Petr.Vilete: ale to moc nefunguje, že? Ona ta Ukrajina už pohromadě není a je možné, že Rusko ji ještě zmenší a/nebo rozdělí. Ukrajina byla nesourodým slepencem, to se udržuje pohromadě dost těžko. Znovusjednocení Ukrajiny je velice nepravděpodobné, to už bych si víc vsadil na obnovení SSSR.
Bezbřehá diskuze k aktuálním událostem
Moderátor: Komise předsedajících
Toto je veřejné fórum, které neprezentuje oficiální stanoviska
Diskutujte slušně a respektujte Pravidla internetového fóra
-
- Návštěvník – nepatří k Pirátům
- Dal poděkování: 147 poděkování
- Dostal poděkování: 335 poděkování
-
- Příznivec Pirátů – Zlínský kraj
- Profese: Head of DevOps, Software Engineer
- Dal poděkování: 8 poděkování
- Dostal poděkování: 102 poděkování
Re: Diskuze k článkům a odkazům
qnx píše: ↑18 led 2023, 11:29Petr.Vilete: ale to moc nefunguje, že? Ona ta Ukrajina už pohromadě není a je možné, že Rusko ji ještě zmenší a/nebo rozdělí. Ukrajina byla nesourodým slepencem, to se udržuje pohromadě dost těžko. Znovusjednocení Ukrajiny je velice nepravděpodobné, to už bych si víc vsadil na obnovení SSSR.
Ablablablabla.
- Tito uživatelé poděkovali autorovi radomirpolach za příspěvek:
- Petr.Vileta
-
radomirpolach: Prudce inteligentní odpověď
BTW, jak se zdá, válka docela vynáší. Například herci jsou za války placení přímo královsky. Vydělat si za rok skoro miliardu dolarů, kdo z nás to má?
-
Zroj je hádám Vaše dupa?
Zelensky má net worth tak 20m$ (i s manželkou, tj. reálně mu připadá polovina SJM), není zrovna chudák, ale 1,5 miliardy $, tak to skutečně jedině na základě čísel z Vaší dupy.
A většinu jeho net worth tvoří podíl ve filmové společnosti Kvartal 95 (odhad je tak 11m$), má dost hezký byt. Kvartal 95 produkuje celkem hezký zisk, například tím, že se ten seriál, který produkoval vysílá na Netflixu.
Pro srovnání je to obdobný net worth jaký se odhaduje u Zdeňka Svěráka.
Jsem zvědavý, jak se poperete s tímto odhalením Vašich dalších lží.
- Vojtech.Pikal
- Kontrolní komise
- Profese: politik, informatik
- Dal poděkování: 11092 poděkování
- Dostal poděkování: 8913 poděkování
(Jen k tomu referendu. Pokud se o něm máme bavit, tak by taky by bylo vhodné před ním vrátit na místo ty odvezené Ukrajince.
1) https://www.seznamzpravy.cz/clanek/zahr ... rad-212361
2) https://www.info.cz/wall-street-journal ... i-z-kyjeva
)
- Tito uživatelé poděkovali autorovi Vojtech.Pikal za příspěvky (celkem 2):
- Petr.Vileta, Jaroslav.Toman
-
radomirpolach: Netuším, jestli ta částka sedí. Kde se dají dohledat podrobné údaje o jeho majetku? Podívejme se na ně a pak to můžeme opravit/upřesnit. Kontroloval jsem ten Forbes (i když to také nebude moc důvěryhodný zdroj) a tam je uvedeno toto:
https://www.forbes.com/sites/mattdurot/ ... bab42d5bb0
To abych si opravil své mínění o jeho hereckých schopnostech. Dokonce i když budeme předpokládat, že většinu peněz má dobře skrytých, tak to opravdu na miliardáře nevypadá. Zřejmě je to jen druhořadý herec. Díky za upozornění.
Zajímavé je toto: "While he does own a flat in one of Ukraine’s most expensive apartment buildings in the center of Kyiv ...." Předpokládám, že souřadnice jsou známé, to by brzo mohl i trochu zchudnout.
-
qnx píše: ↑19 led 2023, 20:19radomirpolach: Netuším, jestli ta částka sedí. Kde se dají dohledat podrobné údaje o jeho majetku? Podívejme se na ně a pak to můžeme opravit/upřesnit. Kontroloval jsem ten Forbes (i když to také nebude moc důvěryhodný zdroj) a tam je uvedeno toto:
https://www.forbes.com/sites/mattdurot/ ... bab42d5bb0
To abych si opravil své mínění o jeho hereckých schopnostech. Dokonce i když budeme předpokládat, že většinu peněz má dobře skrytých, tak to opravdu na miliardáře nevypadá. Zřejmě je to jen druhořadý herec. Díky za upozornění.
Zajímavé je toto: "While he does own a flat in one of Ukraine’s most expensive apartment buildings in the center of Kyiv ...." Předpokládám, že souřadnice jsou známé, to by brzo mohl i trochu zchudnout.
Takže se přiznáváte ke lhaní? No konečně, 20m$ a 1,5b$ je sakra rozdíl, to máte 75x tolik.
