Rozhovor s Kalouskem
Moderátor: Komise předsedajících
Pravidla fóra
Toto je veřejné fórum, které neprezentuje oficiální stanoviska
Diskutujte slušně a respektujte Pravidla internetového fóra
-
- Návštěvník – nepatří k Pirátům
Re: rozhovor s Kalouskem
Bohužel po shlédnutí tohoto videa nemám dobrý pocit a to zejména z důvodu prezentace ČPS. Už se šíří ohlasy, že díky tomu videu se spíš podpora Kalouska a TOP utvrdí a snad i na úkor ČPS. Pokud bylo vašim cílem ještě zvýšit počet hlasů pro piráty, tak je tohle spíš opak. Můžete se sice dokola ptát, proč jsou lidi tak blbí a dají hlas TOP, ale tím se to nezmění. Nestačí říct děláš to špatně, jsi blbej že mu věříš apod. Je třeba říct proč je to špatně, jak se to může zlepšit, proč by se měl rozhodnout jinak. To, že necháte Kalouska mluvit sprostě a sami skoro mlčíte jen s jedním náznakem nesouhlasu, podle mě nikam nevede. Na mě to působilo, jako když se sebere parta kluků a jde si ze srandy natočit nějakýho politika a ne jako důstojné video od pirátů, prostě mě osobně to dost zklamalo.
-
- Dal poděkování: 2 poděkování
- Dostal poděkování: 6 poděkování
Slabota, navrhuji rovnou natáčet politiky z jiných stran na WC, případně při souloži.
Gentlemanství se už nenosí?
Lidi zlatí, distancoval bych se od těch, kteří takový klip zveřejnili, případně je degradoval.
Není to nic jiného než klukovina ale jednou, snad, budou z kluků gentlemani... (Doufám)
Počkám si než dospějí, určitě to bude stát za to.
Gentlemanství se už nenosí?
Lidi zlatí, distancoval bych se od těch, kteří takový klip zveřejnili, případně je degradoval.
Není to nic jiného než klukovina ale jednou, snad, budou z kluků gentlemani... (Doufám)
Počkám si než dospějí, určitě to bude stát za to.
-
- Profese: nic
- Dal poděkování: 152 poděkování
- Dostal poděkování: 138 poděkování
mate pravdu ze se sebrala parta kluku, ale politika si natocili jen nahodoujnd píše:Na mě to působilo, jako když se sebere parta kluků a jde si ze srandy natočit nějakýho politika a ne jako důstojné video od pirátů, prostě mě osobně to dost zklamalo.
to jestli se to melo zverejnit? ja mam nazor ze nemelo, ale zdileni asi nejde zastavit

- Martin.Broz
- Profese: SMRT MODERACI
- Dal poděkování: 426 poděkování
- Dostal poděkování: 1100 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
To video je prave signal pro Kalouska. Hral sis s nama dlouho. Hral sis na krestana a demokrata. A pritom mas usta plna hoven a kokotu. Nikdo z nas nebyl vulgarni, nikdo z nas nebyl sprosty. A ty Kalousku nam tykas jako bychom byli kamosi. S aroganci a nadrazenosti jaka je ti vlastni
Je zabavnik, tak mu ty prusvihy odpustime? Nejde o to ze je nalitej. Ale o to jakej je a co dela. Nic. Posila slozenky duchodcum. Je to jelito, ktery uz je permanentne v deliriu a melo by se jit lecit.
Je zabavnik, tak mu ty prusvihy odpustime? Nejde o to ze je nalitej. Ale o to jakej je a co dela. Nic. Posila slozenky duchodcum. Je to jelito, ktery uz je permanentne v deliriu a melo by se jit lecit.
-
Ano, takže ČPS tímhle zase klesne k označení "parta zhulenců", jak už jsem se v komentářích dočetl. Kdyby se na to všichni dívali stejně, zamysleli se a řekli si, co je vlastně ten Kalousek zač, tak bych to bral. Jenže si myslím, že většině lidí se spíš líbí to, že Kalousek je takyčlověk a schopen mluvit jako prostý lid, což jim imponuje. Prostě tudy cesta nevede, málokdo to podle mě bude brát jako negativní pro Kalouska a pozitivni pro piráty (třeba proto, že to ukázali veřejnosti).Vit Hnilica píše:mate pravdu ze se sebrala parta kluku, ale politika si natocili jen nahodoujnd píše:Na mě to působilo, jako když se sebere parta kluků a jde si ze srandy natočit nějakýho politika a ne jako důstojné video od pirátů, prostě mě osobně to dost zklamalo.
to jestli se to melo zverejnit? ja mam nazor ze nemelo, ale zdileni asi nejde zastavit
-
Martin Brož: Je ale zajímavé, že většina lidí má na to video názor přesně opačný. Jediný ty toto video obhajuješ - jsi snad tak geniální, že si myslíš, že všichni to video pochopíme stejně jako ty? Signálů Kalousek dostává hromady - a co s nima dělá? Nic. Neprovokujte ho, čím míň budete o současných politicích jmenovitě mluvit, tím menší jim uděláte reklamu a tím menší sobě ostudu. Prudit někoho s konopím, prosím; ale vocamcaď pocamcaď. I sám pirátský manifest nabádá k rozumnému a slušnému chování reprezentantů této strany.
