelíbí, pokud nechává umírat lidi žízní na moři. Ale nemám nic proti tomu, aby zabavili pašerákům loď, pozavírali je do vězení atp. Neděje-li se, asi by příslušní kapitáni měli dostat příslušné rozkazy.Simona.Skorepova píše:Tak teorii už máme na světě a teď už by mě zajímala jenom ta praxe.
Jakým způsobem stíhat pašeráky?
A proč prosím tě na konzulátu v Maroku, když většina cest jde přes Tunisko a Libyi? Jen pro info v TN máme zastoupení, v Libyi Slovensko.
A ta poslední je asi nejdůležitější - jak stabilizovat situace v zemích původu?
Protože pokud není odpověď, jsou to jen povrchní plky, kterými můžeme plnit vlákna na fóru, ale výsledek žádný.
Konzuláty - spousta lidí to zkoušela přes Ceutu a Melillu do Španělska. Jo, samozřejmě budou muset být v Lybii a Turecku. A EU má společnou zahraniční službu, tak by asi měla začít vyvíjet iniciativu. Těch konzulátů v Severní Africe je za celou EU mrtě moc, tak by asi měly začít vydávat příslušné dotazníky. Ok, Morgeriniová by si asi měla přestat válet špeky.
Stabilizace situace v zemích původu - případ od případu. Někde potřebují peníze, někde by ocenili přístup na trh, další potřebuje dodávku technologie.... Máme nějakou společnou zahraniční politiku, máme ministerstvo zahraničí, měly by něco dělat. Nejsem odborník na každou Africkou zemi, kterou mi ukážeš, abych řekl, čím se jim má pomoct.
A ve finále - ano, jsou to jen plky na fóru. Jako Piráti máme 1 europoslankyni a pár senátorů. Nezávisle na tom, co kdo napíše do tohoto vlákna, máme zanedbatelnou moc převést to do praxe. Ale to jsi přece věděla, už když jsi to vlákno zakládala, ne?

- Tito uživatelé poděkovali autorovi Mikulas.Peksa za příspěvky (celkem 3):
- Marek.Necada, Frantisek.Navrkal, Michal.Havranek
- Marek.Necada
- Člen KS Praha
- Profese: silozpytec
- Dal poděkování: 3187 poděkování
- Dostal poděkování: 2465 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
V případě Ameriky se jednalo o organizovanou agresi evropských mocností s cílem ovládnout dané území – zde je označení invaze zcela namístě.
Uprchlíci se přesouvají individuálně, aby mohli žít jakžtakž snesitelný život, nikoliv proto, že je někdo vyslal. Sancta simplicitas!
Dejme tomu, že okupanta je možné označit za immigranta.
Ale obecný přistěhovalec, natožpak uprchlík, není žádný okupant.
Fakt mě děsí, že se ta konvičkovská rétorika přesouvá i do naší partaje.
Uprchlíci se přesouvají individuálně, aby mohli žít jakžtakž snesitelný život, nikoliv proto, že je někdo vyslal. Sancta simplicitas!
Dejme tomu, že okupanta je možné označit za immigranta.

Fakt mě děsí, že se ta konvičkovská rétorika přesouvá i do naší partaje.
- Tito uživatelé poděkovali autorovi Marek.Necada za příspěvky (celkem 7):
- Mikulas.Peksa, Frantisek.Navrkal, Janka.Michailidu, Ondrej.Profant, Michal.Havranek, Tomas.Klapka, Michaela.Vodova
Ministerio de Educación, ¡afuera!
Долой царя!