ypsilonx píše: ↑26 led 2022, 00:25Fanuel píše: ↑25 led 2022, 22:53....
No jistě pane ministře.✌ Ovšem, že je důležitý,aby někdo míchal hrušky a jablka. Pejsek a kočička, taky vařili dort. Hold jsme si pokecali. Ale pravda je jen jedna.Tahle republika se z dluhu nikdy nedostane. MY senioři 2× dostaneme v jednom roce zákonnou valorizaci důchodů. 2022. A to samé i v roce 2023 díky INFLACI přes 5%.
PIRATI by měli vědět že za 30 let v dnešních cenách už nic nebude.
Tak mladí makejte za mne jsme:
Říkám tomu 20+ 20 vy musíte jít vpřed a mít 40+40 ?? Dokážete to??
S,
V roce 1989 jste v důchodu určitě nebyl a tehdy jste si mohl říct konečně nebudu závislý na tom co řekne stát a jak stát se zachová s veřejnými penězmi...
Mohl jste se už na důchod začít připravovat a dneska mít díky dobrým investicím zajištěno má dlouhou budoucnost (dožití) a bez toho aniž byste si musel stěžovat na valorizaci důchodů.
Já už v důchod nevěřím a budu dělat vše proto abych i na dnešní důchody co nejméně platil...a i další mladí co nejméně platili.Ale to je jiné téma...
Rozhodně prosím přestaňte číst nějaké řetězové maily a pochybné weby.
Díky.
....
Ano je to jiný téma jako ty hrušky a švestky.
Já si nestězuju já jen konstatuju.
Jen k těm investicím?? Dovolím si upozornit že v roce 1980 nebylo možné investovat.Jen vekslovat.
Měl jsem papír říkalo se tomu povolení od ONV na pokrývačské práce. 1 rok jsem vydělal 40 000Kč nájem jsem měl 50...pivko 2...ciga 4 a guláš 8.
Zkušenost = pamětník 1955.
Ale to už je jiná stránka. Mám svůj přehled a tak mě nějaký WEB nerozhodi.
S.