Nicméně jsme dostali Mikiho do tištěnýho Ruďase a to je dobře. viz příloha
Moderátor: Komise předsedajících
Toto je veřejné fórum, které neprezentuje oficiální stanoviska
Diskutujte slušně a respektujte Pravidla internetového fóra
Člen s omezenými právy v důsledku neoprávněné realizace volebních výdajů
Zelení a STAN jsou v pražském vedení jakýsi přívažek stran celostátní vládní koalice (ANO, KDU-ČSL, ČSSD), většina tohoto uskupení je velmi těsná a může se stát, že budou vydáni na milost a nemilost chaotům z Pirátské strany, kteří se ještě nestihli na magistrátu domestikovat a už svým programovým zaměřením představují jakéhosi kolektivního Superstropnického.
Fide, sed cui fidas, vide.
Věř, ale komu věříš měř.
(Perchta z Pernštejna - Bílá paní)
Technická: V USA, Vatikánu a na MO je jeho otec. Na magoši v Praze je mladej.Oldrich.Fischer píše:Píši já.
Stropnický, i kdyby byl zlatej ,tak má smůlu. Když se řekne Stropnický tak vidím nejdříve nomenklaturního diplomata v USA.
(To se nedávalo zadarmo.) . Pak velvyslance ve Vatikánu. ( To se taky nedávalo zadarmo). Ministra obrany. (Totéž). Teď vlivná pozice na magistrátu. Zkrátka: za každého režimu , vládne celá rodina.
Bývalý správce @PiratiJMK i @PiratePartyCZ, bývalý člen KK, bývalý člen.
zakládající člen, více na profilu lide.pirati.cz, občas píšu na Deník Referendum, preferuji twitter @daliborzz před FB fb.com/dlbrz, najdete mě i na Mastodon witter.cz/@daliborzz
tel. 773 993 465, e-mail: dalibor.zahora(zav)pirati.cz
zakládající člen, více na profilu lide.pirati.cz, občas píšu na Deník Referendum, preferuji twitter @daliborzz před FB fb.com/dlbrz, najdete mě i na Mastodon witter.cz/@daliborzz