Jakou strany jste volili v posledních volbách?
Moderátoři: Komise předsedajících, Kampaňový tým, Finanční tým, Zahraniční, Vedoucí RT
-
- Návštěvník – nepatří k Pirátům
Re: Jakou strany jste volili v posledních volbách?
Kdysi jsem se těšil v mládí až půjdu poprvé k volbám, že konečně i na mě bude záležet ..... ale jak mi bylo 18 už jsem trochu rozuměl tomu co se kolem mě děje a tak se mi to zhnusilo že jsem ani jednou nevolil. Vím je to blbost čekat že když člověk nevolí něco se změní. změní ale jen k horšímu. Jak jsem zahlédl zprávu o těchto stránkách asi poprvé jsem začal hlásit ve svém okolí radost z tohoto zázraku a mám poprvé chuť jít volit.
-
- Dostal poděkování: 14 poděkování
Souhlas, vidím to úplně stejně.satek píše:Kdysi jsem se těšil v mládí až půjdu poprvé k volbám, že konečně i na mě bude záležet ..... ale jak mi bylo 18 už jsem trochu rozuměl tomu co se kolem mě děje a tak se mi to zhnusilo že jsem ani jednou nevolil. Vím je to blbost čekat že když člověk nevolí něco se změní. změní ale jen k horšímu. Jak jsem zahlédl zprávu o těchto stránkách asi poprvé jsem začal hlásit ve svém okolí radost z tohoto zázraku a mám poprvé chuť jít volit.
-
Ja jem jako liberalni volic vzdycky volil ODS, ale tedka me zklamali podporou LS a neschopnosti provest reformy. Priste hodim hlas nekomu jinemu. Treba ČPS, s jejimz programem plne sympatizuju. 

- Michael.Polak
- Profese: programátor, poskytovatel Internetu
- Dal poděkování: 1024 poděkování
- Dostal poděkování: 2433 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
No jo, ale s to Lisabonskou smlouvou to není tak jednačné.. (i když pravda... když už federalizace Evropy, tak by mělo jít o "Evropu regionů" a ne o Evropu s garancí nadstandardního vlivu dnešních největších zemí, což právě přináší LS...)hnědka píše:Ja jem jako liberalni volic vzdycky volil ODS, ale tedka me zklamali podporou LS a neschopnosti provest reformy. Priste hodim hlas nekomu jinemu. Treba ČPS, s jejimz programem plne sympatizuju.
⁂ Mastodon/Fediverse @xChaos@f.cz | @xChaos@mastodon.pirati.cz | nyx.cz XCHAOS | http://www.pirati.cz/lide/michael_polak
zakládající člen | člen MS P6 | spolupracovnk TO, zájmy: informatika/doprava/energetika | zdání kompetence se vytváří absencí viditelné nekompetence
-
Jak vidím tak většina lidí tady myslí demokraticky a liberálně (no CSSD a KSCM...) takže bud budete brát od zabitých stran jako KDU nebo SZ. Bohůžel tady není nikdo kdo by se vzpamatoval a volil vás místo Dělnické strany a těch bude mnohem víc něž nás. No do evropy to asi nestihnete, ale do předčasných by to snad šlo, ne?
-
Myslím. že o LS nevíte zhola nic a jen plácáte, bohůžel je jen špatná možnost a ještě horší možnost a v podobné věci...dokážete si představit USA nebo Rusko kdyby měla každá federace (stát) své vlastní právo veta to je začátek konce. Buď s brekem přijmeme LS nebo půjdeme pryč, já jsem pro první možnost. Sami jsme nuly s Evropou máme aspoň něco...Michael xChaos Polak píše:No jo, ale s to Lisabonskou smlouvou to není tak jednačné.. (i když pravda... když už federalizace Evropy, tak by mělo jít o "Evropu regionů" a ne o Evropu s garancí nadstandardního vlivu dnešních největších zemí, což právě přináší LS...)hnědka píše:Ja jem jako liberalni volic vzdycky volil ODS, ale tedka me zklamali podporou LS a neschopnosti provest reformy. Priste hodim hlas nekomu jinemu. Treba ČPS, s jejimz programem plne sympatizuju.
-
Co se tyce USA, tak tam za 200 let ani lidem nevnutili sjednocenou DPH, natoz pomerne vysokou (15%). To jen pro priklad. EU se snazi kecat do naprosto vseho a to je ten zasadni problem. Osobne nemam problem treba se spolecnou armadou ci policii, ale musi byt zachovana konkurence danovych systemu a pravnich systemu. Kdyz budou napriklad vsude ruzne dane, tak to bude tlacit na staty, aby se chovaly efektivne a mely dane nizke, jinak jim firmy a obcane utecou. Kdyz budou dane vsude stejne, obcan nema kam utect (v ramci EU) a dane mohou byt vysoke a stat prebujely. A stejne je to i se vsim dalsim.chmelda píše:Myslím. že o LS nevíte zhola nic a jen plácáte, bohůžel je jen špatná možnost a ještě horší možnost a v podobné věci...dokážete si představit USA nebo Rusko kdyby měla každá federace (stát) své vlastní právo veta to je začátek konce. Buď s brekem přijmeme LS nebo půjdeme pryč, já jsem pro první možnost. Sami jsme nuly s Evropou máme aspoň něco...
