kavárna - hudba
Moderátoři: Komise předsedajících, Kampaňový tým, Finanční tým, Zahraniční, Vedoucí RT
Pravidla fóra
V tomto fóru odpovídají členové a příznivci Pirátů na vaše dotazy k platnému autorskému zákonu a také k naší politice v oblasti kopírování.
Před položením dotazu zkuste najít odpověď v seznamu Často kladených otázek
-
- Návštěvník – nepatří k Pirátům
kavárna - hudba
Dobrý den,
otvíráme si kavárnu a určitě tam chceme pouštět hudbu (jako kulisu). zjišťuji tedy jak lze pouštět svobodnou hudbu bez poplatku ose apod. až budeme mít připojení k netu tak zřejmě využijeme radio jamendo. ale do te doby budeme pouštět hudbu z počítače. mohli byste mi prosim poradit, kde stahnout hudbu nepodlehájící poplatkum? děkuji za rady.
otvíráme si kavárnu a určitě tam chceme pouštět hudbu (jako kulisu). zjišťuji tedy jak lze pouštět svobodnou hudbu bez poplatku ose apod. až budeme mít připojení k netu tak zřejmě využijeme radio jamendo. ale do te doby budeme pouštět hudbu z počítače. mohli byste mi prosim poradit, kde stahnout hudbu nepodlehájící poplatkum? děkuji za rady.
- Martin.Kucera
- Člen KS Moravskoslezský kraj
- Profese: nakladatel
- Dal poděkování: 561 poděkování
- Dostal poděkování: 12523 poděkování
Re: kavárna - hudba
Lze stáhnout i primo u nás - https://www.pirati.cz/hudba/
Jak jednoduchý by byl svět, kdybychom četli a dělali věci hned správně. -- Lucie Spáčilová
-
- Návštěvník – nepatří k Pirátům
Re: kavárna - hudba
to jsem už zkoušela.ale např.jazz je tam jedna pisnicka:( prosim o jine odkazy jeste.dekuji