Napsali o nás

Diskuse s veřejností a místo pro její podněty a připomínky

Moderátor: Komise předsedajících

Pravidla fóra
Zamčeno
Jiri.Janecka
Návštěvník – nepatří k Pirátům
Profese: právník
Dal poděkování: 175 poděkování
Dostal poděkování: 896 poděkování

Re: Napsali o nás

Příspěvek od Jiri.Janecka »

Mně by tedy hlavně zajímalo, jestli bude i nějaká analýza předsedovo vystoupení. Podle mého názoru za celou kampaň neřekl vůbec nic zajímavého. Slyšel jsem od něj jen:
Antibabiš
Hooaxy
Digitalizace
Průmysl 4.0 a Nové výzvy. Ale k tomuhle jsem neslyšel jediný příklad co si pod tím vůbec představit a už vůbec ne, kdo bude teda dělat ten zastaralý průmysl, třeba kdo postaví ty byty? Roboti? A co bude s těmi, kteří prostě na 4.0 objektivně nestačí. Tím, že rozdáme maturitní vysvědčení všem objektivně existující osobnostní limity nevyřešíme.

Tito uživatelé poděkovali autorovi Jiri.Janecka za příspěvek:
petrr
czpirat
Profese: IT coordinator
Dal poděkování: 10 poděkování
Dostal poděkování: 39 poděkování

Příspěvek od czpirat »

Tohle je supr. Jak tu uz pisi jini, stanislav.strakos/pettr/ritch atd. uplna ztrata sebereflexe.

Ja si dal tu praci se sem taky po letech regnout a napsat, I TOLD YOU! Jste na ceste do stejny prdele jako zeleni a timhletim si ji jeste supr urychlujete. Uplne jste zapomneli kdo byli Vasi kmenovi volici, s naplavou novych zmatenych progender a ekofaso clenu jste si neuvedomili, kdo Vas voli a tem jste nasrali s novou agendou na hlavu.

A ted se divite, ze bylo nasrano na hlavu zpetne Vam a samozrejme za to muzou vsichni ostatni.

Btw jestli se nekde vyuctovavaj penize za tu analyzu, tak ja Vam pred peti tydny napsal uplne jinou, ale potvrzenou vysledkem voleb, tak ze byste mi ji proplatili?

"Já nevím kde se tady tahle pakáž u pirátů vzala, ale tahle kombinace oportunistickej zmrdů, zapšklejch ideologů plus půlka byvalejch zelenejch je bude stát volby."

Protoze hodinu pred otevrenim volebnich mistnostni jsem aji na jednu desetinu odhadl Vas volebni vysledek, zrejme to ze me dela lepsiho analytika a prognostika, nez je ta banda oportunistickejch hovad, ktera vypotila onu radoby analyzu.

Tito uživatelé poděkovali autorovi czpirat za příspěvky (celkem 2):
Marek.Necada, petrr
Jan.Adam
Dal poděkování: 237 poděkování
Dostal poděkování: 508 poděkování

Příspěvek od Jan.Adam »

petrr píše: 02 lis 2021, 16:25

Ale ta sebereflexe tady prostě není, jak se ukázalo v desítkách vláken zde na fóru. A to se netýká jen voleb, to se týká i poslední doby, kdy různé ultralevicové výblitky jednotlivých členů mnozí ještě hájili. A to je v pořádku, máme svobodu slova a demokracii, tak to chce jenom přestat lhát voličům o tom, že jsou Piráti liberální střed. Fokus na gender, pseudorasismus, adorace vyvlastňování, nepodmíněný příjem pro všechny apod. - proč ne, ale pak je lepší sloučit se s komunisty a nebo zelenými, a přestat hrát tuhle šarádu.

To je tak roztomiloučký, jak se všichni zamilovali do slova sebereflexe.

A je mi sice žinantní brát aspoň naoko vážně někoho, kdo hází slovy jako "ultralevicový", ale udělám výjimku.

Já jsem liberální centrista a takových je nás mnoho. Genderovou problematiku mám někde v třetí desítce témat, které pokládám za důležitá.

