Porušení autorských práv na YT

Pirátská strana podporuje liberální autorské právo a odstranění výsadního postavení OSA.

Moderátoři: Komise předsedajících, Kampaňový tým, Finanční tým, Zahraniční, Vedoucí RT

Pravidla fóra
  • V tomto fóru odpovídají členové a příznivci Pirátů na vaše dotazy k platnému autorskému zákonu a také k naší politice v oblasti kopírování.

• Před položením dotazu zkuste najít odpověď v seznamu Často kladených otázek

Vaclav.Malek
Návštěvník – nepatří k Pirátům
Profese: filozof času, meta-politik
Dal poděkování: 1180 poděkování
Dostal poděkování: 1850 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Porušení autorských práv na YT

Příspěvek od Vaclav.Malek »

Si udělej vlastní youtube a dělej to jinak..
Isa
Příznivec Pirátů – Královehradecký kraj
Profese: spec. pedagog, psycholog
Dal poděkování: 279 poděkování
Dostal poděkování: 54 poděkování

Příspěvek od Isa »

Janek Wagner píše:...
Nechápu jen, jak můžete velmi slušné oznámení považovat za výhrůžku.
Janku,
nevnímala jsem to jako slušné oznámení, protože moje údajné pochybení (jakási shoda - netuším koho čeho s čím) bylo definováno od 26. vteřiny videa. Nic víc, nic méně... Co si z toho mám vybrat? kde mám hledat kořen? údajně jakási autorská práva - jaká???... a následuje, že mohu podat námitku...
Jenomže ani nevím k čemu, protože od 26. vteřiny sama nezaznamenávám nic neobvyklého, jen to, že v tom momentě se prolínají dvě fotografie... ale i tak jsem varovaná, že jestli námitka BUDE NEoprávněná, co všechno mne čeká -> odpojení účtu (je to nejmenší) a SANKCE, kterým se nelze vyhnout, ani když video smažu (to tam psali)... dále, co mě čeká, jestli tam byly zapojené reklamy -> ale reklamy tam běží stále, aniž bych to mohla ovlivnit... už jsem se viděla jak sponzoruji Zlatého slavíka či financuji kde je Mattoni, tam je život...

Janku, takový postup mi prostě nepřijde jako slušné oznámení... a krom toho, i do automatu lze nastavit je-li námitka je uznatelná: děkujeme za objasnění nebo... naše vztahy považujeme i nadále za korektní, nebo co já vím...
Takže slušnost ani na začátku ani na konci...
Ale samozřejmě, je to moje první zkušenost, příště třeba to budu vidět zaobleněji, ač nevím, zda otupěnost v tomto směru je lepší...

Pls, máte někdo tip, kam jinam by se dala vkládat podobná videa? nepotřebuji honit sledovanost, jen úložiště na podobných leč vlídnějších principech... Dík. A samozřejmě dík všem za všechny názory...
David.Kral
Profese: bankéř
Dal poděkování: 38 poděkování
Dostal poděkování: 26 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od David.Kral »

Filip Krska píše:Sry, ale kdyz uzivatele spatne naprgani roboti neopravnene obvinuji z poruseni zakona a komplikujou/znemoznujou jim sluzby ktere deklaruji, tak je to dystopie jak prase a je na miste se zneklidnovat. Nevim proc bychom meli mafiaa omlouvat a velebit je za slusna oznameni.

Omlatit o hlavu a odjebat se od nich...
Bohužel je Google v tomhle ohledu hrozný. A nejedná se pouze o Youtube. To samé jako se službou adsense atp.

Chápu, že ty videa se nedají manuálně ohlídat, ale možnost "odvolání" by zde měla být.
Janek.Wagner
Profese: ICT konsultant, novinář
Dal poděkování: 1044 poděkování
Dostal poděkování: 1088 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Janek.Wagner »

Carcin píše:Chápu, že ty videa se nedají manuálně ohlídat, ale možnost "odvolání" by zde měla být.
Je tam a v tomto případě zafungovala.
Odpovědět

Zpět na „Kopírování“