Vrbětice: budem dál evidence based?

Diskuse s veřejností a místo pro její podněty a připomínky

Moderátor: Komise předsedajících

Pravidla fóra
Odpovědět
Jakub.Backa
Profese: advokát a insolvenční správce
Dal poděkování: 1144 poděkování
Dostal poděkování: 1727 poděkování

Re: Vrbětice: budem dál evidence based?

Příspěvek od Jakub.Backa »

Jan.Prokop píše: 04 kvě 2021, 22:12
55108311 píše: 04 kvě 2021, 21:58 8-) OFFTOPIC[quote=Petr.Vileta post_id=758265 time=1619965461 user_id=924]
To bylo první, co mě napadlo :) Když přidáš ke svému textu i nějaké jméno, třeba napíšu i nějaký argument, ale mě nebaví diskutovat s anonymními uživateli, co se přidali včera jen proto, aby mohli tlačit ruské argumenty. Já se jmenuji Petr Vileta a ty? :?
Tito uživatelé poděkovali autorovi Petr.Vileta za příspěvek:
Yossi
[/ot]
jestli narážíš na to poděkování od Yossiho, tak on není anonym :fet:
viewtopic.php?p=757622
[/quote]

OFFTOPICNavíc taky neodpovídá za to, kdo mu palcuje posty.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Jakub.Backa za příspěvek:
V__
We are all heroes: You and Boo and I. Hamsters and rangers everywhere! Rejoice!
55108311
Návštěvník – nepatří k Pirátům
Dal poděkování: 112 poděkování
Dostal poděkování: 180 poděkování

Příspěvek od 55108311 »

OFFTOPIC@Jan.Prokop

Pro zasvěcence možná není anonym, ale pro ostatní musí ta kombinace obsah_příspěvku+poděkování vypadat legračně :P
Tito uživatelé poděkovali autorovi 55108311 za příspěvek:
V__
Petr.Vileta
Člen KS Plzeňský kraj
Profese: Celkem Spokojený Důchodce
Dal poděkování: 10819 poděkování
Dostal poděkování: 8772 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petr.Vileta »

55108311 píše: 05 kvě 2021, 01:43 OFFTOPIC@Jan.Prokop

Pro zasvěcence možná není anonym, ale pro ostatní musí ta kombinace obsah_příspěvku+poděkování vypadat legračně :P
Tak ono u kohokoliv stačí kliknout na jeho nick memberlist.php?mode=viewprofile&u=15978 nebo memberlist.php?mode=viewprofile&u=8073 a buď se tam člověk dozví alespoň něco, nebo vůbec nic, kromě registrace "včera večer" :D
Tito uživatelé poděkovali autorovi Petr.Vileta za příspěvky (celkem 3):
Jakub.Backa, Pavel.Moravec, V__

Řadový člen, stínový ministr švihlých nápadů a fórista

Fide, sed cui fidas, vide.
Věř, ale komu věříš měř.

(Perchta z Pernštejna - Bílá paní)

rivan
Dal poděkování: 21 poděkování
Dostal poděkování: 14 poděkování

Příspěvek od rivan »

Petr.Vileta píše: 28 dub 2021, 21:40
rivan píše: 28 dub 2021, 19:07 problém je šmoulíci v tom, že příčiny výbuchu odborníci... skuteční odborníci jasně určili už v roce 2014
https://zpravy.aktualne.cz/domaci/exper ... i-4mh0AIFQ
Problém je, šmoulíku, že špatně čteš.
článek píše:Jinými slovy řečeno: spouštěcí mechanismy poškozených pum či granátů se po tragédii nacházely v poloze těsně před výbuchem. V takových situacích pak i mikroskopické posuny munici odpálí.
Co způsobilo prvotní výbuch se ovšem v článku nepíše.
nikoli šmoulíku ... špatně čtete vy.... navíc nemáte žádné informace k tomu abyste vysvětlil ty naprosté nesmysly tzv oficiální zprávy, které jsem tu už dříve zmiňoval.... ve Vrběticích rozhodně nevybuchlo to, co se ofiko hlásá, kdyby se tak stalo, tak je v okolí další Máchovo jezero, rozhodně by se nenašly žádné mrtvoly, natož sklady, kde to bylo uskladněno... včetně cvičného granátu vraženého do střešního trámu, který byl naplněn asfaltem . Takže si tu svou rádobyironii strčte kamsi.
Tito uživatelé poděkovali autorovi rivan za příspěvek:
V__
55108311

Příspěvek od 55108311 »

rivan píše: 05 kvě 2021, 17:31
Petr.Vileta píše: 28 dub 2021, 21:40
článek píše:Jinými slovy řečeno: spouštěcí mechanismy poškozených pum či granátů se po tragédii nacházely v poloze těsně před výbuchem. V takových situacích pak i mikroskopické posuny munici odpálí.
nikoli šmoulíku ... špatně čtete vy...
Tak tohle je opravdu čistý trolling. V tom článku je napsáno velmi zřetelně a na několika místech, že se mluví o druhém výbuchu.