Ano, jeho majetek se může docela smrsknout celkem rychle. Na válce vydělal maximálně tím, že pro zahraniční streamovací služby začala být zajímavější jeho filmová produkce. Co se týká hereckého hodnocení, tak služebník lidu má 7.3 na IMDB, ale narozdíl od Vás nevěřím všemu, co vidím a zajímalo mě, jaké bylo hodnocení v minulosti a zda s ním lidé v rámci podpory nemanipulují v jeho prospěch.
Došel jsem ale k opaku, v roce 2017 bylo hodnocení ještě 8.3. Tj. pokud je s ním manipulování, tak opačným směrem a nebo je kulutrní odlišnost v nových divácích, kterým se to nelíbí tak jako místnímu obyvatelstvu. I 7.3 je hodnocení na úrovní produkce Zdeňka Svěráka, když už jsem ho tu zmínil.
-
radomirpolach: Nejdřív by bylo nutné zjistit, jaký ten majetek ve skutečnosti je. To nevíme. Zatím jsme zjistili, že ten obrázek se odvolává na zdroj a ten zdroj informaci nepotvrzuje. Za to upozornění děkuji.
Služebníka lidu jsem neviděl, já posuzuji Zeleského současnou roli a tam mi připadá jako hodně špatný herec. Jeho lži jsou velice průhledné. Je to však subjektivní pohled, evidentně je v té roli docela úspěšný navzdory mizerným hereckým výkonům. Bohužel pro lid Ukrajiny, jeho role vede ke zničení Ukrajiny. Svěrák, to je jiný případ, je to sice sluha stejných pánů, ale Svěrák kdysi býval opravdu dobrý herec. Teď už je to je provládní šašek.
-
qnx píše: ↑20 led 2023, 10:53radomirpolach: Nejdřív by bylo nutné zjistit, jaký ten majetek ve skutečnosti je. To nevíme. Zatím jsme zjistili, že ten obrázek se odvolává na zdroj a ten zdroj informaci nepotvrzuje. Za to upozornění děkuji.
Služebníka lidu jsem neviděl, já posuzuji Zeleského současnou roli a tam mi připadá jako hodně špatný herec. Jeho lži jsou velice průhledné. Je to však subjektivní pohled, evidentně je v té roli docela úspěšný navzdory mizerným hereckým výkonům. Bohužel pro lid Ukrajiny, jeho role vede ke zničení Ukrajiny. Svěrák, to je jiný případ, je to sice sluha stejných pánů, ale Svěrák kdysi býval opravdu dobrý herec. Teď už je to je provládní šašek.
Tj. jeho herecké kvality posuzujete podle toho jak vykonává prezidentský úřad, nic s ním jste neviděl? A na výkon prezidentského úřadu jste expert samozvaný?
To mentální onemocnění se u Vás vyvinulo s věkem nebo je to od narození, že Vás upustili na hlavičku?
Uvědomujete si, jak absurdně zní, co tu píšete? Zkuste si to přečíst?
Reportér: Vy si myslíže, že Zelenský je špatný herec?
qnx: Ano, to hraní prezidenta mu vůbec nejde!
Reportér: Vy jste viděl Služebníka lidu?
qnx: Ne, myslím to jak je prezident.
Reportér: Takže Služebníka lidi jste neviděl?
qnx: Ne, to přece není důležité, vidím ho v televizi jak prezidentuje.
Reportér: A viděl jste s ním nějaký film nebo seriál?
qnx: Ne, na tom přece nezáleží. Je to špatný herec.
Reportér: Ale vždyť říkáte, že jste ho hrát neviděl?
qnx: Ne, ale vidím jak hraje prezidenta. To je přece hrozné.
Reportér: Ale to je jeho funkce, on je skutečně prezident, to není jeho herecká kariéra.
qnx: Ne, on prezidenta jenom hraje, je to prostě jen herec.
Reportér: Zelenský je vystudovaný právník, hraním se začal živit, protože v něm byl úspěšný. A byl zvolen prezidentem.
qnx: Ne, je to jen herec. To je jedno.
Reportér: A Vy jste nějaký politolog nebo filmový kritik, upřímně si nejsem jistý, co přesně kritizujete?
qnx: Ne, já má Vysokou školu života a to přece pozná každý. Je to špatný herec.
Reportér: A nechcete se podívat na něco v čem hrál?
qnx: Ne, proč bych se díval na špatného herce?!
- Tito uživatelé poděkovali autorovi radomirpolach za příspěvek:
- Petr.Vileta
-
radomirpolach: Pěkné, napiš nějakou divadelní hru. Mohlo by se to jmenovat třeba Sláva Ukrajině. Já ti odpovím jednoduše. Zelenský vystupuje před kamerou často a kdykoliv ho vidím, tak není problém hned po několika větách identifikovat, že lže. Kdyby byl dobrý herec, tak bych to nepoznal. Na tom nic nemění jeho působení v nějaké komedii. Jako komik je možná dobrý, to opravdu nevím. V roli prezidenta, to je naprostá katastrofa. Jak velká katastrofa to je, to je měřitelné poklesem hospodářství, růstem zadlužení, počtem uprchlíků, počtem mrtvých a zraněných atd. Je mi líto, ten člověk naprosto selhal.