S některými věcmi, co v kampani zazněly, jsem nesouhlasil a neztotožňuji se s nimi. To, že jsou ve straně různé proudy, je fakt, nicméně generalizace na celou stranu je příznakem v lepším případě ducha mdlého, v horším pak cílené demagogie.

Taky neposuzuji třeba STAN obecně podle toho, co padá z Hraby.

Takže asi tak, vy "šarádo"...

Jan.Adam
Dal poděkování: 237 poděkování
Dostal poděkování: 508 poděkování

Příspěvek od Jan.Adam »

czpirat píše: 03 lis 2021, 07:50

Tohle je supr. Jak tu uz pisi jini, stanislav.strakos/pettr/ritch atd. uplna ztrata sebereflexe.

Ja si dal tu praci se sem taky po letech regnout a napsat, I TOLD YOU! Jste na ceste do stejny prdele jako zeleni a timhletim si ji jeste supr urychlujete. Uplne jste zapomneli kdo byli Vasi kmenovi volici, s naplavou novych zmatenych progender a ekofaso clenu jste si neuvedomili, kdo Vas voli a tem jste nasrali s novou agendou na hlavu.

A ted se divite, ze bylo nasrano na hlavu zpetne Vam a samozrejme za to muzou vsichni ostatni.

Btw jestli se nekde vyuctovavaj penize za tu analyzu, tak ja Vam pred peti tydny napsal uplne jinou, ale potvrzenou vysledkem voleb, tak ze byste mi ji proplatili?

"Já nevím kde se tady tahle pakáž u pirátů vzala, ale tahle kombinace oportunistickej zmrdů, zapšklejch ideologů plus půlka byvalejch zelenejch je bude stát volby."

Protoze hodinu pred otevrenim volebnich mistnostni jsem aji na jednu desetinu odhadl Vas volebni vysledek, zrejme to ze me dela lepsiho analytika a prognostika, nez je ta banda oportunistickejch hovad, ktera vypotila onu radoby analyzu.

No myslím, že kvůli tomuhle příspěvku jste se nemusel obtěžovat ani regnout a napsat to.

A podotýkám, že nejsem ani progender, ani ekofašo, ani oportunistickej zmrd, ani zapšklej ideolog.

petrr
Dal poděkování: 5 poděkování
Dostal poděkování: 27 poděkování

Příspěvek od petrr »

Jan.Adam píše: 03 lis 2021, 10:21
petrr píše: 02 lis 2021, 16:25

Ale ta sebereflexe tady prostě není, jak se ukázalo v desítkách vláken zde na fóru. A to se netýká jen voleb, to se týká i poslední doby, kdy různé ultralevicové výblitky jednotlivých členů mnozí ještě hájili. A to je v pořádku, máme svobodu slova a demokracii, tak to chce jenom přestat lhát voličům o tom, že jsou Piráti liberální střed. Fokus na gender, pseudorasismus, adorace vyvlastňování, nepodmíněný příjem pro všechny apod. - proč ne, ale pak je lepší sloučit se s komunisty a nebo zelenými, a přestat hrát tuhle šarádu.

To je tak roztomiloučký, jak se všichni zamilovali do slova sebereflexe.

A je mi sice žinantní brát aspoň naoko vážně někoho, kdo hází slovy jako "ultralevicový", ale udělám výjimku.

Já jsem liberální centrista a takových je nás mnoho. Genderovou problematiku mám někde v třetí desítce témat, které pokládám za důležitá.

S některými věcmi, co v kampani zazněly, jsem nesouhlasil a neztotožňuji se s nimi. To, že jsou ve straně různé proudy, je fakt, nicméně generalizace na celou stranu je příznakem v lepším případě ducha mdlého, v horším pak cílené demagogie.

Taky neposuzuji třeba STAN obecně podle toho, co padá z Hraby.

Takže asi tak, vy "šarádo"...

Jen potvrzujete slova výše - dobrá práce. Mimochodem o absenci sebereflexe jsme tu psali před 3 týdny…řada lidí :) To jen vy jste si toho všiml teď (zapracujte na interpretaci dat, vy data-driven strano).

