Tomas.Valek: Oznámení moderátora jsem nepochopil. V čem konkrétně jsem se dopustil "vyjadřování, které přiřazuje skupinu osob k hnutí podporujícímu nezákonné násilí."? Pokud tedy to oznámení bylo na můj text v tomto znění: "Jinak samozřejmě s tou protěží to může může být náhoda, stejně jako vlajky a tetování se svastikami (to je také prastarý a veskrze pozitivní symbol), když hajlují, tak nám třeba jen mávají a sochy a obrázky Bandery se mu jen podobají, ale ve skutečnosti je na nich někdo úplně jiný. Jo a Ukrajina je vyloženě hornatá země plná horských myslivců a zarostlá plesnivcem, obzvlášť ta východní část. "
To už bych to spíš chápal u předchozího příspěvku, kde jsem napsal: "Ukrajinská fascinace nacismem se bude zase o trochu hůře popírat.
https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/ ... anicni_jhr" To bylo opravdu napsáno nevhodně. Neměl jsem psát o Ukrajincích (věřím, že většina z nich nacismem fascinována není a takto zobecněné vyjádření by se jich mohlo oprávněně dotknout). Měl jsem psát přímo o Zelenském, který tu stupidní věc s plesnivcem udělal. Takže ano, pokud to oznámení bylo myšleno k tomu předchozímu příspěvku a bylo jen omylem napsáno jinam, tak to chápu a omlouvám se. Pokud je pod správným příspěvkem, tak to nechápu a prosím o vysvětlení.