Volebni spot pro volby 2009

Moderátoři: Komise předsedajících, Kampaňový tým, Finanční tým, Zahraniční, Vedoucí RT

Odpovědět
nomad
Návštěvník – nepatří k Pirátům
Profese: IT
Dostal poděkování: 8 poděkování

Re: Volebni spot pro volby 2009

Příspěvek od nomad »

Hoja,

Docela by mne zajimalo, jestli mate ambice stat se "plnohodnout" politickou stranou nebo si opravdu berete na paskal "jen" oblast kolem autorskeho zakona/sw patentu apod.

Spotem o stahovani totiz asi jen tezko oslovite generaci svych rodicu a starsi :/

Osobne bych se spis prihlasil k odkazu 1989 - neco jako:

V roce 1989 mladi lide bojovali za svobodu tohoto stalu a zmenili tak jeho dejiny. Dnes, po 20 letech, bojuji za stejne hodnoty jejich deti. V digitalnim veku poznamenanem korupci ceske politicke sceny a silicim vlivem nadnarodnich korporaci hodlame i nadale prosazovat nase zakladni prava - pravo na svobodu slova, svobodu sireni informaci ...

S pozdravem,

Michal
Zdeněk
Profese: Produktový manažer
Dostal poděkování: 3 poděkování

Příspěvek od Zdeněk »

Nomad má v něčem pravdu.Neškodilo by zahrát na citovou notu těch kteří tenkrát stáli na Václaváku a snažili se svou podporou o změnu.
Leč by asi stálo za doplnění text - naše rodiče před 20 lety obelhaly,my se nedáme,myjsme piráti. Nebo tak něco v tom smyslu.
WAREZ není právo,WAREZ je výsada a není pro každého!
Anezka.Bubenickova
Profese: 0
Dal poděkování: 1 poděkování
Dostal poděkování: 13 poděkování

Příspěvek od Anezka.Bubenickova »

Ne. Žádné někdo zlý někomu nějak ubližuje, ale my jsme ti hodní. Tohle je strategie současných stran a mě se z toho už dělá špatně a nemyslím si že jsem sama.

Na citovou notu situace z doby před dvaceti lety bych hrála, ale ne tak, že se nic nepovedlo, že někdo někomu lhal. Naopak říct, že pokračujeme. "Před dvaceti lety nám naši rodiče vybojovali svobodu, teď ji chceme udržet pro nás a pro naše děti."
Miroslav.Hroncok
Profese: student, redaktor

Příspěvek od Miroslav.Hroncok »

Pokud hledáte někoho, kdo by volební spot udělal, vím o jedné partě chlapů, která dělá dobré filmy a publikuje je na webu zadarmo, jedním takovým příkladem je jejich film No smoking: http://www.krava.net/nosmoking/ Myslím, že by mohli být nadšeni myšlenkou ČPS a udělat takové klipy z hecu (tzn. bez nároku na honorář, případně za symbolickou cenu). Mám na ně i soukromý kontakt.
LiVe
Profese: sysifos

Příspěvek od LiVe »

Pokud to budete/me, dělat rozumně, tak se i sponzoři najdou. Jenom je potřeba je hledat. Není nutné hledat velké mecenáše. Pro začátek by bylo dobré vytvořit nějaký účet na který by mohli lidé transparentně přispívat menšími částkami. Možná už něco takového funguje. Jsem tu dnes poprvé a teprve se seznamuji s fungováním a děním ve straně. Strana její filozofie a fungování se mi líbí. Nejsem ještě plně identifikován, protože si tu připadám jako stařec. Možná se to v průběhu času změní. Nicméně diskuze jsou věcné a smysluplné. Žádné proklamace a zbytečné hlouposti. Je to osvěžující. Neorijentuju se tak dobře jako vy ostatní v oblastech IT, ale vzhledem k stáří mám docela slušnou představu o běžném fungování společnosti. Na svěží vítr tady v naší kotlině, ale i v Evropě čeká mnoho lidí. Mocná a úzká skupina lidí bude velmi silně proti...Zbytek se uvidí :-).
Kamil_Horky
Profese: IT Manager
Dostal poděkování: 5 poděkování

Příspěvek od Kamil_Horky »

Účet bude, ale nejdříve tak za měsíc, napřed nám musí z ministerstva vrátit potvrzené dokunenty k registraci. Pak můžeme jít do banky a založit účet, to už je otázka jednoho dne.

Samozřejmě o tom dáme vědět, uděláme zase tiskovou zprávu.
Pázny
Profese: Student - programátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pázny »

Ondra píše:kolegove, ted jsem dostal uplne GENIALNI napad!!!
pro ty co znaji IT Crowd, pamatuje te si v 2. sezone 3. epizodu Moss And The German?
pro ty co ne, je tam hned na zacatku uplne dokonala "protipiratska reklama", opravdu silne doporucuji se podivat, je to hned na zacatku, jak dobehnu uvodni titulky
odkaz na dil serialu: http://www.megavideo.com/?v=SR7TVYKU nebo http://www.surfthechannel.com/episode/277/12948.html

myslim ze to je presne to, co potrebujem!
:-D
Koukám, že Česká protipirátská unie od nich celý spot okopírovala...
http://www.stream.cz/video/5/308236-pro ... e-zasahuje
Faust.Roland
Profese: student
Dostal poděkování: 2 poděkování

Příspěvek od Faust.Roland »

Sice tohle není nápad na spot a asi to není ani oficiální stanovisko strany, ale napadla mě hláška:
"Piráti to chějí bez ochrany"
:D
Prometheus byl první hacker a pirát. Vloupal se do příbytku bohů, zkopíroval od tam oheň a nasdílel ho lidem.

Otevřete OSA..tedy FBI!!!
http://www.youtube.com/watch?v=g3KPSyNxnL8
Petr.Vojacek
Profese: vychovatel
Dostal poděkování: 1 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petr.Vojacek »

co se líbí mě, je za svěží vítr tady v naší kotlině. S tím by se dalo něco udělat, ale dřív, než se toho chytne nějakej pivovar a ...
Maxer

Příspěvek od Maxer »

Já bych se přikláněl ke sloganu: Né špatné zákony, ale my z Vás děláme blázny!!!

Jiří Matulík píše:
merlyn píše:* běžná rodina si stáhla nějaký pěkný film
* najednou dovnitř vtrhnou policajti, pochytají je
* soud, odsouzení, slzy
* "Odsuzujeme zákony, které z Vás dělají zločince!" nebo "Ne my, ale špatné zákony z Vás dělají zločince!"
vypadá to jako dobrý nápad, osobně bych se přikláněl k citaci "Ne my, ale špatné zákony z Vás dělají zločince!" ;)
Odpovědět

Zpět na „Veřejná Poradna“