Co se stalo v Pirátské straně?

Diskuse s veřejností a místo pro její podněty a připomínky

Moderátor: Komise předsedajících

Pravidla fóra
Odpovědět
Michal_Wagner
Návštěvník – nepatří k Pirátům
Profese: Rebel
Dal poděkování: 414 poděkování
Dostal poděkování: 395 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Co se stalo v Pirátské straně?

Příspěvek od Michal_Wagner »

Olool,

Chcete odvolávat Jakoubka? A kdo v tý straně pak bude něco dělat, chytráci?
Jediný, co jsem od vás všech za poslední čas (4 metry +/-) slyšel je, že nemáte čas, musíte do práce a Piráti jsou jen takový koníček.
Takže laskavě opravdu držte ústa a krok a nebo v tý straně něco konstruktivního dělejte. Psaní kok*tin na téma "za všecko může Jakoubek" považuju za znak debili*y.
„Kdo v demokracii spí, probudí se v diktatuře.“ – Johann Wolfgang von Goethe
Nenaznačuju, že Jakoubek je diktátor, naznačuju, že vinna pada na bedra spáčů - jednoduše - za nastálou situaci nemůže Jakoubek, ale ti, kdo mu to umožnili (pokud je to tak, jak tvrdíte vy, na což mám jiný názor, ale to je ted vedlejší).

A pokud se vám nelíbí demokracie ve straně - jděte do *rdele. Mě se zase nelíbí, že dělám práci za x lidí a pak si tu akorát od flákačů a budižkničemů přečtu, že zlo je vlastně Jakoubek.
A také se mi nelíbí, když skupina anarchistů znevažuje demokraticky zvolený systém a jeho hodnoty.

Osobně jsem toho názoru, že takový lidé nemají v České pirátské straně co dělat.

EDIT:

tu byrokracii máme ve straně taky proto, že jsou zde "lidé", kteří jedoduše nerespektují ani naprosto základní nařízení, viz. podatelna-kontrolni-komise-f233/stiznos ... ml#p183590.

V podatelne se proste nediskutuje. Jste de*ilní, nebo co vás nutí k tomu tam furt psát nějaký vaše názory, který nikoho nezajímají ? (protože KK zajímají důkazy a ne zvratky o citech)
Naposledy upravil(a) Michal_Wagner dne 02 led 2013, 13:20, celkem upraveno 1 x.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Michal_Wagner za příspěvek:
Karel_Bilek
"Tvářnost lze začít měnit s jedinou květinou, ..." -- Velvyslanec Spock
Janek.Wagner
Profese: ICT konsultant, novinář
Dal poděkování: 1044 poděkování
Dostal poděkování: 1088 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Janek.Wagner »

Dominika Michailidu píše:nebude lepší jen doplňovat ten jakubův první post? tedy ocitovat nebo zkopírovat a dopsat FAKTA, které víte? tzn. např. že Karel Bílek VÍ, že Jakub okamžitě volal Gábině, aby to vypnula apod.? zatím jsou ty info strašně rozházené. A pak někdo VYMYSLÍ, že to ASI Jakub Gábině vnuknul a už to jede.. Takhle se to nedá dohromady.. Taky existoval nějaký pad, ale ten už taky zmizel v propadlišti fóra..
Jakub volal GA, aby to zapnula na základě upozornění LJM, se kterou GA odmítla komunikovat. Vzhledem k tomu, že jde o dva místopředsedy, se kterými GA jednala naprosto odlišně, nemůžeš se divit spekulacím.

GA dala fórum vypnout po třech hodinách, kdy na něm podle jejího vyjádření nebyla zřejmě na základě telefonátu či telefonátů. Zde je obdivuhodné
Vojtech Pikal píše:Včera 29.12. cca v 18:58 jsem dostal od vedoucí AO příkaz vypnout fórum. Na čistě její zodpovědnost. V rámci presumce správnosti jsem konal. Odvolávala se na ohrožení strany. délka hovoru 1m 38s
GA dosud nevysvětlila o jaké "ohrožení strany" šlo a od koho se o něm dozvěděla. Její vyjádření je v tomto bodě evidentně nedostatečné:
Gabriela Antosova píše:K určitému "omezení/vypnutí" fóra došlo z následujícího důvodů: chtěli jsme dosáhnout opětovného zklidnění situace, podobně jako tomu bylo přes Vánoční svátky. S tím, že v lednu spustíme nové fórum, nová pravidla (nazvěte to jak chcete).
Máme tomu rozumět tak, že Vojtovi LHALA?! GA o vypnutí doložitelně komunikovala s Vojtou, Lenkou a Jakubem. Lhala i dalším?
Tito uživatelé poděkovali autorovi Janek.Wagner za příspěvky (celkem 2):
Dalibor.Zahora, Jiri.Vontroba
trinitrofenol
Profese: chemik
Dal poděkování: 434 poděkování
Dostal poděkování: 1235 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od trinitrofenol »

