Project Home

Diskuse s veřejností a místo pro její podněty a připomínky

Moderátor: Komise předsedajících

Pravidla fóra
KyberNet
Návštěvník – nepatří k Pirátům
Profese: student
Dostal poděkování: 1 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Project Home

Příspěvek od KyberNet »

Jestli myslite tento film, resp. dokument:
http://www.csfd.cz/film/253641-home/

tak se da koupit i dabovany cesky od Zdenka Sveraka. Je to zajimavy film i kdyz ne ve vsem souhlasim.
Tito uživatelé poděkovali autorovi KyberNet za příspěvek:
V__
milos.savara
Profese: programátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od milos.savara »

a8n píše:Stačí pustit přehrávání a pauznout ho, potom to cachuje. Mě by spíš zajímalo, jak to v HD stáhnout.
To nieje vnom, to je vo vykone flash playeru, pravdepodobne ide cez to dost velky datovy tok a kvalitne audio.Pokial ma niekto flash player 9, tak to nieje bohvie co.
Podpořte Českou pirátskou stranu. Jak? Řekněte o nás ostatním!
http://www.ceskapiratskastrana.cz/
my blog http://www.savara.us
Michal.Kindura
Profese: Student / IT
Dostal poděkování: 5 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Michal.Kindura »

To je specializace Linuxu, flash dělá problémy i s obyčejným videem na streamu.cz. Widle s tím problém nemají.
....vlastní rukou
Kamil.Paral
Profese: Programátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kamil.Paral »

scippio píše: 1) Autoři sami vyzívají: "Home is a non-profit film. HOME has been made for you : share it!"
Kde? Mimochodem, co říkají (zívají) režiséři nemusí být bohužel vůbec podstatné.
scippio píše: 2) na stránkách filmu a http://www.goodplanet.org/ a na wikipedii je uvedeno, že je "The film is totally free of copyrights" a je možné ho veřejně jakkoliv promítat.
Na wikipedii se říká: "They also announced that HOME would be 100% free for everyone to view". Což neznamená, že ho můžeš legálně šířit. Na ostatních stránkách jsem nic nenašel.
scippio píše: Nevím teda pokud chcete brát slovo "free" jako licenci nebo ... prostě podle mě je díky těmto důvodům 100% zdarma jak pro shlédnutí, tak pro šíření
Neber si to osobně, ale názor "podle mě" nemá žádnou právní váhu. Ačkoliv bych rád, tak jsem nikde neviděl jasný důkaz, že ten film jde legálně šířit, takže bych od toho případně zájemce prozatím odrazoval. Pokud je maximální šíření záměrem autorů, tak v tomto ohledu poměrně hodně klopýtají.
radimh
Profese: student
Dostal poděkování: 1 poděkování

Příspěvek od radimh »

Jiri Kaderavek píše:Obávám se, že u mne na Debianu to takto nefunguje. Pauznu, počkám minutu, pustím, a zase trhaně.
Flash videa přehrávané z webu se ukládají do složky /tmp, takže stačí nakešovat, překopírovat si soubor z /tmp někam jinam (aby se nesmazal) a shlédnout bez trhání a v HQ :)
tsL
Profese: Student, příležitostně IT technik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tsL »

radimh píše:
Jiri Kaderavek píše:Obávám se, že u mne na Debianu to takto nefunguje. Pauznu, počkám minutu, pustím, a zase trhaně.
Flash videa přehrávané z webu se ukládají do složky /tmp, takže stačí nakešovat, překopírovat si soubor z /tmp někam jinam (aby se nesmazal) a shlédnout bez trhání a v HQ :)
Já používám buď Clive (obvykle mi ukládá v MP4), anebo Firefox addon Download Helper :) S oběma mám dobré zkušenosti.

OT: Mám Gentoo a problémy s flashem mám taky, a to hodně hnusný - clive je pro mě skoro nutností. Pokud někdo víte jak to opravit, podělte se :)
Nemířím rukou. Ten kdo míří rukou, zapomněl tvář svého otce. Mířím zrakem. Nestřílím rukou. ten, kdo střílí rukou, zapomněl tvář svého otce. Střílím myšlenkou. Nezabíjím pistolí. Ten, kdo zabíjí pistolí, zapomněl tvář svého otce. Zabíjím srdcem.
Vaclav.Malek
Profese: filozof času, meta-politik
Dal poděkování: 1180 poděkování
Dostal poděkování: 1850 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vaclav.Malek »

Kamil Páral píše:...
Tak asi špatně hledáš... já ho vklidu šířím...
Nobedar
Profese: student VŠ(žurnalistika,ochrana přírody)

Příspěvek od Nobedar »

Hmmm,já si raději film Home užiji s českým překladem Zdeňka Svěráka až se ke mne nějak někdy dostane. 5. června měl premiéru. česká verze filmu spolupracuje s Velkou Výzvou Hnutí Duha(www.velkavyzva.cz), co si o tomto projektu myslíte? Má podle mého názoru daleko větší smysl než emisní povolenky...
Odpovědět

Zpět na „Veřejná diskuse“