já si naopak myslím, že je dobře, že se nesegregují pouze lidé, kteří ty jazykové znalosti už mají, protože tohle může být dobrý spouštěcí mechanismus pro to, se vůbec nějaký jazyk chtít naučit

Moderátor: Zahraniční
jak jsem pochopil, Tobias chce, ale na rozdíl např. od mojí maličkosti nemá možnost komunikovat denně se šéfem v angličtině/němčině. Moje osobní zkušenost je, že týden v cizí zemi udělá víc, než 4 roky gymnázia (v našem slavném vzdělávacím systému).Janka Michailidu píše:to nebyl vůbec šťouch mikuláši![]()
já si naopak myslím, že je dobře, že se nesegregují pouze lidé, kteří ty jazykové znalosti už mají, protože tohle může být dobrý spouštěcí mechanismus pro to, se vůbec nějaký jazyk chtít naučit
To povídejJanka Michailidu píše:no já o tom celou dobu uvažovala, ale řekla jsem si, že si aspoň na chvíli dám od aktivní účasti voraz..tak teď nevim
(btw. můžu jen potvrdit. po třech týdnech ve švédsku jsem při hovoru s mámou měla problém používat češtinumluvila jsem jak dement)
prostřednictvím předsedajícího mi polibte prdel! you'll be redlacep!
Jak já jsem pochopil, jedná se tu řízení aktivit PP-EU resp. Evropských Pirátů obecně. V současnosti existuje rozhodovací systém, který teoreticky umožňuje něco rozhodovat, ale je to dělané metodami zastupitelské demokracie. Z tohohle hlediska je IMO LD krok vpřed.Vaclav Malek píše:Já myslel, že jsme myšlenku LD z principu zavrhli, jelikož jsme online a mělo by to minimální výhodyNicméně myslím, že bude fajn, když Libor a ostatní pojedete, pokud můžete... diskuse se vždycky hodí.
Dle pirátského velení senilní dědouch a troll.
prostřednictvím předsedajícího mi polibte prdel! you'll be redlacep!