Nikdo nevylučuje kamarádšoft se soudruhy Šmejdy ? To mě děsí. Nemám potom důvod Piráty volit. Dallší období šílený pětidemolice fakt ne....
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/doma ... .seznam.cz
Podpalubí 2.0
Moderátor: Komise předsedajících
Toto je veřejné fórum, které neprezentuje oficiální stanoviska
Diskutujte slušně a respektujte Pravidla internetového fóra
- Robert.Magni
- Příznivec Pirátů – Plzeňský kraj
- Profese: vrátný
- Dal poděkování: 12548 poděkování
- Dostal poděkování: 2835 poděkování
Re: Podpalubí 2.0
Nelíbí se vám moje názory ? Tak vypadněte na bar !
Roger Waters, Praha 2023
-
- Návštěvník – nepatří k Pirátům
- Dal poděkování: 138 poděkování
- Dostal poděkování: 244 poděkování
snejdarmi píše: ↑08 lis 2024, 08:28Za mě, do nejspíš (vysvětlení níže) @Zdeněk Hřib, nicméně nevím proč, ale svítí mi u něho trochu vykřičník, ta komunikace působí dost arogantně, na druhou stranu debaty ze strany @Lukáš Wagenknecht postrádají drajv a bohužel mnohdy můžou jeho odpovědi působit dost chaoticky.
Mě osobně na všech těch debatách nejvíc fascinuje ta zahleděnost dovnitř strany, neschopnost přemýšlet trochu dopředu a touha po (aktuálně celkem bezcenných) postech. Nový předseda povede stranu do parlamentních voleb, což jsou celostátní volby. A nikde jsem nezaznamenal žádnou diskusi o tom, nakolik jsou jednotliví kandidáti přijatelní i pro jiné voliče než ty z Prahy. Praha úspěch nezaručí, zvlášť když na ni spoléhají i další strany.
Je to jak u Zelených, jejich preference směřovaly ke třem procentům, ale dokázali se na sjezdu do krve pohádat o rozdělení ministerských křesel.
Totální odtržení od reality.
- Tito uživatelé poděkovali autorovi eladar za příspěvky (celkem 2):
- Robert.Magni, Petr.Vileta
-
- Dal poděkování: 237 poděkování
- Dostal poděkování: 508 poděkování
Robert.Magni píše: ↑08 lis 2024, 08:45Nikdo nevylučuje kamarádšoft se soudruhy Šmejdy ? To mě děsí. Nemám potom důvod Piráty volit. Dallší období šílený pětidemolice fakt ne....
Tak je vidět, že nechápeš ani politiku, ale ani základní matematiku (kromě spousty jiných věcí, ale to už ani nekomentuju). Pokud by se stal zázrak, Piráti se zvedli, a byli v pozici, kdy budou jazýčkem na vahách, budou mít o mnoho silnější pozici, než měli teď, kde to bylo prostě všechno špatně.
A pro takový případ potřebují Piráti v čele Hřiba, který vedl naprosto mistrovsky vyjednávání po komunálkách, ideálně opřeného o silný tým s podobným založením. A předem cíleně a co nejvíce okleštit možnosti místních sabotérů a obstrukcionistů mu házet klacky pod nohy (pokud tedy po jeho případném zvolení konečně nepochopí, že tu pro ně není místo, a neopustí stranu sami).
- Tito uživatelé poděkovali autorovi Jan.Adam za příspěvky (celkem 2):
- Vit.Fux, Jaroslav.Kucera
-
Marek.Necada píše: ↑07 lis 2024, 20:54pavlinahamplova píše: ↑07 lis 2024, 18:19Kde berete tyhle myslitele?
Hřib oponoval, že účast ve vládě Pirátům nepřinesla porážku ve volbách. "Celou dobu ve vládě jsme měli v průzkumech kolem deseti procent, ale lidi nedorazili k volbám, a to proto, že naše kampaň nestála za nic," prohlásil.
Klasika. Mně se strašně líbí, jak moc se podobají „analýzy“ provařených obličejů v naší straně a teďka u Demokratů v USA.
Vyhráli to fašounci, ergo musíme být v příštích volbách větší fašounci a ukázat to v kampani. Jo, přesně to core volič ocení.
Císařovy nové šaty hadr.
Větší blbost jsem dlouho nečetl, a že je tady poslední dobou obří konkurence. Flagrantní nerozhled a nepochopení, plus neustálá zaslepenost iracionálními antipatiemi.
Kdo tady mluví o tom, "být větší fašounci"? Bože, ty to vidíš...
Eurovolby prohrála mizerná kampaň a navolení kandidáti, kteří nedokázali voličům nabídnout nic, co je pro ně důležité. Klíčem je akcentovat pro voliče důležitá témata a umět je prodávat, nic z toho se nestalo. Naprosté selhání v "reading the room". Kulturní války, sjednocené nabíjecí konektory a pavědecké bláboly holt měly zhruba takový úspěch, o který si řekly.
