Chcete odvolávat Jakoubka? A kdo v tý straně pak bude něco dělat, chytráci?
Jediný, co jsem od vás všech za poslední čas (4 metry +/-) slyšel je, že nemáte čas, musíte do práce a Piráti jsou jen takový koníček.
Takže laskavě opravdu držte ústa a krok a nebo v tý straně něco konstruktivního dělejte. Psaní kok*tin na téma "za všecko může Jakoubek" považuju za znak debili*y.
Nenaznačuju, že Jakoubek je diktátor, naznačuju, že vinna pada na bedra spáčů - jednoduše - za nastálou situaci nemůže Jakoubek, ale ti, kdo mu to umožnili (pokud je to tak, jak tvrdíte vy, na což mám jiný názor, ale to je ted vedlejší).„Kdo v demokracii spí, probudí se v diktatuře.“ – Johann Wolfgang von Goethe
A pokud se vám nelíbí demokracie ve straně - jděte do *rdele. Mě se zase nelíbí, že dělám práci za x lidí a pak si tu akorát od flákačů a budižkničemů přečtu, že zlo je vlastně Jakoubek.
A také se mi nelíbí, když skupina anarchistů znevažuje demokraticky zvolený systém a jeho hodnoty.
Osobně jsem toho názoru, že takový lidé nemají v České pirátské straně co dělat.
EDIT:
tu byrokracii máme ve straně taky proto, že jsou zde "lidé", kteří jedoduše nerespektují ani naprosto základní nařízení, viz. podatelna-kontrolni-komise-f233/stiznos ... ml#p183590.
V podatelne se proste nediskutuje. Jste de*ilní, nebo co vás nutí k tomu tam furt psát nějaký vaše názory, který nikoho nezajímají ? (protože KK zajímají důkazy a ne zvratky o citech)