Debata k Léčení bazénovou dezinfekcí

Diskuse s veřejností a místo pro její podněty a připomínky

Moderátor: Komise předsedajících

Pravidla fóra
Zamčeno
VlasttimilaSpa
Příznivec Pirátů – Jihočeský kraj
Profese: biolog,parasitolog, pedagog volného času
Dal poděkování: 7 poděkování
Dostal poděkování: 22 poděkování

Re: Debata k Léčení bazénovou dezinfekcí

Příspěvek od VlasttimilaSpa »

Jo a zapomněla jsem dodat, že o tomto případu hovořili v chorvatské televizi,
s tím že o tom ví i jejich prezidentka a tato metoda by prý měla být nějak začleněna
do péče o autist. děti v Chorvatsku.
VlasttimilaSpa píše: 22 led 2019, 15:25 Tady je materiál ke studiu kdy bylo MMS použito pro autistického syna(jenž se vyléčil).Paní Begenič vyhrála soud kdy ji udal Srbský trol jenž sledoval její činnost. Je to vše v Chorvatsku v Dubrovníku.BEGENIC_Ota Nepil4.docx
Yossi píše: 22 led 2019, 11:51
Martin.Kucera píše: 22 led 2019, 11:30 Aniž bych ten postup chtěl obhajovat, podotkl bych dvě věci:
1) Mediální zkratka - z "Pomoc bližnímu je samozřejmě krásné gesto, nicméně experti před účinky „všeléku“ varují. Připomínají, že složením se nápadně podobá bazénové dezinfekci a průmyslovým bělidlům." udělali v perexu "Při léčbě se využívá například bazénová chemie." (podobnost ještě není totožnost)
2) Jak známo, řada látek (pravda, spíše přírodních) působí v různých koncentracích různě, v některých příznivě a v jiných jako jed. (Jiný aspekt je, že i kdyby to byla v tomto případě pravda, tak spoléhat se na to, že dokážu připravit správnou koncentraci, je docela hazard.)
Ach jo, tohle ale není ten případ. MMS je skutečně leptající bazénová chemie poškozující zdraví. To není žádné možná, otázka koncentrace nebo neškodné homeopatikum. Fakt stačí pět vteřin googlení.
Tito uživatelé poděkovali autorovi VlasttimilaSpa za příspěvky (celkem 3):
Josef.Kadlecek, Daniela.Bila, V__
Vojtech.Pikal
Kontrolní komise
Profese: politik, informatik
Dal poděkování: 11093 poděkování
Dostal poděkování: 8916 poděkování

Příspěvek od Vojtech.Pikal »

Jen podotknu, že Daniela Bílá je zvolena do RV v Karlovarském kraji, tak by si to měli rozhodovat a řešit tam: memberlist.php?mode=viewprofile&u=9429

Já s tím mám problém, ale respektuji demokratické volby. (Což mi nebrání v kritice.)

Profil, Vedoucí AO; člen KaS; člen 2012 až 2025
„Nakonec vám budou vládnout ti nejneschopnější z vás. To je trestem za neochotu podílet se na politice.“*
Podporuji myšlenky. Volbu předsednictva vyhrál DFW.

Martin.Kucera
Člen KS Moravskoslezský kraj
Profese: nakladatel
Dal poděkování: 561 poděkování
Dostal poděkování: 12523 poděkování

Příspěvek od Martin.Kucera »

VlasttimilaSpa píše: 22 led 2019, 15:25Tady je materiál ke studiu kdy bylo MMS použito pro autistického syna(jenž se vyléčil).
Jenže takto nelze vyvozovat příčinnou souvislost mezi použitím MMS a vyléčením autismu.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Martin.Kucera za příspěvky (celkem 3):
Jan.Hrubes, Ondrej.Kalis, V__

Jak jednoduchý by byl svět, kdybychom četli a dělali věci hned správně. :) -- Lucie Spáčilová

Vit.Fux
Návštěvník – nepatří k Pirátům
Profese: Programátor
Dal poděkování: 3315 poděkování
Dostal poděkování: 751 poděkování

Příspěvek od Vit.Fux »