Ohledně ultralevicovosti - když nebere ani na oko vážně nikoho, kdo s tímto termínem operuje, tak proč zůstáváte ve straně? Aha, vy si totiž adoraci vyvlastňování nebo brutální přerozdělování (NZP financované majetkovou daní) vykládáte jako středovou politiku,že?

Stále stejná linka - všichni se pletou, všichni vám škodí, vy za nic nemůžete.
Ze STANu žádné výblitky jako Kaplerovy metry čtvereční na osobu nepadaly…

Lenka.Priplatova
Člen KS Praha
Profese: biolog, výzkumník, popularizátor vědy
Dal poděkování: 14 poděkování
Dostal poděkování: 14 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lenka.Priplatova »

czpirat píše: 03 lis 2021, 07:50

Nevím, co z vás dělá odhad volebního výsledku. Možná člověka, co se náhodou trefil. To se občas stává i generátoru náhodných čísel.
Co z vás dělá to, co z toho vyvozujete, už je celkem zřejmé.

Obecně by mi přišlo fajn, kdyby se tu členové a příznivci navzájem netopili v "já jsem vám to říkal", případně "sice jsem to neříkal, ale rozhodně jsem to věděl" a "oni to totiž věděli všichni". Jsou to argumentační fauly, nikoli konstruktivní kritika, a ohání-li se tím někdo, kdo by zaručeně všechno dělal lépe, zaručené je jen tolik, že nedělal.

Stanislav.Strakos
Profese: Informatik
Dostal poděkování: 6 poděkování

Příspěvek od Stanislav.Strakos »

Jan.Adam píše: 02 lis 2021, 15:36

Tak postupně, milý kolego.

• toto je pouze dílčí část analýzy, role STAN a jeho chování v kampani
  • na zbytku se pracuje
  • média to cíleně intepretují jako hlavní důvod neúspěchu či jediný důvod, zamlčují, že se jednalo jen o částečnou analýzu - cui bono, nechám na tvé úvaze
  • Gazdík otevřeně lže, nebo dělá blbého:

Tohle vše mi je jasné, jen říkám, že si podobnými analýzami/úniky kopeme politický hrob. Karty jsou rozdány, a podobné mediální excesy - navíc v čase jednání o vládě - z Pirátů dělají ubrečené losery. Lidi ví co se stalo, Piráti to ví, STAN to ví, analýza jen vytvořila prostor si do nás kopnout, podle mě jsme buď měli analyzovat co jsme zpackali my a nebo vůbec do toho nevrtat.

Tito uživatelé poděkovali autorovi Stanislav.Strakos za příspěvek:
akburt
Stanislav.Strakos
Profese: Informatik
Dostal poděkování: 6 poděkování

Příspěvek od Stanislav.Strakos »

A další, mediální masáž ze všech stran. Je prostě smutné tohle vidět denně v titulcích. Ale viz mé příspěvky výše, místo pirátského "na zteč" a "pustťe nás na ně" všude čtu o prohře. Kdo se tomu ale má divit, když se k tomu jako k prohře chováme.

Proč prohráli Piráti? Zapřeli sami sebe, natáhli kvádra a hráli si na konzervy
https://nazory.aktualne.cz/komentare/pr ... f6b220ee8/

Tito uživatelé poděkovali autorovi Stanislav.Strakos za příspěvek:
Marek.Necada
MirekS
Profese: IT s ekonomickým zaměřením
Dal poděkování: 23 poděkování
Dostal poděkování: 71 poděkování

Příspěvek od MirekS »

Miroslav Štěpánek (alias MirekS)
Petr.Vileta
Člen KS Plzeňský kraj
Profese: Celkem Spokojený Důchodce
Dal poděkování: 10819 poděkování
Dostal poděkování: 8772 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petr.Vileta »

POLITIKA: Změní se náš přístup ke Green Dealu?
https://neviditelnypes.lidovky.cz/polit ... litika_wag

Řadový člen, stínový ministr švihlých nápadů a fórista

Fide, sed cui fidas, vide.
Věř, ale komu věříš měř.

(Perchta z Pernštejna - Bílá paní)

Zamčeno

Zpět na „Veřejná diskuse“