Výběrové řízení na dodání 10 000 silikonových náramků

Výběrová řízení na dodavatele a zakázky

Moderátoři: Vedoucí centrálních orgánů, Republikové předsednictvo - asistenti, Republikové předsednictvo

Pravidla fóra
  • Pro každé řízení zakládá hospodář nové téma.

• V úvodním příspěvku stanovte co nejlépe požadavky a způsob výběru vítěze.

• Dále řízení probíhá stanoveným způsobem; u personálních pozic platí více pravidel.

• Připomínky a námitky směřujte do podatelny zadavatele, pokud není v úvodním příspěvku řízení stanoveno jinak.

• Po ukončení řízení hospodář vlákno zamkne.

Pro zakázky a místa nad 200 000 Kč je výběrové řízení povinnost. Zaměstnanecká místa lze vytvářet pouze na základě usnesení schvalujícího orgánu.

Zamčeno
Lukas.Novy
Návštěvník – nepatří k Pirátům
Profese: auditor kyber. bezpečnosti, muž z Brna
Dal poděkování: 2413 poděkování
Dostal poděkování: 3128 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Výběrové řízení na dodání 10 000 silikonových náramků

Příspěvek od Lukas.Novy »

Vyberove rizeni sem vyhral za urcitych podminek, stejnetak jako ja si nemohu klast dalsi (a ta nasledujici nabidka mela tudiz byt vyrazena), tak to nemuzes delat ani ty.

I to ze je smlouva podle vzoru je kec. Vzdyt vzor ma 11 bodu, smlouva 15.

Máte pocit, že Vás KK nebo jiný funkcionář šikanuje, pomlouvá či zesměšňuje? Nejsem právník, ale zastoupím Vás v jednání s přezkumnými orgány. Pište nestranickému ombudsmanovi na ombudsman@krtek.net
Tel: 777-5-KRTEK

Ivan.Bartos
Poslanec/poslankyně Parlamentu ČR
Profese: Senior Oracle Database Engineer / Functi
Dal poděkování: 886 poděkování
Dostal poděkování: 4220 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivan.Bartos »

Odstranil jsem body, které s dodávkou nesouvisí. Promiň, ale smlouva je plně v gesci Pirátské strany. V tuto chvíli jsi dodavatel. Dodávka odpovídá tvé nabídce a dokonce se netočím ani na "typu" barvy, abys nemusel zase stahovat. Vyšel jsem ti vstříc s termínem dodávky od podpisu smlouvy. Podmínky resp. jejich neplnění bez náhrady, jsou k ničemy. 0,5 procenta je uplně normální resp. spíše nižší při dodávce v tomto rozsahu.
Záruka je take standardní a tuto poptáváme po fyzické osobě, která se zůčastnila výběrového řízení.
Body, které umožní v případě nejasností kontrolovat postup a od smlouvy v takovém případě odstoupit, tam jsou. Např. pokud si budu myslet, že si nic neobjednal a hoří ti termín dodání, budu chtít vidět objednávku tvému dodavateli a jeho reakci a zda on dodá tak, abys termín splnil. Ber nebo nech bejt.

Znovu říkám. Smlouva je v souladu s výběrovým řízením a tvou vítěznou nabídkou. Drobným úpravám se nebráním. V zásadních věcech sorry. Stále mi nad tím visí otazník. Proč by někdo, kdo to myslí vážně, měl problém podepsat tuto smlouvu s důvěryhodnou Pirátksou stranou?
18:00 uzavírám. Pokud do té doby nebude smlouva ready k podpisu, jdu dál.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Ivan.Bartos za příspěvek:
Ivo.Vasicek
Lukas.Novy
Kontaktovat uživatele:

Pokud by to bylo jak rikas, nebyly by tam podminky, ktere nebyly v zadani vyberka a nebyla by tam moznost odstoupit od smlouvy bez udani duvodu.

Máte pocit, že Vás KK nebo jiný funkcionář šikanuje, pomlouvá či zesměšňuje? Nejsem právník, ale zastoupím Vás v jednání s přezkumnými orgány. Pište nestranickému ombudsmanovi na ombudsman@krtek.net

Lukas.Novy
Kontaktovat uživatele:

Nesmysly typu, ze se to ma predat tobe a pritom se to ma jenom dorucit na sidlo...

Adam.Skorepa
Příznivec Pirátů – Středočeský kraj
Profese: živnostník
Dal poděkování: 151 poděkování
Dostal poděkování: 1317 poděkování

Příspěvek od Adam.Skorepa »

Tohle je neuvěřitelný bordel.