Martin.Kucera píše: 22 led 2019, 15:10
Vit.Jurasek píše: 22 led 2019, 14:30Protože jednoduchá úvaha: když někdo dělá něco co považuju za padlé na hlavu,
Třeba používá pro vnitrostranickou práci FB i přes všechna ta mnohokrát zmiňovaná rizika a negativa? ;)
(tím nemíním srovnávat používání FB a pití desinfekce, jen poukázat na to, že spousty lidí dělávají něco, co jiní lidé považují za padlé na hlavu ... či ještě spíše že patrně skoro každou činnost bude někdo považovat za padlou na hlavu)
Ale jistě - hromadné používání FB Piráty považuji taky za hazard a mám u obhájců v hlavě udělanou poznámku "hazardér/nepirát" a budu si dávat větší pozor na věci co se budou snažit prosadit ohledně ochrany soukromí apod. protože vím, že jsou ochotní dělat ústupky pohodlí vůči bezpečnosti/soukromí/.../obecně pirátství.
A druhá část: to, že se skoro všechno dá z jistého úhlu považovat za padlé na hlavu neznamená, že já nebudu kritizovat věci, které jsou za mými hranicemi. OFFTOPICJá mám samozřejmě svoje hranice, které v některých ohledech jsou volnější než by se jiným líbilo, ale prosazovat budu svůj názor dokud mě nikdo neubije (racionálními) argumenty.
To jestli je to problém, který je vážnější než jiné schopnosti a výhody dotyčné však nemám problém přenechat dotyčnému KF a respektovat jejich názor. Nicméně si myslím, že hazardní alt. léčby a děti nepatří dohromady a jsou špatně a byl bych docela rád, kdyby se od toho RV distancovalo jako od názoru nesouvisejícího s Pirátskou politikou. Hranice svobody podle vede tam, kde ti lidi dělají pokusy sami na sobě.
Martin.Kucera píše: 22 led 2019, 15:10
Vit.Jurasek píše: 22 led 2019, 14:30a indikuje to nebezpečí, že dotyčný může provést šílenost později i v oblasti, která se mě osobně dotýká. Např. se pokusit prosadit nějakou iracionální hovadinu do programu.
Naštěstí RV je kolektivní orgán a nadto ještě i korigovatelný CF.
Díky bohům za to
Tito uživatelé poděkovali autorovi Vit.Fux za příspěvky (celkem 4):
Michael.Polak, anon489, Vojtech.Pikal, V__
Josef.Kadlecek
Člen KS Praha
Profese: revizní technik elektro, energetik
Dal poděkování: 704 poděkování
Dostal poděkování: 759 poděkování

Příspěvek od Josef.Kadlecek »

Martin.Kucera píše: 22 led 2019, 12:08
Yossi píše: 22 led 2019, 11:51MMS je skutečně leptající bazénová chemie poškozující zdraví.
Mno, třeba HCl je velmi silná žíravina a přesto ji (v určité koncentraci) máme v žaludku.
No, a přesně si imunitní systém dělá ClO2, ovšem v malém množství.
Chci, když už se tu rozhořel tenhle flame, upozornit diskutující, že MMS/CDS2 používám už pět let. Samozřejmě mě omlátíte o čumák, že se nedivíte, když jsem schopnej prosazovat nesmysly typu Dalyn, a že to je následek požívání tohohle jedu, který se ovšem běžně používá jako patentovaná bazénová chemie (kde to samozřejmě nikoho nepopuzuje) :lol: . Jmenuje se to http://twinoxide.cz/