rivan píše: 05 kvě 2021, 17:31 ve Vrběticích rozhodně nevybuchlo to, co se ofiko hlásá, kdyby se tak stalo, tak je v okolí další Máchovo jezero, rozhodně by se nenašly žádné mrtvoly, natož sklady, kde to bylo uskladněno... včetně cvičného granátu vraženého do střešního trámu, který byl naplněn asfaltem . Takže si tu svou rádobyironii strčte kamsi.
Pořád dokola: položíte sem jeden kousek ruské propagandy, někdo to vyvrátí, položíte jiný, někdo to vyvrátí ... když vám dojdou tak začnete pokládat znova ty co už byly vyvrácené ... :lol:

Už na vás nebudu reagovat.
Tito uživatelé poděkovali autorovi 55108311 za příspěvky (celkem 3):
Pavel.Moravec, Petr.Vileta, V__
qnx
Dal poděkování: 147 poděkování
Dostal poděkování: 335 poděkování

Příspěvek od qnx »

Marek. Krejpsky: Já to moc nesleduji, ale Rusko stáhlo Sputnik ze Slovenska? Naposledy jsem zaregistroval, že Rusko chtělo Sputnik stáhnout a převézt ho do Maďarska, dokonce pro něj poslalo kamiony, ale Slovensko jim ho nevydalo. Pak se chvilku dohadovali a nakonec vydali pár set dávek, které byly odvezeny do laboratoře v Maďarsku, aby došlo k jejich otestování. To byl také docela vtipný postoj. "My Sputnik rozhodně nechceme, ale také vám ho nevrátíme". Prostě klasická "inteligence" politiků.
Co se týká kvality, tak většina zákazníků je se Sputnikem spokojená a je otázkou, jestli ti nespokojení jen nehrají politické tanečky. Prvních 14 testů na Slovensku dopadlo ve všech případech dobře, Sputnik prošel bez závad. Jen nějaká politicky aktivní ředitelka lékového ústavu (nebo co to bylo) Sputnik kritizovala za to, že je v jiném obalu, než měl být. No a západ na tom s kvalitou asi nebude o nic lépe, protože třeba v USA musela FDA uzavřít továrnu na vakcíny Johnson & Johnson v Baltimoru. Kontrola tam totiž našla "Loupající se zdi, změť skvrn na podlaze, neznámá hnědá rezidua nebo plíseň." a zlikvidovat se muselo asi patnáct milionů dávek vakcíny, protože v tomto zařízení došlo k jejich kontaminaci. Takže ta protiruská odrhovačka bude zase jen politicko-ekonomický boj. Což už jsme trochu OT od Vrbětic, ale ono to celé docela pěkně dokresluje tu vyhrocenou protiruskou kampaň. Vůbec bych se tedy nedivil, že hlavní motiv pro kauzu Vrbětice byla je snaha vyšachovat Rusku ze stavby JE, zmařit dodávky Sputniku a také jsem zaregistroval zprávy, že i ruská vojenská technika ve výzbroji AČR je nyní zcela nepřijatelná a AČR bude muset za mnoho miliard nakoupit novou techniku podle standardů NATO. Samozřejmě hlavně z USA. Takže motivů pro Vrbětice máme docela dost.
Tito uživatelé poděkovali autorovi qnx za příspěvek:
V__
qnx

Příspěvek od qnx »

55108311: Ano, to s tebou souhlasím. Jen bych to nutně neviděl na trolling. Možná šlo jen o špatné pochopení toho článku (první část komentáře)? V té druhé části zase o neznalost. Běžný člověk nemá moc velký přehled o výkonnosti výbušnin. Těch pár desítek tun materiálu obsahoval jednotky tun výbušin a to je tak na pěkné jezírko, ale určitě ne na Mácháč. Já bych to nějaký špatný úmysl nehledal. V té změti dohadů, dezinformací a faktů se dá vyznat docela těžko.
V__
55108311

Příspěvek od 55108311 »

qnx: Už dvakrát jsem se zeptal, ale ty jsi mi neodpověděl:

Proč ve věci Vrbětic věříš prezidentovi a nevěříš Babišovi, Hamáčkovi, Zaorálkovi, Černochové, Bartoškovi, Pavlu Zemanovi, Jiřímu Mazánkovi ...?
Tito uživatelé poděkovali autorovi 55108311 za příspěvky (celkem 2):
Pavel.Moravec, V__
qnx

Příspěvek od qnx »

55108311 ale já jsem snad nepsal, že někomu z nich věřím. Já jsem poukazoval hlavně na ty rozpory a trval na tom, že bych nejdříve chtěl vidět důkazy a pak bych si teprve udělal názor. Víra do moderního světa už moc nepatří.
V__
55108311

Příspěvek od 55108311 »

qnx píše: 05 kvě 2021, 19:36 55108311 ale já jsem snad nepsal, že někomu z nich věřím.
Jestli se nepletu, tohle tady cituju už potřetí:
qnx píše: 03 kvě 2021, 09:11Prezident tvrdí, že v tajné zprávě takové důkazy nejsou, takže fakta asi předložena nebyla.
Tito uživatelé poděkovali autorovi 55108311 za příspěvky (celkem 2):
Pavel.Moravec, V__
Odpovědět

Zpět na „Veřejná diskuse“