Zdenek Stepanek píše:Víťo, jsi si jist, že můžeš "vyhrožovat" trestním oznámením jménem Pirátské strany, aniž by jsi to s někým konzultoval? To by měl schválit RV.
Za Piráty já nevystupuju. To mne ani nenapadlo. Pošlu to jako fyzická osoba. Copak to není moje občanská povinnost? A nejde mi jen o Piráty. Psal jsem to i v článku. Jde mi o ty podvody.
Názor RV by mne ale smz zajímal¨: Pokud by mi to RV nebo někdo z vedení zakázal, tak je bez pyskování poslechnu.
Stejně tak bych měl velký zájem o případnou mediální podporu této akce: Trestní oznámení je jedna věc, největší účinnost má medializace a skandalizace této věci. Trestní oznámení je třešnička na dortu. Interpunkční znaménko, které říká, že je to míněno vážně.
Samozřejmě budu velmi rád, když mi s tím pomůžete. Je zde nějaký politolog, sociolog, který by mi pomohl se sestavením argumentace?
Ostatní - Jakkoliv. Alespoň sdílením článku.
Ale půjdu do toho každopádně, i kdybych měl být sám.
Makáme na kampani, nenechám si takto mařit práci. Nenechám si smolit na hlavu aniž bych se také ohnal zubama.
Jak bych to vysvětlil: Je to jako když tě v noci přepadnou v parku. Taky se musíš bránit s tím, co máš, nemůžeš čekat na to, až budou tzv. výhodnější podmínky či počítat si procenta svých šancí...
Vítězslav Praks
Zastupitel v obci Průhonice (Středočeský kraj)
Mobile: 00420606577286
Land Line: 00420311234526
Id datové schránky: 9t5ftud
http://www.knihovnapruhonice.cz/
ACTA, CETA, Data Retention, INDECT. Neustále přituhuje. Reálně nám hrozí nastolení kyberfašismu.