Nejnovější kauza ohledně JCDecaux (Krausová - Tenzer)

Diskuse s veřejností a místo pro její podněty a připomínky

Moderátor: Komise předsedajících

Pravidla fóra
Odpovědět
Janek.Wagner
Návštěvník – nepatří k Pirátům
Profese: ICT konsultant, novinář
Dal poděkování: 1044 poděkování
Dostal poděkování: 1088 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Nejnovější kauza ohledně JCDecaux (Krausová - Tenzer)

Příspěvek od Janek.Wagner »

Tomas Babicky píše: 23 říj 2019, 16:50 Nastuduje si vánoční bitvu Pirátů pár let nazpět, kdy Jakub Michálek z pozice administrativního odboru strany (tuším) vypnul fórum na jeden den. Což tehdy bylo rozhodně na místě, mimochodem.
Koukám, že už máme staré pověsti pirátské...

Fórum jednou vypnul Krtek na pokyn opilého Ivana Bartoše, podruhé ho nechala vypnout někdejší Bartošova metresa, která tehdy šéfovala AO. Pak fórum sabotoval Krtek s klanem z čajovny kolem eurovoleb v roce 2014...
Tito uživatelé poděkovali autorovi Janek.Wagner za příspěvky (celkem 2):
anon539, Roman.Semik
anonym53077
Dal poděkování: 235 poděkování
Dostal poděkování: 95 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od anonym53077 »

To tehdy poprvé vypnul Krtek a ne Jakub? Lol.
Janek.Wagner
Profese: ICT konsultant, novinář
Dal poděkování: 1044 poděkování
Dostal poděkování: 1088 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Janek.Wagner »

Filip.Smoljak píše: 23 říj 2019, 17:06 Já se spíš pídím po tom, proč byl Tenzer za Piráty “garantem” návrhu kandidátky. Je rozdíl být jen na kandidátce jako nestraník, odborník, ok. Ale kandidát i garant za stranu, s kterou mám společného jen to, že se přátelím s jednou její členkou?

Jinak já osobně jsem dlouhodobě proti tomu, aby Piráti nominovali do veřejných funkcí šíbry a tuneláře (JCD není nic jiného), to je ovšem čistě můj postoj.
Jako vinořské usedlíky, kteří ještě pomáhali s kandidátkou v Letňanech, nás participace ve Vinoři velmi překvapila (zajímavé, že se nás jako insideru Dan Mazur ani nezeptal, byli jsme v té době v kontaktu). Na předvolební veselici jsme s Lenkou zjistili, že Tenzer i další "Pirátka" z kandidátky nemají o Pirátství a o straně ani potuchy, brali jsme to spíš jako joke.

Na dotaz Tenzer vysvětlil, že se na kandidátku dostal na základě jednání s Adamem Zábranským. Informaci o zaměstnavateli opravdu tutlal. Seskupení TOP, KDU-ČSL, Piráti a spol. byl slepenec vzniklý reakcí na na předchozí koalici ODS a Sdružení pro Vinoř, která přežila. Jsem s Tenzerem v dopravním výboru Vinoře, kam chodí jen sporadicky.

Souhlasím s Filipem, šíbrů a tunelářů jsme do strany a funkcí pustili hodně. Na postech zastupitelů je plno lidí, kteří s pirátskými zásadami a idejemi mají pramálo společného, řada z nich prošla i jinými stranami a u Pirátů vycítili příležitost k rychlému postupu. Nemáme lidi... Nemáme Piráty...

Nechci vidět kolaps po krajských volbách.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Janek.Wagner za příspěvky (celkem 2):
Filip.Smoljak, Jaroslav.Nemec
Putin

Příspěvek od Putin »

Martin.Shanil píše: 23 říj 2019, 11:35 Odpověď na otázku: "Kterej kretén ten emotivní a zjevně soukromej email zveřejnil?" je imho zajímavější než jeho obsah.
Do medii jsem to poslal ja, to snad jasne :fet:
anonym53077
Dal poděkování: 235 poděkování
Dostal poděkování: 95 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od anonym53077 »

Z nějakého důvodu se z odvolávání jednoho z místopředsedů stal znalostní souboj mezi některými členy vaší strany.
Mikulas.Ferjencik
Člen KS Praha
Profese: Asistent předsedy poslaneckého klubu
Dal poděkování: 3311 poděkování
Dostal poděkování: 6223 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mikulas.Ferjencik »

Patrick.Zandl píše: 21 říj 2019, 21:48
Mikulas.Ferjencik píše: 21 říj 2019, 10:53
David.Wagner píše: 20 říj 2019, 15:48 ...
Přijde mi extrémně nešťastné kritizovat špatnou úroveň vnitrostranické komunikace a současně zveřejňovat zprávy, které mohou mezilidské vztahy v Pirátské straně akorát zhoršit. Myslím si, že elementární loajalita ke kolegům by měla být také součástí naší vnitřní politické kultury.
Ale jak jinak si máme dát vědět o špatných jevech, které nás trápí? A jak jinak se teď hned dozvíme, že nejsme sami, koho to trápí? Myslím, že šlo o dobrý a velmi kultivovaný způsob vyjádření názoru, který byl na místě...