V zájmu vaší voličské základny - něco s tím udělejte - nechte ty lidi, kteří to video spáchali, projít po prkně; spolu s tím videem.
V zájmu vaší voličské základny - něco s tím udělejte - nechte ty lidi, kteří to video spáchali, projít po prkně; spolu s tím videem.
-
- Profese: "Programátor"
To je přesně to, o čem jsem tu už psal. Celkově to dává dojem, že pro členy ČPS je celá politická aktivita jen recese. Sice vám to udělá reklamu (a špatná reklama, taky reklama), ale v politice to asi není úplně nejlepší volba.
Mě to trvalo hodně dlouho vám uvěřit, že to alespoň trochu berete vážně a fakt je škoda, že si to takto kazíte. Tak či tak ČPS volit půjdu, jelikož už jsem se rozhodl a ono není moc koho jiného volit. (navíc mi zrovna tohle video ani moc nevadilo)
PS: Kalousek mi nepřišel extra pod parou, ale spíše si z vás jen dělal srandu. Bylo to tak 50:50 a z videa je to těžko poznat.
Mě to trvalo hodně dlouho vám uvěřit, že to alespoň trochu berete vážně a fakt je škoda, že si to takto kazíte. Tak či tak ČPS volit půjdu, jelikož už jsem se rozhodl a ono není moc koho jiného volit. (navíc mi zrovna tohle video ani moc nevadilo)
PS: Kalousek mi nepřišel extra pod parou, ale spíše si z vás jen dělal srandu. Bylo to tak 50:50 a z videa je to těžko poznat.
- Martin.Broz
- Kontaktovat uživatele:
Vsechno co je natocene sou jeho hovna a kokoti s lidma ktery videl poprve v zivote a myslel si buh vi jak neni vtipnej. Takovej je a neni sam. Vy resite svoje mindraky z toho ze to vidite na vlastni voci.
-
- Profese: nic
- Dal poděkování: 152 poděkování
- Dostal poděkování: 138 poděkování
hold vyjadreni "Šel jsem do parlamentu a byla tam milá parta recesistických kluků. Jen jsem se přizpůsobil jejich vlastnímu slovníku, který používali." kalouska z lidi co se toho ucastnili udelal prosty sprosty lid kteremu se prispusobyl, hold mohl dat idnes i prostor k reakci od piratujnd píše:Ano, takže ČPS tímhle zase klesne k označení "parta zhulenců", jak už jsem se v komentářích dočetl. Kdyby se na to všichni dívali stejně, zamysleli se a řekli si, co je vlastně ten Kalousek zač, tak bych to bral. Jenže si myslím, že většině lidí se spíš líbí to, že Kalousek je takyčlověk a schopen mluvit jako prostý lid, což jim imponuje. Prostě tudy cesta nevede, málokdo to podle mě bude brát jako negativní pro Kalouska a pozitivni pro piráty (třeba proto, že to ukázali veřejnosti).

- Martin.Broz
- Kontaktovat uživatele:
Ale za co? Ze natocili realitu? To co je v TV je virtualni, umele, strojene. Tady vidite jakej je, kdyz se hlida jenom malo. Samozrejme vedel, ze je natacenej. Ale v euforii a pod vlivem alkoholu mizi zabrany a subjektivne se rozsiruji schopnosti a dovednosti.Okolojdoucíí píše:Martin Brož: Je ale zajímavé, že většina lidí má na to video názor přesně opačný. Jediný ty toto video obhajuješ - jsi snad tak geniální, že si myslíš, že všichni to video pochopíme stejně jako ty? Signálů Kalousek dostává hromady - a co s nima dělá? Nic. Neprovokujte ho, čím míň budete o současných politicích jmenovitě mluvit, tím menší jim uděláte reklamu a tím menší sobě ostudu. Prudit někoho s konopím, prosím; ale vocamcaď pocamcaď. I sám pirátský manifest nabádá k rozumnému a slušnému chování reprezentantů této strany.
Vetsina lidi? Vetsina lidi se tomu zasmeje a nedela ze sebe hysterku.