Do časů, než jsem to poznal, jsem měl se železnou pravidelností při příchodu podzimních plískanic zánět dutin. V létě angíny, kolem Vánoček chřipky, atd., atd. A konzumace patentovaných antibiotik a jiných shitů.
Co jsem si to začal ordinovat (a ubezpečuju, že je to hnus fialovej!!!), všechno pominulo a od té doby jsem byl nemocný (těch 5let) asi tak 10dní celkem.
Příběh Jimma Humbla a jeho MMS (a CDS2 Andrease Kalckera) dřív, než tu začnete kydat hnůj (tím spíš na spoluPiráty! To mě hnulo žlučí asi nejvíc!), si pěkně po pirátsku nastudujte a nešiřte tu převzatou oficiální dojmologii "odborníků" (stejně jako se mnou okolo Dalynu udělal JXD). U nás se tomu věnoval kdysi Pavel Eiselt. Ten se mj. věnuje i frekvenční terapii, kterou před začal R.R.Rife s Nicolou Teslou. Příběh těch dvou studujte zde: https://www.youtube.com/watch?v=b6Obe4ME3_4
Zapper (&RamaLoop) používá Pavel Nazarský a na něj mě upozornil; že je to jedinečná věc.
MMS/CDS2 je nepatentovatelné, a tudíž nikdy nikdo žádné klinické zkoušky neprovede (co by z toho měl..), je neuvěřitelně levné a dost účinné. Koncentrace se zjišťuje proužky (podobné lakmusu) s názvem Insta-Test Chlorine Dioxide.
O malárii je natočené video, kde součástí týmu byl i Červený kříž, ale protože to mělo stoprocentní úspěch po jedné dvou dávkách u pozitivních lidí, tak mu nejspíš farmalobby vyhrozila a svou účast popřel:
https://www.youtube.com/watch?v=FkgstEQeRE8
Mohl bych tu popisovat tuny svých zjištění a rád je samozřejmě nasdílím.
Ale možná že budu taky donucen pro své názory odejít do ilegality :roll:
Nicméně musím podotknout, že se to nesmí dle zákona konzumovat a ani já to nikomu neporučuju (páč jsem alibista). Je to jen pro sebevrahy mého typu.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Josef.Kadlecek za příspěvky (celkem 2):
Daniela.Bila, V__
Existuje princip: je hrází pro jakékoli informace, odolává všem argumentům a úspěšně drží lidi ve věčné ignoranci: zavrhnout věc ještě před prozkoumáním
Herbert Spencer, 1820-1903 https://cs.wikipedia.org/wiki/Herbert_Spencer
Za sebe - mám vás všecky rád. Akorát před fanatickými "souložníky teoretiky" mě i u Pirátů naučilo se už mít na pozoru.
Neomylné lidi bez váhání devitalizovat!
Martin.Kucera
Člen KS Moravskoslezský kraj
Profese: nakladatel
Dal poděkování: 561 poděkování
Dostal poděkování: 12523 poděkování

Příspěvek od Martin.Kucera »

Vit.Jurasek píše: 22 led 2019, 16:05Hranice svobody podle vede tam, kde ti lidi dělají pokusy sami na sobě.
V tom se naprosto shodujeme.
Josef.Kadlecek píše: 22 led 2019, 16:08Nicméně musím podotknout, že se to nesmí dle zákona konzumovat
Vážně? Dle kterého? Vždyť ani u omamných a psychotropních látek neplatí, že se nesmí konzumovat (akorát je u nich trestné vlastně cokoli jiného krom konzumace).
Tito uživatelé poděkovali autorovi Martin.Kucera za příspěvek:
V__

Jak jednoduchý by byl svět, kdybychom četli a dělali věci hned správně. :) -- Lucie Spáčilová

Michael.Polak
Profese: programátor, poskytovatel Internetu
Dal poděkování: 1024 poděkování
Dostal poděkování: 2433 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Michael.Polak »

Martin.Kucera píše: 22 led 2019, 15:57
VlasttimilaSpa píše: 22 led 2019, 15:25Tady je materiál ke studiu kdy bylo MMS použito pro autistického syna(jenž se vyléčil).
Jenže takto nelze vyvozovat příčinnou souvislost mezi použitím MMS a vyléčením autismu.
Vstupuju do toho tak nějak zprostředku. Faktem je, že nějaká souvislost autismu se střevními infekcemi snad prý skutečně existuje (trávící ústrojí je neuvěřitelně hustě inervovaná část organismu a souvislost druhým směrem, tzn. psychosomatická onemocnění způsobující zažívací problémy, prokázaná jsou). Tzn. sktečně pokud si někdo nějakým dryjákem vykilluje střevní mikroflóru, tak to nějaký vliv na psychiku mít může - ale bezpečné mi to rozhodně nepřijde (spíš taková šoková terapie "co mi nezabije, to mi posílí" :-)). Obecně medicína je neuvěřitelnou směsicí empirických zkušeností, statistiky a snahy o vědecké zdůvodnění.

Celkově mi to přijde dost podezřelé: nejprve je autismus způsoben očkováním, ale pak je zřejmě zázračně vyléčen nějakým sajrajtem, sic! Obecně mi přijde, že jsme definitivně vystoupili z věku neurózy a vstoupili do věku psychózy (v tomto případě davové :-) Nedůvěra v jednu ze základních kamenů moderního sociálního státu, tzn. systém zdravotní péče, je samozřejmě docela zásadní věc, když se na to člověk podívá nějak politologicky (ale sám sebe se ptám, jak moc tomu systému vlastně důvěřuju já sám?)

