Děkuji za upřímnost a Váš čas strávený nad analýzou mojí češtiny.55108311 píše: ↑24 dub 2021, 07:22Máte velmi zvláštní projev. Nejste umělá inteligence? Pokud ano, jste velmi zdařilý a doufám, že se vaši autoři dozví, že jsem je pochválil. Druhá možnost, která mne napadá je, že příspěvky kompilujete z cizích textů, které strojově překládáte, ale čeština není váš rodný jazyk.
Vysvětlím, proč si to myslím:
- Občas si protiřečíte v rámci jediné věty, například "Z pohledu mezinárodní politiky je však tato záležitost regionální, bezvýznamného charakteru, s maximálním přesahem do zemí, kterým se ze své podstaty hodí jakákoliv záminka, prostředek na konfrontaci s Ruskou federací."
- Čech by nikdy nepoužil "lhal bych vám" ve větě "Lhal by Vám, kdybych tvrdil, že Francii mrzí výsledky speciálních sil v Končičíně"
- píšete, jako byste byl členem pirátské strany ("V tom je naše výhoda, kterou musíme aplikovat ..."), ale podle informací tohoto fóra jím nejste
Neberte to prosím jako útok na svou osobu. Těším se na vaši reakci.
K Vašim dotazům:
Ad 1) nejsem členem pirátské strany. Beru to tu jako veřejné vlákno, kde se střetávají názory jak členů tak příznivců. Podněty mohou být jak inspirativní, tak inferiorní. Mohou tu být jak autentizovaní trollové, tak lidé obětovávající svůj čas k věcné diskuzi. Nic míň, nic víc.
Ad 2) nerozumím metrice bazírující na gramatice českého jazyka. Ano, přiznávám, že moje čeština je špatná. To však nemění nic na podstatě předmětného textu.
Ad 3) Zda-li jsem umělá inteligence neberu jako útok na svou osobu. Spíš mě děsí, že umělá inteligence má už dnes lepší vyjadřovací schopnosti než já.
Ad 4) už to tu nechci spamovat zbytečnostmi, které stejně nikdy neovlivníme.
Přeji Vám pěkný den a snad se třeba někdy potkáme nejen ve virtuálním světě.
Lukáš