A kdyz ma kazdy pravo veta, tak to znamena, ze se moc veci neschvali. A to znamena, ze se vytvori mene byrokracie, mene regulaci a take mene zasahu do internetu. Samozrejme se tak zablokuje i moznost vylepsit to stavajici, ale zrovna v oblasti internetu toho lze ztratit mnohem mnohem vic nez lze ziskat.
-
- Profese: .
- Dal poděkování: 1 poděkování
Tak nevim o volice DS radeji nestat neni jich tolik a navic pokud v minulosti volili DS tak bych se zamyslel nad jejich inteligenci.Návštěvník píše:Bohůžel tady není nikdo kdo by se vzpamatoval a volil vás místo Dělnické strany a těch bude mnohem víc něž nás. No do evropy to asi nestihnete, ale do předčasných by to snad šlo, ne?
Jinak sem volil ODS, protoze sem toho nazoru ze na CZ politicky scene je ODS a levice, tudiz tim ze bych volil(nevolil) kohokoli jineho tak bych dal hlas levici...
-
- Dostal poděkování: 1 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Osobně jsem volil ODS. A slovo "volil" je zcela namístě. Chtěl jsem reformy zdravotnictví a důchodového systému, rovnou daň, moderní přístup k politice a byrokracii...
...to divadlo kterého jsem se dočkal po jejich zvolení... to bylo na zvracení. Jako chápu že si sem tam prostě něco šlohnout do kapsy. Není to hezké, ale dělají to všude a zabránit se tomu dá jen těžko. ALE SAKRA - HNED POTOM CO TY MINISTERSTVA DOSTALI??? A TAK OKATĚ ŽE Z TOHO HNED MĚLI KAUZY V MÉDIÍCH? To bylo jak s Grossem a jeho igelitkou. Dokážu přežít že si sem tam něco ukradnou, ale když ze mě přitom ještě dělají debila, to už je moc.
A to čeho jsem se dočkal později? Děs děs děs.
Poslední půlrok jsem často při čtení zpráv uvažoval koho budu volit. Moje znechucení narostlo do té míry, že jsem přes všechnu svou předchozí odhodlanost v tom, že volit se má, takřka kapituloval a byl jsem rozhodnut k volbám symbolicky jít, ale volit prázdnou obálkou.
Když se teď vynořila CPS, tak se z mého pohledu naskytla varianta. Upřímně doufám že nebudu zklamán... netoužím po straně která bude zcela vyjadřovat mé politické názory, stačí když bude otevřeně a čestně prosazovat některé (a nebude natvrdo šlapat po těch několika zbylých). CPS se hlásí především ke svobodě, svobodě slova, osobní svobodě a transparentní legislativě, což jsou věci které pro mě mají velmi vysokou prioritu.
...to divadlo kterého jsem se dočkal po jejich zvolení... to bylo na zvracení. Jako chápu že si sem tam prostě něco šlohnout do kapsy. Není to hezké, ale dělají to všude a zabránit se tomu dá jen těžko. ALE SAKRA - HNED POTOM CO TY MINISTERSTVA DOSTALI??? A TAK OKATĚ ŽE Z TOHO HNED MĚLI KAUZY V MÉDIÍCH? To bylo jak s Grossem a jeho igelitkou. Dokážu přežít že si sem tam něco ukradnou, ale když ze mě přitom ještě dělají debila, to už je moc.
A to čeho jsem se dočkal později? Děs děs děs.
Poslední půlrok jsem často při čtení zpráv uvažoval koho budu volit. Moje znechucení narostlo do té míry, že jsem přes všechnu svou předchozí odhodlanost v tom, že volit se má, takřka kapituloval a byl jsem rozhodnut k volbám symbolicky jít, ale volit prázdnou obálkou.
Když se teď vynořila CPS, tak se z mého pohledu naskytla varianta. Upřímně doufám že nebudu zklamán... netoužím po straně která bude zcela vyjadřovat mé politické názory, stačí když bude otevřeně a čestně prosazovat některé (a nebude natvrdo šlapat po těch několika zbylých). CPS se hlásí především ke svobodě, svobodě slova, osobní svobodě a transparentní legislativě, což jsou věci které pro mě mají velmi vysokou prioritu.
Mazák Petr, Praha 2
-
Přesně tak, je potřeba stovky hlasů, aby to bylo aspoň něco říkající.
Já jsem dřív volil ODS, ale při posledních volbách už díky totálnímu znechucení politikou nikoho.
Já jsem dřív volil ODS, ale při posledních volbách už díky totálnímu znechucení politikou nikoho.