Imigranti
Moderátor: Komise předsedajících
Pravidla fóra
Toto je veřejné fórum, které neprezentuje oficiální stanoviska
Diskutujte slušně a respektujte Pravidla internetového fóra
-
- Návštěvník – nepatří k Pirátům
- Profese: právník
- Dal poděkování: 175 poděkování
- Dostal poděkování: 896 poděkování
Re: Imigranti
Já teda strach nemám. Ale co vím ze své vlastní zkušenosti, tak v Arábii či Africe mi nikdy nic zadarmo nedali a i tu předstíranou pohostinnost si vždycky nechali zaplatit. Jakmile jsem polevil v ostružinatosti tak mě bez skrupulí okradli a to včetně malých dětí. Vždycky jsem to bral jako takový jejich folklor nebo daň za to, že jsem holt chtěl trochu vidět svět. Ale doma to nechci. A pokud někdo nedokáže pochopit, že skupina se nechová stejně jako jedinec, tak si to asi musí zažít na své vlastní kůži.
- Tito uživatelé poděkovali autorovi Jiri.Janecka za příspěvky (celkem 2):
- Vaclav.Fortik, Karel.Rada
-
- Profese: free
- Dal poděkování: 360 poděkování
- Dostal poděkování: 874 poděkování
Takže příspěvek je o tom, že lidé v Arábii a v Africe kradou, i děti. A v Česku to lidi nedělají.
V Česku se nekrade, lol....já teda taky hodně cestoval a nejvíce mě okradli a dále okrádají běloši v Česku...

- Tito uživatelé poděkovali autorovi David.Michal za příspěvek:
- Petr.Bajgar
-
- Příznivec Pirátů – Moravskoslezský kraj
- Profese: IT administrátor
- Dal poděkování: 258 poděkování
- Dostal poděkování: 1393 poděkování
hmm ... já zas doma nechci lidi kteří chtějí jiným odpírat jejich ústavní práva. Odstěhujete se?Jiri.Janecka píše:Já teda strach nemám. Ale doma to nechci.

- Tito uživatelé poděkovali autorovi Ondra.kl za příspěvky (celkem 2):
- Janka.Michailidu, Marek.Necada
-
Když už se oháníš právem, notabene ústavním, tak by sis měl nastudovat jak se která práva koho týkají a jak jsou vázána na státní občanství.Ondra.kl píše:hmm ... já zas doma nechci lidi kteří chtějí jiným odpírat jejich ústavní práva. Odstěhujete se?Jiri.Janecka píše:Já teda strach nemám. Ale doma to nechci.
Jinak já jsem měl v úmyslu říci hlavně to, že pokud jedu do ciziny tak s odlišným chováním počítám. Vůbec je nehodnotím. Pokud některé národy mají jiný pohled na podmínky důvěry při obchodování, tak je mají, nehodnotím to. Jenom upozorňuji na to, že rozdíly tady jsou...
-
Při vší úctě k mnoha tvým názorům a zkušenostem v exekučním řízení, přece jen asi budeš trochu "profesionálně ovlivněn" rolí "oběti exekuce."David.Michal píše:Takže příspěvek je o tom, že lidé v Arábii a v Africe kradou, i děti. A v Česku to lidi nedělají.V Česku se nekrade, lol....já teda taky hodně cestoval a nejvíce mě okradli a dále okrádají běloši v Česku...
-
- Profese: free
- Dal poděkování: 360 poděkování
- Dostal poděkování: 874 poděkování
To bohužel není jen exekuce. Mé zkušenosti s rolí oběti okradeného spadají hluboko do minulosti a stále se objevují nové. Třeba vybrané auto několikrát. Ukradené telefony, peněženka, jednou doklady známým kterého jsem nechal přespat (běloch).....kdyby zde byl problém jenom v exekucích, tak jsem celkem spokojeným člověkem. Ale ono v Česku se opravdu krade hodně a všude. Proto mi výzvy proti imigrantům, že tu jako budou páchat zločiny příjdou směšné. I kdyby kradli všichni imigranti co to jsou, se statistikama kriminality by to zřejmě moc nehlo.Jiri.Janecka píše:Při vší úctě k mnoha tvým názorům a zkušenostem v exekučním řízení, přece jen asi budeš trochu "profesionálně ovlivněn" rolí "oběti exekuce."David.Michal píše:Takže příspěvek je o tom, že lidé v Arábii a v Africe kradou, i děti. A v Česku to lidi nedělají.V Česku se nekrade, lol....já teda taky hodně cestoval a nejvíce mě okradli a dále okrádají běloši v Česku...
Stejně tak jsou směšné hlášky lidí co se bojí kamenování, násilí na ženách, znásilňování. Kdo chce, dohledá si jak je až každé páté české dítě zneužíváno svým vlastním otcem. Kdo chce najde si čísla o domácím násilí a množství sexuálních deliktů.
Jinými slovy imigranti nejsou nijak horší lidi. Spíše se obávám, že jsou to lepší lidi, než běloši co zde žijí.
- Tito uživatelé poděkovali autorovi David.Michal za příspěvek:
- Marek.Necada
-
- Příznivec Pirátů – Moravskoslezský kraj
- Profese: IT administrátor
- Dal poděkování: 258 poděkování
- Dostal poděkování: 1393 poděkování
učinil jsem ... a LSZP, která je ústavním zákonem jasně říká že čr "poskytuje azyl cizincům pronásledovaným za uplatňování politických práv a svobod. Azyl může být odepřen tomu, kdo jednal v rozporu se základními lidskými právy a svobodami. " ... tedy z těchto práv přímo vylučuje vlastní občany a uděluje je pouze cizincůmJiri.Janecka píše:Když už se oháníš právem, notabene ústavním, tak by sis měl nastudovat jak se která práva koho týkají a jak jsou vázána na státní občanství.