Dopředu deklaruji, že jako hospodář MO odmítám vyplnit žádost o proplacení na základě výsledků tohoto vytrolleného výběrového řízení. Ivan si na to tentokrát musí najít někoho jiného, protože nějaká smlouva s Krtkem na dodávku smrdí problémem a já se na tom odmítám participovat.
Author Sensei Tyrant Pervert
Ivan.Bartos
Kontaktovat uživatele:

Rozhodnutí A. Skořepy beru na vědomí. Termín pro finální úpravy stále platí.
Lukas.Novy
Kontaktovat uživatele:

Jasne sem ti rekl, co je neprijatelne:
- Kritérium kvality:
Za hlavní kritérium kvality je považovány nejen fyzické vlastnosti samotného náramku (rozměry,
povrch, materiál) ale přesnost debossu a jeho vylití (barva pouze v rámci debossu) a trvanlivost této
barvy (nebude se vymývat při standardním použití – bude zátěžově ověřeno)
Nebylo v zadani vyberoveho rizeni, nemuze to byt ve smlouve, pokud se tak nedohodnem.

-Zhotovitel dílo dokončí
a předá ho této osobě:
Ivan Bartoš, vedoucí mediálního odboru Pirátů
V zadani vyberoveho rizeni je, ze bude doruceno na sidlo objednatele

- Nebude-li dílo včas a řádně dokončeno, má objednatel z této smlouvy následující práva:
(a)právo od smlouvy odstoupit;
(b) právo požadovat od zhotovitele zaplacení smluvní pokuty ve výši 0,5 procent ceny díla za každý
započatý den nad stanovenou lhůtu dodání;
(c)právo na náhradu majetkové a nemajetkové újmy.
Objednatel může využít i více z uvedených práv současně, pokud to jejich povaha nevylučuje.
Lze maximalne souhlasit s (b) ovsem jenom v tom pripade, ze podobne ustanoveni bude dolehat i na objednatele (0,5 % ceny dila za den prodleni platby)

Bod 8 je v rozporu s body 6 a 7

Bod 9 je v rozporu s body 6 a 7 a nelze provadet kontrolu drive nez je zahajeno plneni

- Objednatel může od smlouvy před začátkem jejího plnění odstoupit i bez udání důvodu.
Na tohle rozumnej clovek nepristoupi, to jako objednam a pak mi odstoupite? Vubec

- Zhotovitel ani částečně nepostoupí žádnou pohledávku související s touto smlouvou na nikoho
jiného
Nebylo v podminkach, nesouhlasim s tim, ze bych nesmel svoji pohledavku prodat

- Případné spory týkající se této smlouvy budou primárně řešeny smírnou, mimosoudní cestou.
Tez nebylo v zadani, ale pokud tam date rozhodci dolozku, je to cajk

Ivan.Bartos
Kontaktovat uživatele:

Takže:
a) za kvalitu ručíš, pokud se ti nelíbí a) nemáme se o čem bavit - sám si neustále tlačil na to, že kvalita ani reference na již existující náramky nesmí být součátí výběrka (proč? se mohu jen domnívat)
b) někdo musí dodávku přijmout a akceptovat. Platí MO budu akceptovat a přijímat já. Nepřišla ti nikdy poštou píčovina, kterou sis neobjednal na dobírku apod?
c) 6, 7, 8, 9 řeší Pirátskou stranu a dodavatele, nikoliv tebe a tvé subdodavatele. Není v rozporu. Ty nás s tím nebudeš otravovat a budeš to řešit a my ti budeme věřit. Pokud bude nějakej průser, můžeme zasáhnout. Je tam slovo samostatně tzn. nebudeš vyžadovat naši součinnost např. "mám to v Hamburgu a když pro to nejsedete, nemůžu dodat." I když u tý 6ky budeš muset trochu lhát, ale mi ti to věříme, že taková věc je něco, co umíš a máš na to skills.
d) Klině změnim a uvedu, pokud "může odstoupit, pokud je přesvědčen, že nedochází k plnění" (naopak ti pomůžu, aby ses neřítil do nedodání).
e) s prodlením platby ti vyhovím, pokud mi dodáš ČÚ a zavážeš se, že tento bude v momentě placení ten účet, resp. nebudeš klást překážky zaplacení své dodávky :-) proč by to někdo dělal?
f) a g) bez debaty, o tom se bavit nebudu

