Jsem pro džihád

Majitelé growshopů přeci nemohou za to, k čemu lidé u nich zakoupené zboží použijí. Co kdyby ho třeba náhodou použili ke své léčbě a přestali podporovat farmaceutický průmysl? Nehledě na to, že lidé si to zboží tedy objednají ze zahraničí, což se naší ekonomice také vyplatí

Pokud jde o přechod z drog "měkkých" na drogy "tvrdé", mohu říct ze své praxe, že lidé užívající tvrdé drogy sice hulí, ale ve větší míře chlastají a kouří cigarety. (Pominu to, že následky po prvním užití trávy jsou jednoznačně méně nebezpečné, než možné následky alkoholu, který má ale u nás tradici). A kde je psáno, že vypěstovaná tráva (byť třeba i ze semínka z growshopu) se musí kouřit? Dá se přeci použít na spoustu jiných věcí - masti, tinktury, zábaly...A když už jdu tedy do důsledku: jsem pro zavření všech obchodů, kde se prodávají vařiče (kvůli možné domácí výrobě pervitinu), všech trafik, kde prodávají drtičky a dlouhé papírky, stejně jako pro zavření Baumaxu a OBI. Nevšimla jsem si, že by zrovna před dvěma posledními zmiňovanými řetězci stál policejní příslušník a identifikoval lidi, kteří tam jdou nakupovat.
A návrh na závěr: jsem pro sepsání seznamu, který by podepsali všichni, kteří si např. doma pěstují trávu pro léčebné účely, používají konopné masti, oleje, tinktury domácí výroby apod. Nemyslím, že by pozavírali všechny z toho seznamu:) Pokud to budu bagatelizovat, mohl by se připojit každý, kdo má doma květináč, hnojivo nebo zářivku...