Spíš bych viděl jako alarmující, že lid rostoucí výskyt autismu v populaci řeší, a to s lidovou tvořivostí sobě vlastní (retardovanost všech těch teorií přitom trochu nasvědčuje, odkud vítr vane...). Medicína nemá žádné jednoznačné vysvětlení, povšimla si pár překvapivých souvislostí, ale zcela přesnou kauzální příčinu nezná. Takže nastoupili postmoderní šamani...
Tito uživatelé poděkovali autorovi Michael.Polak za příspěvky (celkem 5):
Andrej.Ramaseuski, Vit.Fux, Jan.Hrubes, pavel_sanda, V__

⁂ Mastodon/Fediverse @xChaos@f.cz | @xChaos@mastodon.pirati.cz | nyx.cz XCHAOS | http://www.pirati.cz/lide/michael_polak
zakládající člen | člen MS P6 | spolupracovnk TO, zájmy: informatika/doprava/energetika | zdání kompetence se vytváří absencí viditelné nekompetence

Michael.Polak
Profese: programátor, poskytovatel Internetu
Dal poděkování: 1024 poděkování
Dostal poděkování: 2433 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Michael.Polak »

Mě to začíná připadat skoro jako kdybych tady četl, že vypukla hybridní válka. Akorát nevím koho s kým :-)
Tito uživatelé poděkovali autorovi Michael.Polak za příspěvek:
V__

⁂ Mastodon/Fediverse @xChaos@f.cz | @xChaos@mastodon.pirati.cz | nyx.cz XCHAOS | http://www.pirati.cz/lide/michael_polak
zakládající člen | člen MS P6 | spolupracovnk TO, zájmy: informatika/doprava/energetika | zdání kompetence se vytváří absencí viditelné nekompetence

Vaclav_Mraz
Profese: Administrátor veřejných zakázek
Dal poděkování: 94 poděkování
Dostal poděkování: 10 poděkování

Příspěvek od Vaclav_Mraz »

Já zde dodám jeden odkaz, kde jsou dost podrobně sepsány všechny lapsy Oty Nepilého, tedy hlavní postavy skupiny, kde Daniela Bílá postovala své dotazy. Je to i člověk, který se vyjadřoval k jejímu poslednímu dotazu ohledně dítěte po mrtvičce a kde jí doporučoval dimethylsulfoxid s tím, že je ale třeba aplikovat v takových případech co nejdříve, načež ona sama odpovídá, že by to bývala zkusila (v podstatě tak potvrzuje, že by to tomu dítěti opravdu podala), kdyby ovšem jeho rodiče nepoznala teprve nedávno (v době, kdy bylo dítě už několik měsíců v důsledku mrtvičky ochrnuté). Printscreen v příloze.
Podotýkám, že ty webové stránky, které Otu Nepilého kritizují, jsou jinak friendly i k alternativním a klinicky netestovaným metodám (např. disulfiramu jako léčbě rakoviny, který je také nepatentovatelný, takže je taktéž potíž s neexistencí klinických testů), čili tam není automatický bias k takovým věcem, a přesto je text velmi důrazným varováním. O něčem to svědčí.

http://alternativnicesta.cz/guru-nepily/

Dělejte, jak myslíte.
Přílohy
dbila.jpg
Naposledy upravil(a) Vaclav_Mraz dne 22 led 2019, 17:32, celkem upraveno 1 x.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Vaclav_Mraz za příspěvky (celkem 4):
Jakub.Backa, Dan.Lestina, Jan.Hrubes, V__
Rakinroul

Příspěvek od Rakinroul »

Vskutku zajímavá teorie, začnu něco užívat, možná shodou okolností jsem několik let zdravý = ten preparát stoprocentně funguje.

Tak určitě nóó.

Opravdu nevidím problém v tom, aby si daní jedinci a obdivovatelé nějaké žaludeční kyseliny domluvili, a udělali test.
Pokud to tedy není nad jejich ... .. síly , a mají zájem zjistit fakta že.

Není problém si pak nechat udělat jaterní testy a tak dále a zjistit, jak skvělé výsledky ta "léčba" měla.
Ale je potřeba jedna věc.
Chtít.
Zamčeno

Zpět na „Veřejná diskuse“