Dostál je ten co si rád hraje s čísly a míchá jablka s hruškama???
....
No jistě pane ministře.✌ Ovšem, že je důležitý,aby někdo míchal hrušky a jablka. Pejsek a kočička, taky vařili dort. Hold jsme si pokecali. Ale pravda je jen jedna.Tahle republika se z dluhu nikdy nedostane. MY senioři 2× dostaneme v jednom roce zákonnou valorizaci důchodů. 2022. A to samé i v roce 2023 díky INFLACI přes 5%.
PIRATI by měli vědět že za 30 let v dnešních cenách už nic nebude.
Tak mladí makejte za mne jsme:
Říkám tomu 20+ 20 vy musíte jít vpřed a mít 40+40 ?? Dokážete to??
S
,
V roce 1989 jste v důchodu určitě nebyl a tehdy jste si mohl říct konečně nebudu závislý na tom co řekne stát a jak stát se zachová s veřejnými penězmi...
Mohl jste se už na důchod začít připravovat a dneska mít díky dobrým investicím zajištěno má dlouhou budoucnost (dožití) a bez toho aniž byste si musel stěžovat na valorizaci důchodů.
Já už v důchod nevěřím a budu dělat vše proto abych i na dnešní důchody co nejméně platil...a i další mladí co nejméně platili.
Ale to je jiné téma...
Rozhodně prosím přestaňte číst nějaké řetězové maily a pochybné weby.
Díky.
....
Ano je to jiný téma jako ty hrušky a švestky.
Já si nestězuju já jen konstatuju.
Jen k těm investicím?? Dovolím si upozornit že v roce 1980 nebylo možné investovat.Jen vekslovat.
Měl jsem papír říkalo se tomu povolení od ONV na pokrývačské práce. 1 rok jsem vydělal 40 000Kč nájem jsem měl 50...pivko 2...ciga 4 a guláš 8.
Zkušenost = pamětník 1955.
Ale to už je jiná stránka. Mám svůj přehled a tak mě nějaký WEB nerozhodi.
S.
Míra infekčnosti není úměrná míře příznaků... bohužel. -> To že mám třeba příznak horečku neznamená, že je vir přemnožen (ano může), ale že funguje moje imunitní reakce na nalezený patogen... u neočkovaných je problém v tom, že mohou (myslím) 3 dny chodit po světě aniž by zjistili že jsou infekční - protože antigen test se projeví až při reakci imunitního systému... ale během 3 dnů před ještě imunitní systém neví s čím se setkal - je tam toho moc co by se muselo zohlednit...
Zatím jsem nenarazil na materiál, který by nepotvrdil souvislost mezi mírou příznaků a infekčností. Jestli jsem dobře pochopil ten spor o "chiméře", tak je potřeba to vnímat v časových souvislostech ... samozřejmě může být infekční člověk bez příznaků, ale to je skupina lidí, kteří je mít do 2 dní budou. U těch, kteří je nemají vůbec, je infekčnost výrazně nižší nebo zcela zanedbatelná.
Tak a opět pořád dokola. To co s námi za 2 roky udělala vládní panika a strach. Vládní byrokracie není jen zločin proti lidskosti. Podle mezinárodního práva. Ale i do nebe volající drzost.
Aby to nebylo tak křiklavé. Tak se to zaobali mezi infekcí WHO a ejhle.
Co by nebylo ani za dr Husaka vůbec myslitelné. Je v Evropě 2020 .....2022 považováno za normu. Říkám tomu Normalizace strachu a paniky.
Pro nás normální bude vždy platit.
Léčime a nestrašíme. Infekce je okolo nás každý den na miliony a přesto z každé infekce nepanikarime.
S.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Fanuel za příspěvek:
Tak a opět pořád dokola. To co s námi za 2 roky udělala vládní panika a strach. Vládní byrokracie není jen zločin proti lidskosti. Podle mezinárodního práva. Ale i do nebe volající drzost.
Co by nebylo ani za dr Husaka vůbec myslitelné. Je v Evropě 2020 .....2022 považováno za normu. Říkám tomu Normalizace strachu a paniky.