Vláčet někoho dva dny bulvárem nepovažuju za kultivovaný způsob vyjádření názoru. Že si za to dotyčná může sama je fakt, ale to v mých očí vláčení bulvárem neospravedlňuje...
Tito uživatelé poděkovali autorovi Mikulas.Ferjencik za příspěvky (celkem 6):
Jan.Podhajsky, Jan.Hora, Vojtech.Pikal, Jan.Lipavsky, Stepan.Strebl, Petr.Tkadlec

Člen s omezenými právy v důsledku neoprávněné realizace volebních výdajů

Dan.Lestina
Člen KS Jihočeský kraj
Profese: aspirující přírodovědec
Dal poděkování: 1129 poděkování
Dostal poděkování: 1023 poděkování

Příspěvek od Dan.Lestina »

Viktor.Mahrik píše: 23 říj 2019, 14:07Já jsem zažil jen to, kdy po mě jdou média a je to fakt hnus a nepřeji to nikomu, ani svému největšímu nepříteli. A to byla jen média, nebyl tam ještě tlak zevnitř strany. Tohle by fakt neměl hodnotit nikdo, kdo není v jejich kůži.
Viktore, nic ve zlém, ale myslím, že lidi ve volených funkcích máme hodnotit pořád a neustále, zejména my, kteří ještě navíc můžeme volit v primárkách apod.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Dan.Lestina za příspěvky (celkem 8):
Janek.Wagner, anon539, Ondrej.Profant, Martin.Svadlenka, Dalibor.Zahora, Petr.Vileta, Rostislav.Reha, Vit.Fux
KacerDonald

Příspěvek od KacerDonald »

Janek.Wagner píše: 23 říj 2019, 18:55
Tomas Babicky píše: 23 říj 2019, 16:50 Nastuduje si vánoční bitvu Pirátů pár let nazpět, kdy Jakub Michálek z pozice administrativního odboru strany (tuším) vypnul fórum na jeden den. Což tehdy bylo rozhodně na místě, mimochodem.
Koukám, že už máme staré pověsti pirátské...

Fórum jednou vypnul Krtek na pokyn opilého Ivana Bartoše, podruhé ho nechala vypnout někdejší Bartošova metresa, která tehdy šéfovala AO. Pak fórum sabotoval Krtek s klanem z čajovny kolem eurovoleb v roce 2014...
Co Bartoš vypne, až bude opilým premiérem?
Dan.Lestina
Člen KS Jihočeský kraj
Profese: aspirující přírodovědec
Dal poděkování: 1129 poděkování
Dostal poděkování: 1023 poděkování

Příspěvek od Dan.Lestina »

Jan.Hora píše: 23 říj 2019, 17:18 V každé oblasti, kde nebylo pirátské MS a byli jsme žádání o podporu kandidátky byl garant za PKS a garant za ten kandidující subjekt (jestli se pamatuju správně). Jak se vybíralo kdo bude ten garant za subjekt nevím, to bylo ještě předchozí PKS a je potřeba se zeptat Dana Mazura.
@Daniel.Mazur ...?
Pavel.Lesek

Příspěvek od Pavel.Lesek »

Mikulas.Ferjencik píše: 25 říj 2019, 04:42Vláčet někoho dva dny bulvárem nepovažuju za kultivovaný způsob vyjádření názoru. Že si za to dotyčná může sama je fakt, ale to v mých očí vláčení bulvárem neospravedlňuje...
To je vtipné. Pokud se výsledkem Vaší práce vláčí bulvárem Vaši oponenti, je vše v pořádku. Jakmile je ale bulvárem popotahován Váš kamarád/kamarádka, už je to špatné. V principu jde ale o totéž.

Zkuste se v budoucnu řídit biblí: „Co nechceš, aby ti jiní činili, nečiň ty jim.“ „Jak chcete, aby lidé jednali s vámi, tak jednejte vy s nimi.“
Zkuste na to myslet, až opět budete na někoho sami útočit.
Oznámení moderátora:
Následná OT diskuze o bibli a bohu oddělena aspoň částečně sem: viewtopic.php?f=353&t=49284
Naposledy upravil(a) Vojtech.Pikal dne 27 říj 2019, 13:59, celkem upraveno 1 x.
Důvod: moderace
Odpovědět

Zpět na „Veřejná diskuse“