Já se teda hlásím jako kandidát, jako koordinator jednoho z bodů společneho programu (hodlám ale kecat i do dalších) mám velkej stake v udržení kontinuity. Stejně tak udržení vazeb na MKKP jako jedineho nepiratskeho člena.
Volby předsednictva PP-EU
Moderátor: Zahraniční
International forum
- Jan.Mares
- Profese: Spisovatel slevových letáků
- Dal poděkování: 147 poděkování
- Dostal poděkování: 1038 poděkování
Re: Volby předsednictva PP-EU
- Tito uživatelé poděkovali autorovi Jan.Mares za příspěvky (celkem 4):
- anon130, Vojtech.Pikal, Petr.Kocourek, Vit.Fux
- Jan.Mares
Jinak spožděný jsou tenhle rok tak nějak všichni, i němci, kteří zpravidla nominace posílají měsíc dopředu.
- Petr.Kocourek
- Profese: Ekonom, Statistik
- Dal poděkování: 81 poděkování
- Dostal poděkování: 23 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Veronika.Murzynova píše: ↑15 bře 2023, 10:30Tak "se" asi stalo, že tentokrát na to vedoucí neměl časoprostor, no. Michal se více věnuje PPI a v posledních týdnech diplomové práci, já to chápu. Taky jsme se mohli připomenout dřív, kdyby někoho napadlo že už je čas. Neházela bych to na jednoho člověka
Nicméně můžeme se o roli vedouocí(ho) pobavit později, ráda bych věděla jestli @Petr.Kocourek a @Jan.Mares chtějí pokračovat. Dneska je deadline na odeslání nominací a i když vím, že v minulých letech se lidi nominovali ještě v průběhu jednání, bylo by fajn mít aspoň něco hotovo včas.
Ahoj, rád bych byl kolem PPEU dál zapojený, ale jestli se najde dost jiných kandidátů, tak já bych to viděl spíš na nějakou menší, podpůrnější roli pro mě teda.
- Tito uživatelé poděkovali autorovi Petr.Kocourek za příspěvek:
- Vojtech.Pikal
- Petr.Kocourek
- Kontaktovat uživatele:
Vzhledem k tomu, že se zdá, že máme dost lidí do Boardu, rád bych požádal o nominaci do PPEU Code of Conduct Council, jestli mám podporu (@Raman.Ojha )
- Tito uživatelé poděkovali autorovi Petr.Kocourek za příspěvek:
- Lukas.Dolezal
- Jan.Mares
Tak koukám, že se to už poslalo. V každém případě, zítra by to bylo bývalo taky šlo, některé členské strany se taky spozdily. Momentálně na zasedání zas probíhá drámo, několik lidí se navzájem bude žalovat u CoCC, tak bude mít @Petr.Kocourek co dělat.
- Tito uživatelé poděkovali autorovi Jan.Mares za příspěvky (celkem 2):
- Petr.Kocourek, Lukas.Dolezal
- Petr.Kocourek
- Kontaktovat uživatele:
Myslím, že tohle už může být jen lepší
- Tito uživatelé poděkovali autorovi Petr.Kocourek za příspěvky (celkem 2):
- Jan.Mares, anon130
- Jan.Mares
Jinak čistě tady stranou musím potvrdit to tvrzení, že má Bastian z PPDE problém se ženami, měl jsem s ním off the record konverzaci na setkání PPDE koordinátorů, kde jsem s ním probíral, že bychom někdy na sešnu s českými pirátkami a piráty (třeba v rámci Rovných Šancí, nebo Potěru) pozvali minulý rok zvolenou předsedkyni PPDE Anne Herpertz. Vypálil na mě, že to nemáme dělat, protože je to mladá holka, nic neví a ničemu nerozumí. Týpek má prostě se ženama problém.
- Tito uživatelé poděkovali autorovi Jan.Mares za příspěvky (celkem 2):
- anon130, Sarka.Vaclavikova
- Petr.Kocourek
- Kontaktovat uživatele:
Jan.Mares píše: ↑15 bře 2023, 22:56Jinak čistě tady stranou musím potvrdit to tvrzení, že má Bastian z PPDE problém se ženami, měl jsem s ním off the record konverzaci na setkání PPDE koordinátorů, kde jsem s ním probíral, že bychom někdy na sešnu s českými pirátkami a piráty (třeba v rámci Rovných Šancí, nebo Potěru) pozvali minulý rok zvolenou předsedkyni PPDE Anne Herpertz. Vypálil na mě, že to nemáme dělat, protože je to mladá holka, nic neví a ničemu nerozumí. Týpek má prostě se ženama problém.
Tak to je smutný, ale i tak souhlasím s tím, že i když se zbavíš jednoho člověka, tak se ti stejně může zjevit někdo další. Je potřeba to podchytit nějak systémově.
- Lukas.Dolezal
- Dal poděkování: 1419 poděkování
- Dostal poděkování: 1317 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj,
prosím o odpověď na moje otázky také @Veronika.Murzynova, vzhledem k tomu, že kandiduje do boardu PP-EU. Díky.
Pomoz vytlačit okupanty z Ukrajiny. Слава Україні! Героям
і Героїням слава!
. Make ruzzia Small Again. Dosť bolo fica
. Dump trump–krasnov. A za Elišku
.
Vedoucí Místního týmu Brno-Řečkovice a okolí, člen MF Brno, KF Jihomoravský kraj, Rezortního týmu pro záležitosti Evropské unie, zahraničních věcí a obrany (RT EZO), lukas.dolezal@pirati.cz.
-
- Návštěvník – nepatří k Pirátům
- Dal poděkování: 478 poděkování
- Dostal poděkování: 429 poděkování
Jak jsem psala na Zulip, s dodatečnými nominacemi určitě nebude problém, každopádně je fajn, že si to pořešíme vnitřně ještě před zasedáním a nebudeme se tam klasicky s ostatními fackovat o to, jestli mají nárok nominovat lidi pět minut před volbou Jinak jsme si s Ramanem ještě říkali, že vyhlásí schůzi odboru, ať tam probereme, koho dalšího případně podpořit, co s proplácením cestovného atd. Máme šest hlasů a je potřeba s nimi nějak naložit.
Kvituju že se Petr hlásí do CoCC, je potřeba tam mít rozumný lidi.
A ano, Bastian opravdu má problém se ženami,
@Lukas.Dolezal odpovědi dodám během zítřka, mám ještě resty v práci co potřebuju dneska dohnat, díky za pochopení.
- Tito uživatelé poděkovali autorovi anon130 za příspěvek:
- Petr.Kocourek