V tom případě jsi řekl více než jsi měl v úmysluJiri.Janecka píše:Jinak já jsem měl v úmyslu říci hlavně to ... Jenom upozorňuji na to, že rozdíly tady jsou...

- Tito uživatelé poděkovali autorovi Ondra.kl za příspěvek:
- Marek.Necada
-
A kde je v tom problém? Já přece vůbec nejsem proti tomu, aby byl udělen azyl tomu, kdo je prokazatelně pronásledovaným za uplatňování politických práv a svobod.Ondra.kl píše:učinil jsem ... a LSZP, která je ústavním zákonem jasně říká že čr "poskytuje azyl cizincům pronásledovaným za uplatňování politických práv a svobod. Azyl může být odepřen tomu, kdo jednal v rozporu se základními lidskými právy a svobodami. " ... tedy z těchto práv přímo vylučuje vlastní občany a uděluje je pouze cizincůmJiri.Janecka píše:Když už se oháníš právem, notabene ústavním, tak by sis měl nastudovat jak se která práva koho týkají a jak jsou vázána na státní občanství.![]()
V tom případě jsi řekl více než jsi měl v úmysluJiri.Janecka píše:Jinak já jsem měl v úmyslu říci hlavně to ... Jenom upozorňuji na to, že rozdíly tady jsou...
Jenže samo o sobě v sobě právo azylu nezahrnuje bezplatnou zdravotní péči, sociální zabezpečení nebo právo na přidělení bytu.
Já myslím, že říkám pořád to samé. Rozdílné kultury existují a jejich soužití je problematické. Padesát let prosazování opačného názoru žádné světlé zítřky nepřineslo. Ani v Americe ani v tzv. Západní Evropě. Ti, kteří nám vyčítají, že nechceme imigranty přijímat se chovají přesně podle hesla: nám už koza chcípla... V Německu, Švédsku nebo Británii by přece měli být rádi za každého dalšího imigranta, když jim to tak bezvadně funguje a kulturně a hlavně hospodářsky je to tak obohacuje.
- Tito uživatelé poděkovali autorovi Jiri.Janecka za příspěvek:
- Karel.Rada
- Ivo.Vasicek
- Profese: manažer
- Dal poděkování: 2653 poděkování
- Dostal poděkování: 2908 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem svůj názor taky vyjádřil:http://vasicek.blog.idnes.cz/c/473710/u ... ectvi.html
- Tito uživatelé poděkovali autorovi Ivo.Vasicek za příspěvky (celkem 3):
- David.Michal, anonym2064, Josef.Janu
"Skutečná svoboda slova je právo říkat lidem to, co nechtějí slyšet"(George Orwell)
- Karel.Rada
- Profese: O
- Dal poděkování: 425 poděkování
- Dostal poděkování: 358 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Nepozoruji, že by se někdo jednotně klepal strachy. Spíš se jednotně šíří vztek a nasranost na dementní politiky.David.Michal píše:Ano, takřka jednotně se klepe strachy, že jim někdo chce vzít jejich vepřovej řízek. Aneb nikomu nic nedám, ani sousedovi, protože jsem Čech.Naopak bych řekl, že obyvatelstvo ČR je zcela vyjímečně názorově jednotné.
Sousedy ti nezávidím. Musíš mít smůlu. U nás si sousedi dokonce pomáhají. Sice ne všichni, také jsou tu takoví, kteří prudí, kradou, dluhy neplatí, na ostatní jen nadávají a ještě se nad ně povyšují. Hajzlíci se najdou všude. Naštěstí jich není moc. Někdy se zadaří a odtáhnou někam do města, kde nejsou tak nápadní.