Uvědom si prosím, že řada Pirátů nejsou jak ty. Naschvály ani trapárny ani trollení si primárně navzájem neprovádíme a věřím, že většina na to nemá ani tolik "volného času"
Dodáš-li very najs, maximálně ti vyjdeme vstříc. Teda alespoň já.
Čekám na reakci.
Nesouhlasíš-li s touto iterací změn, skutečně se nemáme o čem bavit. Dodávku bez záruky, že to nebude třeba rozměrově cajk, nebo že se vymyje barva nechceme přeci nikdo a uplatňovat to případně budu vůči tobě nikoliv subdodavateli.
Lukas.Novy
Kontaktovat uživatele:

Ivan.Bartos píše:za kvalitu ručíš, pokud se ti nelíbí a) nemáme se o čem bavit
Ano rucim, ale pak me nemate co kontrolovat. Pozadavek na potrebnou kvalitu v zadani nebyl.
Ivan.Bartos píše:sám si neustále tlačil na to, že kvalita ani reference na již existující náramky nesmí být součátí výběrka (proč? se mohu jen domnívat)
To je sprosta lez.
Ivan.Bartos píše:b) někdo musí dodávku přijmout a akceptovat. Platí MO budu akceptovat a přijímat já. Nepřišla ti nikdy poštou píčovina, kterou sis neobjednal na dobírku apod?
Me je spekacek kdo to prevezme, ja to necham dodat na adresu sidla a to je vsechno.
Ivan.Bartos píše:c) 6, 7, 8, 9 řeší Pirátskou stranu a dodavatele, nikoliv tebe a tvé subdodavatele. Není v rozporu. Ty nás s tím nebudeš otravovat a budeš to řešit a my ti budeme věřit. Pokud bude nějakej průser, můžeme zasáhnout. Je tam slovo samostatně tzn. nebudeš vyžadovat naši součinnost např. "mám to v Hamburgu a když pro to nejsedete, nemůžu dodat." I když u tý 6ky budeš muset rochu lhát, ale mi ti to věříme, že taková věc je něco co umíš a máš na to skills.
Pokud je plneni urceno prevzetim, tak mi do toho nemate co do te doby kecat. Pokud do toho chcete kecat, musi byt plneni zahajeno drive.
Ivan.Bartos píše:d) Klině změnim a uvedu, pokud "může odstoupit, poku je přesvědčen, že nedochází k plnění" (naopak ti pomůžu, aby ses neřítil do nedodání).
Jasny, ja to dodam a pak odsoupim, protoze mi nechcete zaplatit? Ses prdlej?

Na vsech podminkach trvam, zadna z nich me nezbavuje vitezstvi v soutezi.
Ivan.Bartos píše:Dodávku bez záruky, že to nebude třeba rozměrově cajk
To musi byt splneno, to je v zadani.
Ivan.Bartos píše:nebo že se vymyje barva
To uz v podminkach neni.

Prizpusobil sem cenu podminkam, diktovat si dalsi nesmis, museli bychom upravit cenu.

Ivan.Bartos
Kontaktovat uživatele:

Jak jsem napsal. Pokud se ti to nelíbí a hodláš dodat aušus, odstup. Referenci na "takové náramky, jaké teď máme" jsme nejřív přeformulovali (na tvůj apel o diskriminaci) a následně kritéria RP upe odstranilo, že teda jako cena. Nikdo nechce nármky, který se ti po jedný sprše smejou, a z jiný akce už jsem takový viděl (ne Pirátská).

Smlouva tu je proto, aby omezila rizika a budoucí nepříjemnosti. Považuješ li některé věci za jasné, není důvodu, aby ve smlouvě nebyly, i když jsou duplicitně. Víš-li už teď že průběh nemůžeš garantovat, je něco špatně a měl bys odstoupit.

Špatně jsi mě pochopil. V průběhu od podpisu do dodání budu rozhodně chtít zkontrolovat, že je vše na dobré cestě. Nebudu čekat do podpis plus 30 dní, abych se s tebou půl roku trolil o náhradu škody a neměl náramky další měsíc (věřím že nenastane). V takovém případě odstoupí Pirátská strana od smlouvy.

Tvoje plnění jsem měl naformulvané tak, že vzniká podpisem smlouvy. Rozporoval si to, nebo někdo. Platba 7 dní po dodávce zboží není v kolizi.

EDIT: ad barva - "stanoví kritéria kvality" bylo v můstru ve smlouvě. Dal jsem ti to tam explicitně, protože i kdyby to tam nebylo, tak bych reklamoval v plný palbě. Ostatně na kvalitě zpracování to celý stojí.

Žádné další podmínky ti nediktuju. Buď to vezmeš po akceptaci mnou navrhovaných změn, nebo be.
Nemám čas si tu s tebou povídat ani licitovat v 18:00 to chci mít uzavřený.
Už to nehul bro:-)
Zamčeno

Zpět na „Veřejná výběrová řízení“