Léčime a nestrašíme. Infekce je okolo nás každý den na miliony a přesto z každé infekce nepanikarime.
S.
Ano nepanikaříme z každé infekce, ale rád bych vás viděl v blízkosti viru ebola...
S.
Ano nepanikaříme z každé infekce, ale rád bych vás viděl v blízkosti viru ebola...
....
Tak znova Ebola...Mers...Sars...XY dnes Omikron.
Jedna parta. Jenže každá
jinak působí. Jako vir má jiný průběh. Ebola je vakcína...Mers je vakcína KOLOVIR 19 je vakcína.
ALE tady je taky už lék......proto léčíme nestrašíme
S.
PS
S Ebolou nestrašíme
Tito uživatelé poděkovali autorovi Fanuel za příspěvek:
....
Ano jeden na druhého. Budou svalovat zločiny proti lidskosti. Na vakcínu která nebyla řádně laboratorně vyzkoušena. Jako laboratoř byla použita PANIKA A STRACH lidu země. S následky jsou zjevné. To že vakcíny mají i negativní důsledky na zdraví jedince je 100%.
S.
No tak přece nebude podle jednoho případu odsuzovat celou věc...
Nikdy nic není 100% a spočítejte si kolik lidí tu vakcínu má a kolik lidí má takové podobné příznaky? - Jste v tisícinách procent... Nicméně to neomlouvá jenom je třeba to pořádně prošetřit - takže zpráva ve stádiu senzace... počkal bych si jak to dopadne. Třeba měl už nějakou vadu ...
Ano jeden na druhého. Budou svalovat zločiny proti lidskosti. Na vakcínu která nebyla řádně laboratorně vyzkoušena. Jako laboratoř byla použita PANIKA A STRACH lidu země. S následky jsou zjevné. To že vakcíny mají i negativní důsledky na zdraví jedince je 100%.
S.
Nebudeme tu šířit bludy, že ne? Vakcíny prošly řádnými klinickými testy - to že se to událo rychle jenom můžeme poděkovat dobrovolníkům - nicméně tohle je absurdní, co píšete. Konspirace a dezinformace se dostávají i na Pirátské fórum - super myslel jsem si, že si z FB oddychnu a ono prd... ti lidi co mají tendenci pořád vzbuzovat strach jsou i tady...
No tak přece nebude podle jednoho případu odsuzovat celou věc...
Nikdy nic není 100% a spočítejte si kolik lidí tu vakcínu má a kolik lidí má takové podobné příznaky? - Jste v tisícinách procent... Nicméně to neomlouvá jenom je třeba to pořádně prošetřit - takže zpráva ve stádiu senzace... počkal bych si jak to dopadne. Třeba měl už nějakou vadu ...
S.
Nebudeme tu šířit bludy, že ne? Vakcíny prošly řádnými klinickými testy - to že se to událo rychle jenom můžeme poděkovat dobrovolníkům - nicméně tohle je absurdní, co píšete. Konspirace a dezinformace se dostávají i na Pirátské fórum - super myslel jsem si, že si z FB oddychnu a ono prd... ti lidi co mají tendenci pořád vzbuzovat strach jsou i tady...
....
Zdá se,že Piráti jsou zase v lajně. Jiný názor je hned konspirace....nebo bludy...Dokonce jde pry o dezinformace. Prý FB . Nevěděl jsem, že na Pirátském fóru jsou i ŽERTÉŘI
Tak ještě jednou Piráti mají moře jako INTERNET. A ejhle hned na FÓRU cenzura.✌
Tak ještě jednou vakcíny nemají tu účinnost proto 5 × injekce? Ten vir je tak smrtící? Tak dejte data na stůl kolik lidí zemřelo čistě na C 19. Ovšem bez těch dat co mají nepřímou souvislost jako je i další onemocnění s C 19.
Tak jestli ty data nejsou a nebo je vláda tají.Tak je něco špatně. Netvrdím ze ten vir není. Ale okolo nás jsou tisíce viru a bakterií miliony a taky s nimi nikdo Nestraší.
C.