Informace z poslaneckého klubu

Diskuse s veřejností a místo pro její podněty a připomínky

Moderátor: Komise předsedajících

Pravidla fóra
Odpovědět
bape
Příznivec Pirátů – Vysočina
Profese: Invalidní důchodce
Dal poděkování: 53 poděkování
Dostal poděkování: 27 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Informace z poslaneckého klubu

Příspěvek od bape »

Se tady hádáte jak děcka. :lol: :lol:
Tito uživatelé poděkovali autorovi bape za příspěvky (celkem 2):
Robert.Magni, Vit.Fux
Robert.Magni
Příznivec Pirátů – Plzeňský kraj
Profese: vrátný
Dal poděkování: 12545 poděkování
Dostal poděkování: 2834 poděkování

Příspěvek od Robert.Magni »

Ztrácím přehled,proč hon na Krtka má název ,,Informace z poslaneckého klubu,,
Tito uživatelé poděkovali autorovi Robert.Magni za příspěvek:
bape

Nelíbí se vám moje názory ? Tak vypadněte na bar !
Roger Waters, Praha 2023

Lukas.Novy
Návštěvník – nepatří k Pirátům
Profese: auditor kyber. bezpečnosti, muž z Brna
Dal poděkování: 2413 poděkování
Dostal poděkování: 3128 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukas.Novy »

Ze vsech vlaken se postupne stane hon na krtka, kazdy kdo je k tomu lhostejny by si mel uvedomit, ze nejakeho obetniho beranka k popraveni bude muset strana mit vzdycky. Az me vyhodi, stane se jim jeden z vas.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Lukas.Novy za příspěvek:
Robert.Magni

Máte pocit, že Vás KK nebo jiný funkcionář šikanuje, pomlouvá či zesměšňuje? Nejsem právník, ale zastoupím Vás v jednání s přezkumnými orgány. Pište nestranickému ombudsmanovi na ombudsman@krtek.net
Tel: 777-5-KRTEK

Petr.Vileta
Člen KS Plzeňský kraj
Profese: Celkem Spokojený Důchodce
Dal poděkování: 10819 poděkování
Dostal poděkování: 8772 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petr.Vileta »

Lukas.Novy píše:Ze vsech vlaken se postupne stane hon na krtka, kazdy kdo je k tomu lhostejny by si mel uvedomit, ze nejakeho obetniho beranka k popraveni bude muset strana mit vzdycky. Az me vyhodi, stane se jim jeden z vas.
Je to opačně. Do všech vláken se dříve nebo později vecpe Krtek a kybicuje, co je špatně, co je proti Stanovám, předpisům, případně proti samotné pirátské ideologii. A někteří mu k tomu do rytmu přiklapávají.

Tedy kdyby ses všude necpal a nevymýšlel nesmysly, žádné hony by se nekonaly. Ale to by ses musel naučit rozlišovat mezi podstatným a nepodstatným, velkou chybou a prkotinou a hlavně, jednat s lidmi slušně.
https://cs.wikipedia.org/wiki/Etiketa
Tito uživatelé poděkovali autorovi Petr.Vileta za příspěvky (celkem 2):
Ivo.Vlasaty, Vit.Fux

Řadový člen, stínový ministr švihlých nápadů a fórista

Fide, sed cui fidas, vide.
Věř, ale komu věříš měř.

(Perchta z Pernštejna - Bílá paní)

Lukas.Novy
Profese: auditor kyber. bezpečnosti, muž z Brna
Dal poděkování: 2413 poděkování
Dostal poděkování: 3128 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukas.Novy »

Je to tak tak, ze do vsech vlaken se primarne seres ty a totalne derailujes diskusi. Jde ti to dokonce lip jak falsovat podklady k auditu.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Lukas.Novy za příspěvky (celkem 4):
Tomas.Klapka, anon539, Rostislav.Reha, V__

Máte pocit, že Vás KK nebo jiný funkcionář šikanuje, pomlouvá či zesměšňuje? Nejsem právník, ale zastoupím Vás v jednání s přezkumnými orgány. Pište nestranickému ombudsmanovi na ombudsman@krtek.net
Tel: 777-5-KRTEK

Ivo.Vlasaty
Místní předsednictvo
Dal poděkování: 2661 poděkování
Dostal poděkování: 1345 poděkování

Příspěvek od Ivo.Vlasaty »

