- A to jsme právě u toho fér jednání a slušnosti... Přístup "jasně, ale dokázat to nemůžete" slušný není a o snaze taky nevypovídá.Martin Kucera
Jedna věc je věřit tomu, druhá věc je dokázat to, třetí věc je co se s tím dá dělat (ano, vyrazit někoho lze i jen na základě podezření)
- Kupodivu nepočítá, takhle sekce byla zrušena sivoiem samotným, reklamu na "nový web" si dělal už minimálně 14 dní předtím, takže to vážne není vaše zásluha.Titulková sekce na sledujuserialy byla, pokud vím, zrušena. (To se jako snaha nepočítá vůbec?)
K tomu taky mám screeny, kdyby chtěl někdo psát, že to ale nemůžeme dokázat.
Ne, dotyčný není ten, který se stará o stránku sledujuserialy, dotyčný je údajně placený člověkem, který se ni stará. To podle jeho slov.
Jestli se s ním ten člověk skutečně dělí o peníze, nebo mu poskytl webový prostor na "vaše náklady", to zatím nevíme a tak nějak jsme očekávali, že za tu dobu si to dokážete alespoň zjistit.
- Nemůže, ale může mu zakázat podporovat činnost, která není v žádném případě ok, jménem firmy, u které je zaměstnaný.Myslíš web prekladyserialu.cz? I kdyby dostával ... může snad zaměstnanci Microsoftu někdo zakázat, aby si za výplatu koupil iPad?
- Já chápu, že toho máte dost, nikdo z nás myslím nemá čas řešit celý den překlamatlatele, ale jak už jsem psala, je tu několik věcí, které jste si mohli sami zkusit zjistit, nebo ho kontaktovat ohledně té fb stránky, kde si dělá reklamu pod vaší hlavičkou. Napsat někomu mail nebo vzkaz je otázka pár minut, ale co jsem pochopila, doteď se o to nikdo ani nepokusil.Vrátit čas bohužel nedokážeme. Pokud máte pocit, že se tomuhle problému věnujeme málo intenzivně, může být ten pocit oprávněný - ale bohužel to vyplavalo na povrch v době, kdy nám šlape na krk stát se svými lhůtami, které si nemůžeme dovolit neodoržet (termín odevzdání kandidátek do komunálních voleb je za necelý měsíc), takže ti, kteří mají pravomoc a možnosti to řešit, mají zárveň naloženu hromadu naléhavějších záležitostí.
Čím déle se to bude řešit, tím více bude na webu výtvorů ve stylu:
Jakmile dokončíš zavlažování rány
Tedy, pouze pokud bych ho měl z vás... protože jste... jste knockout.
To musí být pěkné. Ospravedlňovat se ze odpovědností.
Všechno, co měděný drátek dá kupoli je, že z toho potečou prachy.
pouze se snažíme udržet proudit dost krve do nohy
- A to s vaším tichým svolením, protože momentálně si je všichni, co nečetli tohle vlákno, automaticky spojují s Piráty.
- Sakra, máte na to člověka, který dostává bůra měsíčně za to, že pomáhá sivoiovi dělat bordel, to je tedy takový problém po něm chtít, aby jako následek celé věci odstranil linky na videa s našimi titulky a dával pozor, aby se tam neobjevovaly? (Hlavně když VÍME, že to není všechno náhodně sehnané od jiných uploaderů, ať to dokázat můžeme, nebo ne.)Což by ale znamenalo najít dobrovolníka, který stráví bůhvíkolik času průběžným kontrolováním, jaká videa se tam objevují (a to nejen u nově přidaných epizod, ale i u starších, protože leckteré linky se časem stanou nefunkčními a musí se aktualizovat).
Já zatím vím jen o jednom člověku, který naši situaci chápe a má zájem to nějak řešit, proto taky dostává screeny všeho, co je v téhle věci nějak důležité.
Pak tu vidím dva lidi, které zřejmě otravuje, že nám na tom záleží.
Od Ondřeje vím, že je to v řešení a my jsme klidně čekali, co se bude dít, a čekali bychom dál,
kdyby se neobjevil příspěvek od Tomáše, kterým naprosto zbytečně v celé komunitě vzbudil dojem, že nám *erete na hlavy.