MATUSKA

Moderátoři: Komise předsedajících, Kampaňový tým, Finanční tým, Zahraniční, Vedoucí RT

milan.kanalos
Návštěvník – nepatří k Pirátům
Profese: predseda predstavenstva G7,a.s.
Dostal poděkování: 1 poděkování

MATUSKA

Příspěvek od milan.kanalos »

Vážení pánové a dámy,
Dnes jsem zjistil že pan Matuška kandiduje za Vaši stranu v parlamentních volbách.
Jsem majitelem soukromé společnosti G7, a.s. která je významnou velkoobchodní společností v České Republice s obratem přes 2 miliardy korun. Chci Vás informovat o tom, že pan Ladislav Matuška je podvodník který naší společnosti dluží 700 tis. Kč. Pochopil bych kdyby byl jen nešťastníkem který špatně obchodoval, ale s ohledem na to, že dnes vím, že svým jednáním úmyslně poškozuje své obchodní partnery, uvádí je v omyl, aby tím obohatil především sebe.
Chování pana Matušky považuji za jasný podvod a rozhodl jsem se, že z principu u tohoto člověka udělám vše co bude v mých silách abych mu ukázal, že odvádět je špatné. Je mi zcela jedno kolik peněz to bude stát, ale dokud mi pan Matuška nezaplatí budu se mu připomínat tak, aby to cítil….
Chci Vás jen upozornit na to, že to není a nebude namířeno proti Vám, ale pouze a pouze proti tomuto podvodníkovi.
Milan Kanaloš
předseda představenstva
G7, a.s.
Zdenek.Stepanek
Člen KS Ústecký kraj
Profese: IT Expert
Dal poděkování: 262 poděkování
Dostal poděkování: 632 poděkování

Re: MATUSKA

Příspěvek od Zdenek.Stepanek »

Dobrý den

Pan Matuška se vzdal postu předsedy krajského sdružení a zůstává řadovým členem. Jelikož je to na fóru k dohledání i bez registrace, píšu i zde, že se pan Matuška též vzdal kandidatury. Ale udělal to velmi pozdě, lístky už byly vytištěny, takže by tam byl stejně uveden. Tak jsme se dohodli, že oficiálně rezignovat nebude, bude lepší, když se v případě že by jsme těch 5% nějakým zázrakem opravdu dostali, předá štafetu dál. Každopádně i ve světle nových skutečností s ním v ČPS minimálně za Krajské Sdružení Ústeckého Kraje (nemohu mluvit za republikové vedení) už víceméně nepočítáme - bude pouze řadový člen, což mu nikdo odpírat nemůže.

Více zde:

https://www.ceskapiratskastrana.cz/foru ... =32&t=4362

Každopádně Vám děkuji za informaci.

Zdeněk Štěpánek - 2. místopředseda KS ÚK - nástupce p. Matušky
Nerušit, porušuju kopírovací monopol EMI Music...

Zdeněk Štěpánek, 774 415 269
„Stát vypíše nové daně, - Čech se bude dříti na ně,
Neb mu brání mozku lenost - vidět svoji zotročenost..“
F. Gellner
Jiri.Kaderavek
Profese: programátor, hoteliér, manažer, trenér
Dal poděkování: 642 poděkování
Dostal poděkování: 1909 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jiri.Kaderavek »

Já bych ale řekl, že by se tím rozhodně meli zabývat přezkumné orgány strany. Protože pokud nic a je tedy pravda, co nám pan Kanaloš píše, pak Ladislav Matuška závažným způsobem poškodil dobré jméno strany a porušil tak povinnosti člena. Předpokládám, že RP podá ke kontrolní komisi podnět a rozhodčí komise pak rozhodne o reakci, rozhodně bude v případě potvrzení výše uvedených faktů nekompromisní.
Zakladatel České pirátské strany
Svobodu nekoupíte, tu si volíte
https://lide.pirati.cz/personProfile/96/
Ladislav.Matuska
Profese: manager
Dostal poděkování: 3 poděkování

Příspěvek od Ladislav.Matuska »

Respektuji. A rezignuji na členství. Nechci v žádném případě své soukromé záležitosti, které jsou navíc stále otevřené a nedořešené, ventilovat jakkoliv.