Tomas.Klapka píše:Zde jsi mluvil o zápisu, a že to Ivan můžě sdílet:
Ivo.Vlasaty píše:
Lukas.Novy píše:Jenze to co bylo linkovano evidentne neni medialni vystup nybrz informace, ktera patri na system strany, kde bude v budoucnu vzdy dohledatelna.
Ehm, kdybys tam neměl napalcováno, přejdu to mlčením, ale dobře, zeptám se. Na systémech strany zápis je. Proč by to Ivan nemohl sdílet pro veřejnost na FB?
Pokud tím to nejsou myšleny ty samé informace, jako v zápisu, pak je ta tvoje věta o zápisu irelevantní.
Ivo.Vlasaty píše:2) Chceš mi diktovat, co mám a nemám dělat?
Neuneseš kritiku?

Zuckerberg z vás musí mít radost.
Trochu moc povýšenecký vyjadřování na to, že "diskutuješ" aniž by ses seznámil/pamatoval si kontext OFFTOPIC(ve vlákně je text z Facebooku zkpírovaný, dvakrát, je zjevné, že to není zápis), že ses tudíž snadno nechal uvést v omyl, a nakonec, že jsi špatně a zřejmě i nepravdivě použil slovo irelevantně.

Takže ještě jednou s vysvětlivkami:
"Proč by to [,co Ivan sdílel] (kdybych použil zájmeno "jej", bylo by rozumné, byť i tak nejednoznačné, usoudit, že odkazuji k předchozí větě a "zápisu", v tomhle případě to bylo tvoje kognitivní selhání) Ivan nemohl sdílet pro veřejnost na FB?"

Poté, co jsi selhal jak v syntéze, tak analýze informací, bych ti doporučil uznat chybu a změnit styl diskuse...
Robert.Magni píše:Ztrácím přehled,proč hon na Krtka má název ,,Informace z poslaneckého klubu,,
Ale to není hon na Krtka. Krtek sem nastoupil sám a názorně předvedl, proč ho tolik lidí považuje za trolla. Na několik nepravdivých informací ("ze se za neplaceni clenskych prispevku nevyhazuje", že se mu Ivanův status nezobrazí ani po odhlášení z FB, že si Ivan nemůže dávat informace týkající se strany na osobní účet na FB, že ta informace není na systémech strany a nebude dohledatelná v době, když už byl kompletní zápis - už z té kvantity je myslím jasné, proč se málokdo málokdy snaží Krtkovy nepravdy dokazovat) připadá fňuk, že ho Ivan blokuje, který by někdo lítostivější mohl poažovat za oprávněný (já ne, já Ivanovo rozhodnutí chápu).

Petr Vileta to docela vystihnul a poukaz, že sám derailuje a co se předpisů týče, má máslo na hlavě, na tom nic nemění.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Ivo.Vlasaty za příspěvky (celkem 3):
Pavel.Moravec, Petr.Vileta, Robert.Magni

pápá strano

dosluhující člen strany, příznivec českobudějovického komunálního týmu

Tomas.Klapka
Profese: discordian pope
Dal poděkování: 496 poděkování
Dostal poděkování: 935 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tomas.Klapka »

Celou dobu připouštím, že tím "to" není myšlen zápis. V takovém případě ale nechápu, jak s tím souvisí informace o tom, že existuje zápis. Přijde mi to irelevantní.
Je mi jedno, co si Ivan sdílí na svém FB.
Není mi jedno, že do vlákna Informace z poslaneckého klubu linkuješ informace z Facebooku.
Diktovat ti? Ale vůbec! Mě stačí otevřeně upozorňovat na aktivity, které považuji za zhoubné. Smiř se s tím.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Tomas.Klapka za příspěvky (celkem 2):
Robert.Magni, Rostislav.Reha

prostřednictvím předsedajícího mi polibte prdel! you'll be redlacep!

Ivo.Vlasaty
Místní předsednictvo
Dal poděkování: 2661 poděkování
Dostal poděkování: 1345 poděkování

Příspěvek od Ivo.Vlasaty »

https://www.facebook.com/groups/pirativ ... 888218684/
Jan Lipavský píše:Dnešní hlasování o počtu členů mandátového a imunitního výboru (18 vs. 19) ukázalo, že:
- KSČM dělá za ANO špinavou práci
- ANO si maže opozici na chleba
- Blok není jednotný
Přitom stačilo trochu selkého rozumu a jedna excelová tabulka. ANO tak dostalo hlas navíc zdarma a strany, které hlasovaly pro 19 defacto přispěly k možnosti "nevydání"..