Pokud někdo minul druhý díl, tak si jej může přečíst i s třetím (a posledním) najednou.
Poučení z krizového vývoje ve straně a společnosti II
Poučení z krizového vývoje ve straně a společnosti III
Tito uživatelé poděkovali autorovi trinitrofenol za příspěvky (celkem 4):
Janek.Wagner, Dalibor.Zahora, Jiri.Vontroba, Vojtech.Pikal

SMRT MODERACI
Free your hate.

Lenka.Wagnerova
Profese: ucitelka,psycholozka
Dal poděkování: 1073 poděkování
Dostal poděkování: 898 poděkování

Příspěvek od Lenka.Wagnerova »

Záležitost má momentálně v péči KK. Té jsem předala informace, které mám, stejně učiní i ostatní, kteří o tom něco ví. Pokud někdo ví něco, o čem si myslí, že by mohlo být relevantní pro objektivní objasnění a zhodnocení celé této nepříjemné situace, a KK ho nevyzvala k podání vysvětlení, ať tak učiní co nejdříve. Prostě napište přímo KK soukromou zprávu.
To je to nejlepší, co můžeme udělat pro objektivitu a zklidnění atmosféry.

OFFTOPICI když mě to taky štve, jsem netrpělivá atd. stejně jako Martin Shánil a další, tak to prostě vydržím... ;)
Tito uživatelé poděkovali autorovi Lenka.Wagnerova za příspěvky (celkem 6):
volani.webnode.cz, Dalibor.Zahora, Jiri.Vontroba, Ivan.Sirko, Vojtech.Pikal, anon126
Jan.Podhajsky
Člen KS Praha
Profese: sociolog,
Dal poděkování: 817 poděkování
Dostal poděkování: 754 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jan.Podhajsky »

czpirat píše: Vysvětlivky na konec:

- napoleónci: Jakub Michálek je jedinej pro mě bez bližší znalosti Vaší sqadry dostatečně viditelnej, smrdí to možná i Kolajou, teď nechci osočovat, ale myslím každopádně toho, kdo opakovaně začal s tou akcí "hej vy nácci trikolóru z loga pryč a jaký česká pirátská, hezky piráti, jsme přece světový"
piratske-kauzy-f353/co-se-stalo-v-pirat ... ml#p183457

cus Krali, za odstranění vlajky z loga (vypada to jako vystrcena prdel v barvach trikolory) jsem lobboval nekdy od podzimu 09 i z pozice sefa MO. Vlajka v logu vytvari sum a znejasnuje logo a pro barevny tisk jsou to de-facto dalsi barvy navic (a to stoji prachy). Naopak jsem byl pro zachovani nazvu Ceska piratska, protoze nas to radi na zacatek seznamu politickych stran. Do nacku a fasounu tu obcas nadvam zjevnym anebo latentnim nackum nebo fasounum taky od r. 09.

pisu tohle aby nevznikla u starsich clenu nejaka teorie, ze jsem tu nejakej hybatel v pozadi. to by mi jeste (znovu) chybelo :)

moje aktivity v CPS jsou uz tak rok a pul na bodu mrazu a to kvuli praci a rodine, bohuzel. jeste minulej rok jsem obcas konzultoval MO nejaky veci kolem vyzkumu ci komunikace, ale ted uz ani to. resp. mi nevolaj :)
Tito uživatelé poděkovali autorovi Jan.Podhajsky za příspěvky (celkem 3):
Ivan.Sirko, volani.webnode.cz, Dalibor.Zahora

Stopuji zásadně v županu.
Pište mi na email jan.podhajsky@pirati.cz ; https://lide.pirati.cz/profil/2811/
Sem pirát i bez předpicu.

