Petr.Konecny píše: ↑18 pro 2023, 16:42@Jaromir.Horky , proč tohle píšeš? Vždyť jsme kamarádi z Přerova, často jsme si kryli záda, upozorňovali na nejrůznější kulišárny, které se děly a pomáhali jsme si. Byli jsme spolu při kampani, dělali spolu celou řadu věcí, jako například Ukliďme Přerov, chodili jsme spolu ve 2 lidech rozdávat noviny. Vždy jsme se k sobě chovali hezky, korektně a žádné podrazy se nikdy nekonaly. Často jsem se ti svěřil se svými pocity a obavami. Naopak vůči Pirátům jsem se vždy snažil vystupovat eticky a zodpovědně. Jasné, udělal jsem nějaké přešlapy, ale chci na nich pracovat. Myslel jsem si, že jsme kamarádi a tohle tvoje hodnocení nechápu a nerozumím tomu.
Moc mě to mrzí. A už vůbec teda nerozumím tomu, kvůli čemu @David.Hosek a @Vojtech.Nezval dávají, že se jim tato zpráva líbí. To si opravdu myslíte, že se chovám sociopaticky a měl bych se stydět? Jde o vážná obvinění. Snažím se to pochopit, alespoň jako nějaký druh humoru, či legrace, ale nejde mi to. Naopak... Měl jsem pocit a doufal jsem, že jsme kamarádi.
Ahoj Peťo, nechtěl jsem tu nijak zabrušovat, ale když jsi mě označil, tak reagovat budu.
Já jsem zvyklý rozdělovat kamarádství a politiku. Matěj je také můj kamarád, ale takhle se do někoho obout, je fakt hnus. Tyhle věci jste si měli probrat mezi sebou a ne takhle veřejně. Myslel jsem, že máš trochu cítění pro lidi. Hlavní věc, kterou jsem se naučil jako předseda, je nekritizovat lidi co dělají něco dobrovolně, jinak se ti na to vykašlou…
Zkus se na věci dívat politicky nebo osobně. Protože kdybych si vždy když semnou někdo nesouhlasí myslel, že to je osobní a že mě nesnáší protože má jiný názor na věc. Tak bych už se na politiku dávno vykašlal.