Hodně štěstí.
Zůstávám dál pirátem
http://matuska.blog.idnes.cz
Zdenek.Stepanek
Člen KS Ústecký kraj
Profese: IT Expert
Dal poděkování: 262 poděkování
Dostal poděkování: 632 poděkování

Příspěvek od Zdenek.Stepanek »

Jiri Kaderavek píše:Já bych ale řekl, že by se tím rozhodně meli zabývat přezkumné orgány strany. Protože pokud nic a je tedy pravda, co nám pan Kanaloš píše, pak Ladislav Matuška závažným způsobem poškodil dobré jméno strany a porušil tak povinnosti člena. Předpokládám, že RP podá ke kontrolní komisi podnět a rozhodčí komise pak rozhodne o reakci, rozhodně bude v případě potvrzení výše uvedených faktů nekompromisní.
Máš asi pravdu, mě to později také došlo, ze ačkoliv jednáni L. Matušky nemusí přímo poškozovat ČPS (dle paragrafů ve stanovách), může ho i poškozovat nepřímo, např. nevhodnou medializací.

Nicméně jak se zdá, vše je již vyřešeno, jen ještě jednou L. Matušku prosím - pošli mi poštou veškeré písemnosti a přihlášky členů, děkuji.
Nerušit, porušuju kopírovací monopol EMI Music...

Zdeněk Štěpánek, 774 415 269
„Stát vypíše nové daně, - Čech se bude dříti na ně,
Neb mu brání mozku lenost - vidět svoji zotročenost..“
F. Gellner
Ladislav.Matuska
Profese: manager
Dostal poděkování: 3 poděkování

Příspěvek od Ladislav.Matuska »

Zdenek Stepanek píše:Nicméně jak se zdá, vše je již vyřešeno, jen ještě jednou L. Matušku prosím - pošli mi poštou veškeré písemnosti a přihlášky členů, děkuji.
Odesláno dnes poštou.
Zůstávám dál pirátem
http://matuska.blog.idnes.cz
Anonym101
Profese: nic
Dal poděkování: 152 poděkování
Dostal poděkování: 138 poděkování

Příspěvek od Anonym101 »

Lukas.Findeis
Člen KS Praha
Profese: běžecký trenér
Dal poděkování: 1424 poděkování
Dostal poděkování: 1375 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukas.Findeis »

Člen pirátské strany podváděl i jinak

(...)

Při zadání jeho jména do internetových vyhledávačů se objevují odkazy na další podvody. Matuška vystupuje také jako člen České pirátské strany, údajně za ni kandidoval i ve volbách do parlamentu. Strana ho však ještě před volbami vyškrtla. "Měl nevyjasněné majetkové poměry," vysvětlil mluvčí strany Jaroslav Kučera. Matuška byl i aktivní bloger.
Neviděl bych to tak negativně. Podnadpis je dost mimo, ale v textu se píše, že jsme ho za to vyškrtli z kandidátky, což je pro inteligentní voliče, kteří nemají problém s pochopením psanýho textu, rozhodně pozitivní zpráva. Ještě pozitivnější by pro ně mohl být fakt, že jsme ho kvůli tomu chtěli zbavit členství a kvůli tomu ze strany vystoupil. To se bohužel musí objevit až v diskuzi. Už sem tam něco vyplodil. Koukám, že Ivoš byl rychlejší :)

735 07 66 99, Praha 12

Jana.Syrovatkova
Člen KS Praha
Profese: VŠ pedagog
Bydliště: trvalé Úvaly u Prahy, přechodné Praha 7, Holešovice
Dal poděkování: 232 poděkování
Dostal poděkování: 722 poděkování

Příspěvek od Jana.Syrovatkova »

Někde jsem tu četla i to, že byl členem ODS a jsem přemítala, zda to tam taky nepodotknout, ale zkoušela jsem k tomu někde najít info a nenašla. Napsat něco takového do diskuse by taky mohlo být zajímavé a dobrý tip pro nějakého šťourala.
Jakub.Michalek
Poslanec/poslankyně Parlamentu ČR
Profese: poslanec
Dal poděkování: 1116 poděkování
Dostal poděkování: 5176 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jakub.Michalek »

Podle přihlášky byl Ladislav Matuška pouze v jedné straně KDS. V době podání přihlášky nebyl trestně stíhán.

Jakub Michálek, předseda poslaneckého klubu Pirátů a vedoucí resortního týmu Spravedlnost
V případě potřeby mě prosím kontaktujte napřímo přes telefon, Signal nebo přes mail - viz kontakty. Jiné zprávy nečtu.

Zamčeno

Zpět na „Veřejná Poradna“