Jak jsem řekla, pokud bude zvolen Hřib s vlnou, požádám o kompletní zrušení účtu a anonymizaci v systémech strany. Tak jsem učinila.
Nicméně, všem lidem dobré vůle přeji úspěšné dny.
Hodně štěstí
Moderátor: Komise předsedajících
Toto je veřejné fórum, které neprezentuje oficiální stanoviska
Diskutujte slušně a respektujte Pravidla internetového fóra
Jak jsem řekla, pokud bude zvolen Hřib s vlnou, požádám o kompletní zrušení účtu a anonymizaci v systémech strany. Tak jsem učinila.
Nicméně, všem lidem dobré vůle přeji úspěšné dny.
Hodně štěstí
Pomoz vytlačit okupanty z Ukrajiny. Слава Україні! Героям
і Героїням слава!
. Make ruzzia Small Again. Dosť bolo fica
. Dump trump–krasnov. A za Elišku
.
Vedoucí Místního týmu Brno-Řečkovice a okolí, člen MF Brno, KF Jihomoravský kraj, Rezortního týmu pro záležitosti Evropské unie, zahraničních věcí a obrany (RT EZO), lukas.dolezal@pirati.cz.
https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/rozh ... domaci_kop
no nevím, to asi Hřib nepochopil, Piráti byly vždy hodně o ekonomice...
Nakonec Vám budou vládnout ti nejméně schopní, protože si to zasloužíte.
Martin.Kucera píše: ↑09 lis 2024, 14:55Marek.Cmiel píše: ↑09 lis 2024, 14:48@pavlinahamplova to sledujes fakt neco jine no
Skoda ze Michal a jeho kolegove neprisli s necim lepsim, co by se dnes schvalilo.
To dost dobře nešlo, když Nová vlna byla vpašována do jednání den před koncem doby pro navrhování, takže na sepsání alternativního návrhu a sehnání podpory by byl pouhý den.
Ale to je strašná škoda.... /sarcasm.
Medicínka podobná vlastní nechutná? Příliš málo času to zobstruovat jako obvykle ?
Podej si ruku se Zdeňkem, ten mě opakovaně pomlouval z obstruování ve videorozhovoru s kandidáty (samozřejmě to nemá jak doložit, protože jsem v tom jednání podal jen jeden návrh postupu, a to v době, kdy Balík ještě nebyl ani v inkubátoru.
Jak jednoduchý by byl svět, kdybychom četli a dělali věci hned správně. -- Lucie Spáčilová
Ten tanec svatého víta, co tu na hrobech padlých hrdinů předvádí někteří polosvazáci je fakt k smíchu, bavim fest
Netrol! Trolí samo. „Kasinem se herna nestává, kasinem se rodí!“
Tady to tedy lítá jen se zeptám, ta Nová Vlna, která je za tou hysterií některých, teď už bývalých členů a členek.. je někde k nahlédnutí pro nečleny?
Je to tu prezentovaný jako něco co by snad mělo vyhubit lidstvo... tak by mě zajímalo, co jako že teď s tou stranou bude..
Dík.
Jsem rád, že někteří konečně dospěli k tomu, že nemá cenu pomáhat k moci lidem, kteří jdou opačným směrem... Pirátská strana není aktuálně ta správná cesta.
Nakonec Vám budou vládnout ti nejméně schopní, protože si to zasloužíte.
Stane se z ní další tuctová strana, v níž řadové členstvo nemá téměř na nic vliv.
K nahlédnutí zde https://a.pirati.cz/cf/2024-11/4_%C3%9A ... nizace.pdf
Jak jednoduchý by byl svět, kdybychom četli a dělali věci hned správně. -- Lucie Spáčilová
Smát se budu, až se časem balíček obrátí proti jeho autorům. A to se stane, protože boje o moc pochopitelně nijak nekončí
Nelíbí se vám moje názory ? Tak vypadněte na bar !
Roger Waters, Praha 2023