Neznalost jednacího řádu neomlouvá. A jednací řád je zákon.
https://www.facebook.com/honzyk/posts/10159627657175593

https://www.pirati.cz/tiskove-zpravy/vy ... -blok.html
Ondřej Profant píše:Jaká byla první schůze sněmovny?

Byly 2 návrhy na počet členů Mandátového a imunitního výboru (ten co vydává poslance k trestnímu stíhání). Piráti zastávali 18 členů, KSČM a ANO 19 členů. Praktický rozdíl je, že při 19 členech má ANO o 1 člena výboru více.

V praxi to tedy znamená, že při 19 členech je méně pravděpodobné vydání Andreje Babiše a Jaroslava Faltýnka k trestnímu stíhání. ANO takhle stačí jen pár hlasů k zamítnutí na výboru.

Když se hlasovalo o 18 členech (lepší případ), tak proti (či se zdrželi) byli mimojiné poslanci:

10 ČSSD,
17 ODS
22 SPD (všichni)

Celé hlasování: http://www.psp.cz/sqw/hlasy.sqw?g=67021&l=cz

Petr Fiala, předseda ODS, se ještě na Twitteru chlubí, jak dobře ODS hlasovala: https://twitter.com/P_Fiala/status/932620915875155968

ODS s ČSSD by si měli dát facku. U SPD mě to nepřekvapilo, ale kdyby někdo nevěděl za koho kopou.

Jsem velmi rád, že jsme se proti tomu postavili (navrhli jsme to). A děkuji STAN, TOP09 a Kdu-Čsl, že nás podpořili.

#pirati #psp
https://www.facebook.com/ondrej.profant ... 3430698746
Ivan Bartoš píše:Krátce z dnešní Sněmovny: Já to teda moc nepochopil. Hlasování o navýšení členů Mandátového a imuntintího výboru... "Konzervativní blok a STAN", který se vymezují proti AB, nehlasuje v plné palbě pro původně domluvený předložený návrh STAN na 18 členů, který STAN navíc stáhl a Piráti ho museli znovu dát do placu jako alternativní návrh, kde by bylo zastoupení všech parlamentních stran. ALE hlasuje mohutně pro 19 členů výboru z návrhu komunistů, který dává "nepřiznané koalici" ANO a SPD v tomto výboru většinu. Následně si členové výboru budou volit předsedu... Kdo to asi bude? A šance na vydání inženýra Babiše a pana Faltýnka se tak výrazně co? Výrazně snižuje. Že by si to neuměli spočítat.
https://www.facebook.com/ivan.bartos.37 ... 9808521836
Tito uživatelé poděkovali autorovi Ivo.Vlasaty za příspěvky (celkem 6):
Marek.Necada, Jiri.Ulip, Robert.Magni, Pavel.Moravec, Vojtech.Pikal, Rostislav.Reha

pápá strano

dosluhující člen strany, příznivec českobudějovického komunálního týmu

JakubPl
Profese: Šéfkuchař
Dal poděkování: 22 poděkování
Dostal poděkování: 6 poděkování

Příspěvek od JakubPl »

Předem se omlouvám za OT. :roll:
Nechcete si založit samostatné vlákno "Krtku vyskoč"? A tam přesouvat všechny tyhle OT diskuze z vláken kde zahájí svoje trollolo?
Ona ta zásada necenzurovat zde je moc pěkná, ale vlákna se tu plní věcma naprosto od věci a něco zde najít... :shock:
Tito uživatelé poděkovali autorovi JakubPl za příspěvky (celkem 2):
Petr.Vileta, V__
Petr.Vileta
Člen KS Plzeňský kraj
Profese: Celkem Spokojený Důchodce
Dal poděkování: 10819 poděkování
Dostal poděkování: 8772 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petr.Vileta »

JakubPl píše:Nechcete si založit samostatné vlákno "Krtku vyskoč"?
Sice to není dokonalé, ale trochu to pomůže. ;)
ucp.php?i=zebra&mode=foes
Tito uživatelé poděkovali autorovi Petr.Vileta za příspěvek:
JakubPl

Řadový člen, stínový ministr švihlých nápadů a fórista

Fide, sed cui fidas, vide.
Věř, ale komu věříš měř.

(Perchta z Pernštejna - Bílá paní)

Odpovědět

Zpět na „Veřejná diskuse“