Moderátor: Komise předsedajících
Toto je veřejné fórum, které neprezentuje oficiální stanoviska
Diskutujte slušně a respektujte Pravidla internetového fóra
Nelíbí se vám moje názory ? Tak vypadněte na bar !
Roger Waters, Praha 2023
Máte pocit, že Vás KK nebo jiný funkcionář šikanuje, pomlouvá či zesměšňuje? Nejsem právník, ale zastoupím Vás v jednání s přezkumnými orgány. Pište nestranickému ombudsmanovi na ombudsman@krtek.net
Tel: 777-5-KRTEK
Je to opačně. Do všech vláken se dříve nebo později vecpe Krtek a kybicuje, co je špatně, co je proti Stanovám, předpisům, případně proti samotné pirátské ideologii. A někteří mu k tomu do rytmu přiklapávají.Lukas.Novy píše:Ze vsech vlaken se postupne stane hon na krtka, kazdy kdo je k tomu lhostejny by si mel uvedomit, ze nejakeho obetniho beranka k popraveni bude muset strana mit vzdycky. Az me vyhodi, stane se jim jeden z vas.
Fide, sed cui fidas, vide.
Věř, ale komu věříš měř.
(Perchta z Pernštejna - Bílá paní)
Máte pocit, že Vás KK nebo jiný funkcionář šikanuje, pomlouvá či zesměšňuje? Nejsem právník, ale zastoupím Vás v jednání s přezkumnými orgány. Pište nestranickému ombudsmanovi na ombudsman@krtek.net
Tel: 777-5-KRTEK
Trochu moc povýšenecký vyjadřování na to, že "diskutuješ" aniž by ses seznámil/pamatoval si kontextTomas.Klapka píše:Zde jsi mluvil o zápisu, a že to Ivan můžě sdílet:Pokud tím to nejsou myšleny ty samé informace, jako v zápisu, pak je ta tvoje věta o zápisu irelevantní.Ivo.Vlasaty píše:Ehm, kdybys tam neměl napalcováno, přejdu to mlčením, ale dobře, zeptám se. Na systémech strany zápis je. Proč by to Ivan nemohl sdílet pro veřejnost na FB?Lukas.Novy píše:Jenze to co bylo linkovano evidentne neni medialni vystup nybrz informace, ktera patri na system strany, kde bude v budoucnu vzdy dohledatelna.Neuneseš kritiku?Ivo.Vlasaty píše:2) Chceš mi diktovat, co mám a nemám dělat?
Zuckerberg z vás musí mít radost.
Zeptám se ještě jednou. Jakým právem mi chceš určovat, jaké informace tu mám sdílet a jaké ne?Lze tedy linkovat přímo ten zápis. Není potřeba linkovat status na FB, který se tu nijak nearchivuje.
Ale to není hon na Krtka. Krtek sem nastoupil sám a názorně předvedl, proč ho tolik lidí považuje za trolla. Na několik nepravdivých informací ("ze se za neplaceni clenskych prispevku nevyhazuje", že se mu Ivanův status nezobrazí ani po odhlášení z FB, že si Ivan nemůže dávat informace týkající se strany na osobní účet na FB, že ta informace není na systémech strany a nebude dohledatelná v době, když už byl kompletní zápis - už z té kvantity je myslím jasné, proč se málokdo málokdy snaží Krtkovy nepravdy dokazovat) připadá fňuk, že ho Ivan blokuje, který by někdo lítostivější mohl poažovat za oprávněný (já ne, já Ivanovo rozhodnutí chápu).Robert.Magni píše:Ztrácím přehled,proč hon na Krtka má název ,,Informace z poslaneckého klubu,,
pápá strano
dosluhující člen strany, příznivec českobudějovického komunálního týmu
prostřednictvím předsedajícího mi polibte prdel! you'll be redlacep!
https://www.facebook.com/honzyk/posts/10159627657175593Jan Lipavský píše:Dnešní hlasování o počtu členů mandátového a imunitního výboru (18 vs. 19) ukázalo, že:
- KSČM dělá za ANO špinavou práci
- ANO si maže opozici na chleba
- Blok není jednotný
Přitom stačilo trochu selkého rozumu a jedna excelová tabulka. ANO tak dostalo hlas navíc zdarma a strany, které hlasovaly pro 19 defacto přispěly k možnosti "nevydání"..
Neznalost jednacího řádu neomlouvá. A jednací řád je zákon.
https://www.facebook.com/ondrej.profant ... 3430698746Ondřej Profant píše:Jaká byla první schůze sněmovny?
Byly 2 návrhy na počet členů Mandátového a imunitního výboru (ten co vydává poslance k trestnímu stíhání). Piráti zastávali 18 členů, KSČM a ANO 19 členů. Praktický rozdíl je, že při 19 členech má ANO o 1 člena výboru více.
V praxi to tedy znamená, že při 19 členech je méně pravděpodobné vydání Andreje Babiše a Jaroslava Faltýnka k trestnímu stíhání. ANO takhle stačí jen pár hlasů k zamítnutí na výboru.
Když se hlasovalo o 18 členech (lepší případ), tak proti (či se zdrželi) byli mimojiné poslanci:
10 ČSSD,
17 ODS
22 SPD (všichni)
Celé hlasování: http://www.psp.cz/sqw/hlasy.sqw?g=67021&l=cz
Petr Fiala, předseda ODS, se ještě na Twitteru chlubí, jak dobře ODS hlasovala: https://twitter.com/P_Fiala/status/932620915875155968
ODS s ČSSD by si měli dát facku. U SPD mě to nepřekvapilo, ale kdyby někdo nevěděl za koho kopou.
Jsem velmi rád, že jsme se proti tomu postavili (navrhli jsme to). A děkuji STAN, TOP09 a Kdu-Čsl, že nás podpořili.
#pirati #psp
https://www.facebook.com/ivan.bartos.37 ... 9808521836Ivan Bartoš píše:Krátce z dnešní Sněmovny: Já to teda moc nepochopil. Hlasování o navýšení členů Mandátového a imuntintího výboru... "Konzervativní blok a STAN", který se vymezují proti AB, nehlasuje v plné palbě pro původně domluvený předložený návrh STAN na 18 členů, který STAN navíc stáhl a Piráti ho museli znovu dát do placu jako alternativní návrh, kde by bylo zastoupení všech parlamentních stran. ALE hlasuje mohutně pro 19 členů výboru z návrhu komunistů, který dává "nepřiznané koalici" ANO a SPD v tomto výboru většinu. Následně si členové výboru budou volit předsedu... Kdo to asi bude? A šance na vydání inženýra Babiše a pana Faltýnka se tak výrazně co? Výrazně snižuje. Že by si to neuměli spočítat.
pápá strano
dosluhující člen strany, příznivec českobudějovického komunálního týmu
Sice to není dokonalé, ale trochu to pomůže.JakubPl píše:Nechcete si založit samostatné vlákno "Krtku vyskoč"?
Fide, sed cui fidas, vide.
Věř, ale komu věříš měř.
(Perchta z Pernštejna - Bílá paní)