anonym2064
Dal poděkování: 2556 poděkování
Dostal poděkování: 2719 poděkování

Příspěvek od anonym2064 »

Michal Wagner píše:Olool,

Jediný, co jsem od vás všech za poslední čas (4 metry +/-) slyšel je, že nemáte čas, musíte do práce a Piráti jsou jen takový koníček.
Takže laskavě opravdu držte ústa a krok a nebo v tý straně něco konstruktivního dělejte. Psaní kok*tin na téma "za všecko může Jakoubek" považuju za znak debili*y.
Nenaznačuju, že Jakoubek je diktátor, naznačuju, že vinna pada na bedra spáčů - jednoduše - za nastálou situaci nemůže Jakoubek, ale ti, kdo mu to umožnili (pokud je to tak, jak tvrdíte vy, na což mám jiný názor, ale to je ted vedlejší).

A pokud se vám nelíbí demokracie ve straně - jděte do *rdele. Mě se zase nelíbí, že dělám práci za x lidí a pak si tu akorát od flákačů a budižkničemů přečtu, že zlo je vlastně Jakoubek.
A také se mi nelíbí, když skupina anarchistů znevažuje demokraticky zvolený systém a jeho hodnoty.

Osobně jsem toho názoru, že takový lidé nemají v České pirátské straně co dělat.

EDIT:

tu byrokracii máme ve straně taky proto, že jsou zde "lidé", kteří jedoduše nerespektují ani naprosto základní nařízení, viz. podatelna-kontrolni-komise-f233/stiznos ... ml#p183590.

V podatelne se proste nediskutuje. Jste de*ilní, nebo co vás nutí k tomu tam furt psát nějaký vaše názory, který nikoho nezajímají ? (protože KK zajímají důkazy a ne zvratky o citech)
ten příspěvek někdo smazal ????????? i když byl v podatelně čekal bych teda nějaké napomenutí ale ne smaznutí.

edit:
Moderování
Moderátorská oprávnění, viditelnost, hodnosti atd. jsou nastaveny ve fóru podle rozhodnutí vedoucího administrativního odboru v souladu s předpisy a seznamem funkcí (Nastavení internetového fóra). Pokud moderátoři mění cizí příspěvky, musí být zachován původní obsah.
Naposledy upravil(a) anonym2064 dne 02 led 2013, 13:48, celkem upraveno 1 x.
volani.webnode.cz
Profese: Nezaměstnaný-prekérní práce-PéCévál
Dal poděkování: 253 poděkování
Dostal poděkování: 236 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od volani.webnode.cz »

Michal Wagner píše:Olool,

EDIT:

Jaká skupina anarchistů tady znevažuje demokraticky zvolený systém a jeho hodnoty?
Tito uživatelé poděkovali autorovi volani.webnode.cz za příspěvky (celkem 2):
Dalibor.Zahora, Ivan.Sirko
Ⓐ☮
Roman.Kucera
Profese: IT
Dal poděkování: 2901 poděkování
Dostal poděkování: 5772 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Roman.Kucera »

Sestavit časovou osu je mimořádně zajímavá práce. Kdybych byl v KK, asi bych ted nedělal nic jinýho ;-)
Tito uživatelé poděkovali autorovi Roman.Kucera za příspěvek:
Jiri.Vontroba
Pirátem se člověk nestává, pirátem se rodí!
anonym2064
Dal poděkování: 2556 poděkování
Dostal poděkování: 2719 poděkování

Příspěvek od anonym2064 »

Michale a stejně tak nemuzu najit ten prispevek kde si me spolecne s Dominikou a dalsí oznacil za debily kde to je ?
Tito uživatelé poděkovali autorovi anonym2064 za příspěvek:
Jiri.Vontroba
Michal_Wagner
Profese: Rebel
Dal poděkování: 414 poděkování
Dostal poděkování: 395 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Michal_Wagner »

Aha, takže vy jste level "mažeme si vlastni posty" ?
No vidíte a můžete jít všichni doprdele, s takovým druhem podlidí odmítám spolupracovat :)
Tito uživatelé poděkovali autorovi Michal_Wagner za příspěvek:
Jiri.Vontroba
"Tvářnost lze začít měnit s jedinou květinou, ..." -- Velvyslanec Spock
Odpovědět

Zpět na „Veřejná diskuse“