Mikulas.Ferjencik píše: Radši přijeď Petře, bude to příjemná akce.
Rád bych vás přijel podpořit, protože svobodu internetu považuji stále za zásadní pro obnovení demokracie a to nejen v ČR. Mám však ode dneška možnost věnovat se na pár dní svému synovi.
Navíc by jste mě v Praze opět buď ignorovali nebo by mě třeba R.Kučera nebo třeba L.Nový chtěli zmlátit za to, že jsem si dovolil přijet na setkání Pirátů jako, když jsem svého času jel podpořit jednání kolegů v KS KHK. Osobně vám přeju aby přijelo a sešlo se vás aspoň tisícovka abych se vám mohl omluvit za svůj odhad minimálního počtu účastníků ale opravdu se obávám že nepůjde a to bohužel o akci masové podpořenou a to i přesto že internet v ČR používá na dva miliony občanů.
Problém vidím v zatím velice malé schopnosti PP-CZ aktivovat příznivce internetu k obraně tohoto jedinečného nástroje.
Obávám se, že ani na této akci nebudete umět přesvědčit účastníky, že je třeba svobodu internetu bránit systematicky a trvale a ne jen na takovýchto jednorázových akcích a že proto půjde v podstatě jen o sebeprezentaci několika jedinců jako je např. DJ I.Bartoš.
Pokud ovšem na této nebo po následně této akci přesvědčíte aspoň některé účastníky o potřebnosti sdružování například v PP-CZ k obraně svobodného internetu a našich svobod nejen na internetu opět jsem připraven se vám s radostí za svůj špatný odhad omluvit.