Já jenom doufám, že ať volba nového předsedy dopadne jakkoliv, tak se jedna nebo druhá půlka sebere a půjde hledat štěstí jinam.
- Robert.Magni
Kdybys sám svým kydům věřil, nestal by ses návštěvníkem. Ani nechci vědět, co bereš, páč je úplně zřejmý, že je to neskutečný shit
Roger Waters, Praha 2023
-
- Dal poděkování: 296 poděkování
- Dostal poděkování: 157 poděkování
snejdarmi píše: ↑08 lis 2024, 08:28Kdy se hlasuje o tom předsednictvu? Bude to veřejné? Btw, byl například čas na "data based" přístup, zkusit nahodit průzkum reakcí širší veřejnosti na jména, která získala nominaci? A kdo podle Vás má z dvojice p. Hřib vs. p. Wagenknecht lepší předpoklady pro případnou funkci předsedy
Za mě Witosz. Je to nebroušený diamant. Budoucnost. Jde k věci, bez obezliček.
Případně Wagenknechta. Nebojí se otevírat kontroverzní témata a je to uklidňující element.
Hřiba nikdy. Již je komplet namočen v dehtu a peří mu nepokrývá pouze malý kousek hlavy.
-
Robert.Magni píše: ↑08 lis 2024, 09:18Kdybys sám svým kydům věřil, nestal by ses návštěvníkem. Ani nechci vědět, co bereš, páč je úplně zřejmý, že je to neskutečný shit
Pozor na jazyk. Už tady fakt nejsem vázán nějakou povinnou slušností.
Jinak návštěvníkem jsem se stal i kvůli lidem, jako jsi ty, a kteří měli, tak jako za minulého režimu, rovnostářsky stejnou možnost ovlivňovat zdejší konání jako inteligentní lidé, kteří politice rozumějí... a kteří se ochotně nechali manipulovat
-
- Dal poděkování: 296 poděkování
- Dostal poděkování: 157 poděkování
Robert.Magni píše: ↑08 lis 2024, 08:45Nikdo nevylučuje kamarádšoft se soudruhy Šmejdy ? To mě děsí. Nemám potom důvod Piráty volit. Dallší období šílený pětidemolice fakt ne....
Za mě je v pořádku, že se nevymezují. To není dobrá cesta. Pokud se PS podaří vklouznout do parlamentu, mohou být dobrou nevěstou. A může se jim stát, že tím ženichem bude kdokoli, třeba i ANO.
- Robert.Magni
pavlinahamplova píše: ↑08 lis 2024, 10:32Robert.Magni píše: ↑08 lis 2024, 08:45Nikdo nevylučuje kamarádšoft se soudruhy Šmejdy ? To mě děsí. Nemám potom důvod Piráty volit. Dallší období šílený pětidemolice fakt ne....
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/doma ... .seznam.czZa mě je v pořádku, že se nevymezují. To není dobrá cesta. Pokud se PS podaří vklouznout do parlamentu, mohou být dobrou nevěstou. A může se jim stát, že tím ženichem bude kdokoli, třeba i ANO.
Ale oni se vymezují, v tom je problém. S ODS jsou ochotni kamarádit dál právě jen kvůli stupidnímu vymezování proti jiným, leč jinak naprosto stejným, Šmejdům.
Jan.Adam píše: ↑08 lis 2024, 10:25Pozor na jazyk. Už tady fakt nejsem vázán nějakou povinnou slušností.
Jinak návštěvníkem jsem se stal i kvůli lidem, jako jsi ty, a kteří měli, tak jako za minulého režimu, rovnostářsky stejnou možnost ovlivňovat zdejší konání jako inteligentní lidé, kteří politice rozumějí... a kteří se ochotně nechali manipulovat
Klidně za mnou přijed, můžem pokecat i ve skutečným světě.
Roger Waters, Praha 2023
-
- Profese: elektrotechnik
- Dal poděkování: 15 poděkování
- Dostal poděkování: 91 poděkování
pavlinahamplova píše: ↑08 lis 2024, 10:00snejdarmi píše: ↑08 lis 2024, 08:28Kdy se hlasuje o tom předsednictvu? Bude to veřejné? Btw, byl například čas na "data based" přístup, zkusit nahodit průzkum reakcí širší veřejnosti na jména, která získala nominaci? A kdo podle Vás má z dvojice p. Hřib vs. p. Wagenknecht lepší předpoklady pro případnou funkci předsedy
Za mě Witosz. Je to nebroušený diamant. Budoucnost. Jde k věci, bez obezliček.
Případně Wagenknechta. Nebojí se otevírat kontroverzní témata a je to uklidňující element.
Hřiba nikdy. Již je komplet namočen v dehtu a peří mu nepokrývá pouze malý kousek hlavy.
Popravdě p. Witosze vůbec neznám, tak si netroufám hodnotit. Otázka je zda to, že jste znamej pirát/ka bude výhodou/nevýhodou..