Leták s odpovědí pro OSU/intergram si kdyžtak u nás vyzvedni, jistě se s tebou někdo doluví, kde, třeba u mě

Moderátoři: Komise předsedajících, Kampaňový tým, Finanční tým, Zahraniční, Vedoucí RT
V tomto fóru odpovídají členové a příznivci Pirátů na vaše dotazy k platnému autorskému zákonu a také k naší politice v oblasti kopírování.
Před položením dotazu zkuste najít odpověď v seznamu Často kladených otázek
Požadujte od nich, ať doloží, podle jakého konkrétního paragrafu máte platit, i když máte licenci od istockaudio.com. Jen tak tvrdit můžou cokoli a vy jim nejste povinen věřit (takové ptáčky známe, třeba Isifa často tvrdí, že má práva na nějaké obrázky, a přitom je nemá).Kobl píše:nicméně oni jsou prý nějaký ochránci jiný než OSA, a proto platit mám.
Jak jednoduchý by byl svět, kdybychom četli a dělali věci hned správně. -- Lucie Spáčilová
Chtějte konkrétní citaci zákona. Pokud byste tam měl živého zpěváka s kytarou hrajícího své vlastní skladby, tak Intergram taky nemůže požadovat poplatek za PC+repro jen proto, že je použijete k zesílení produkce toho zpéváka.Kobl píše:dle rozhovoru s infolinkou jsem pochopil, že platím za to, že využívám PC+reproduktory k hudbě.
Jak jednoduchý by byl svět, kdybychom četli a dělali věci hned správně. -- Lucie Spáčilová