Četli jsme v souvislosti s jadernými zbraněmi nedávný výrok Medveděva, který zněl asi takto: "Svět bez Ruska není potřeba" (nebo je zbytečný, zkrátka pindal něco takového; čili jakmile se odšpuntuje první jaderná hlavice, zničí svět - teda tak jsem vyhrožování toho "pána" pochopil).
Tak si dovoluji, milý Medveděve, přidat:
Ano svět bez rusáků si dokážu představit (my, co jsme zažili ruskou okupaci v ´68 od začátku do konce v ´89, a odsun sovětských vojsk, se vším tím odvozem za potraviny a paliva zašmelených a nakradených věcí, patrně chápeme nebetyčný rozdíl mezi pojmenováním "Rus" a "rusák"; pro vás je prostě krást přirozená součást života)
. . .
Taky jsem zaznamenal, že rusákům bylo celou dobu (rozuměj od ´89) šumafuk rozšiřování NATO či EU, byť si to dali jako podmínku, když táhli zpátky do Ruska; pak přitom demonstrativně dupali nožkama...
Ne, mají panickou hrůzu ze svobody a demokracie (kterou svržení Janukoviče a Majdan na Ukrajině odstartovalo, to jim bylo kůlem v oku!). Můžeme kroutit hlavou, jak někdo během války ještě rozkrádat stát (četli jsme), ale to psychopati na obou stranách dělají, neb kořist je jim nade vše.
To, co rusáci nazývají nacizmem a kdovíjak ještě hanlivěji, by znělo ve světě blbě, kdyby svou agresi začali slovy, že musí Ukrajinu odDemokratizovat a deSvobodnit
No a pak je samozřejmě neskutečně sere, že Ukrajina má obrovské zásoby zemního plynu, a to právě na tom území, které teď okupují. Zkrátka, že by se svět bez JEJICH plynu jednoduše obešel a rusák by musel konečně začít pracovat!
Existuje princip: je hrází pro jakékoli informace, odolává všem argumentům a úspěšně drží lidi ve věčné ignoranci:
zavrhnout věc ještě před prozkoumáním
Herbert Spencer, 1820-1903
https://cs.wikipedia.org/wiki/Herbert_Spencer
Za sebe - mám vás všecky rád. Akorát před fanatickými "souložníky teoretiky" mě i u Pirátů naučilo se už mít na pozoru.
Neomylné lidi bez váhání devitalizovat!