Návrh na zrušení povinného očkování

Moderátoři: Komise předsedajících, Kampaňový tým, Finanční tým, Zahraniční, Vedoucí RT

Odpovědět
P.A.Semi
Návštěvník – nepatří k Pirátům
Profese: programátor
Dostal poděkování: 20 poděkování

Re: Návrh na zrušení povinného očkování

Příspěvek od P.A.Semi »

K tomu Coronavirus, byl jsem odkázán na zajímavý článek, kde popisují Čínské zkušenosti s léčbou toho Coronavirus, je to sice v populárním časopise, ale ještě relativně dost odborně na výši popsané, tohle by měli u nás Zdravotní Ústavy aspoň zvážit a vyzkoušet, když s tím jinde mají nově zkušenost. Jestli tu máte u Pirátů někoho, kdo se zabývá Zdravotnictvím, tak by si to také měl aspoň přečíst. (Konkrétně píšou o "Chloroquine Phosphate", "Tocilizumab", "Convalescent Plasma", "tradiční čínská medicína" - v našich krajích nepříliš použitelná, "Favipiravir" a "Remdesivir", a "Stem Cell Trial"). Nerozumím tomu dost, abych to posoudil, někdo by to tu měl také vyzkoušet, až tu těch případů bude víc než málo... OFFTOPICK tomu poznámky: "Stem Cell" - neměli by nám píchat cizí tělo do našeho těla. "Remdesivir" je lék (proti Ebole, ono je to možná také příbuzné) od těch Gilead Sciences, co se zabývají Farmaceutickým Hyenismem, jak to plánovali Patentovat, nevím v jakém to je nyní stádiu...

Píšou tam, že pacienti umírají především kvůli hyper-senzitivní reakci imunitního systému: "Chinese researchers have found that a cause of death for severe and critically ill patients infected with the novel coronavirus is cytokine storm, an overreaction of the immune system. These patients are found with a higher level of IL-6 in their blood." Tak tomu nějak naivně rozumím, že by očkování ještě zhoršilo ten průběh nemoci? Hned v dalším bodě ale píšou, že pomáhá také: "Convalescent plasma, processed from the plasma collected from recovered COVID-19 patients, contains a large number of protective antibodies.", což je v podstatě naopak zas jiná forma očkování? Tak nevím, ale někdo by to měl zvážit a nenechat si dát všem zdravotníkům najednou stejné očkování, když by mohlo být kontra-produktivní, je třeba to nejdříve mít vyzkoušené aspoň se střednědobými následky. OFFTOPIC(Jako třeba těm neočkovaným dát dovolenou, ať jsou v rezervě, pokud by ti v první řadě padli...) Tenhle Coronavirus je totiž přesně ten případ, že se nás někdo snaží vyhubit Umělou Nemocí, nebo naopak Zbrklým Očkováním vnuceným pod Tíhou Okolností. Robustní je být Připraven i na Nepravděpodobné, pokud je to Závažné...
(Jak tam čtete "Chinese researchers have found ...", u nás to známe jako "Vědci zjistili, že ...", tak je z toho na první pohled zřejmé, že to píše žurnalista pro někoho, kdo tomu příliš nerozumí, protože vědecké práce jsou psané jinak... To třeba i v astronomii, když tam není odkaz na původní práci, tak je to jenom drb, že "jedna paní povídala" a "nějací nespecifikovaní vědci zjistili", těžko posoudit, jak moc se mýlili ti vědci a jak moc to ještě navíc pak zkomolil žurnalista...
V tomto konkrétním případě chtěli zaujmout obyčejného západního čtenáře, nejspíš to je pro Číňany žijící v USA, co čtou noviny en.people.cn v angličtině, aby to nějakému vědeckému ústavu aspoň doporučili nebo to požadovali po svém Praktikovi, a ti už si to třeba dohledají nějak publikované odborně... Také to je možná jen skrytá Reklama na ty léky jako Remdesivir, aby na případném Patentu vydělali...? Protože to je psané v lidovém časopisu jako třeba u nás novinky.cz, zde ale pro Číňany v zahraničí, ale je v tom informace, kterou má Čínský pacient přinést Americkému praktikovi, aby požadoval, čím má být léčen, a ptal se, proč ne zrovna tímhle... Protože pro běžného Číňana v Americe je ten článek moc odborný, ale pro Odborníka tam zas nejsou odkazy na Vědecké Práce... )

Jak někde píšou, že Elita se možná navzájem nakazila v Davosu a na konferencích AIPAC a CPAC, a i Trumpovi prý podali ruku, co přišli do styku s nakaženými. Někdo se třeba radoval, jak se té Špatné Elity takhle zbavíme... Ale když se to dá dohromady s tou informací, že jsou alespoň dva druhy toho Coronavirus, jeden mírnější a jeden drsnější, tak oni se možná tou mírnější formou takhle navzájem neinvazivně "očkovali" (což nevím, jestli to takhle funguje?), jako když člověk prodělá přirozené Spalničky... Těžko říct... Nebo je to jen "perception management", že tuhle informaci pouštějí na veřejnost...? Kdo ví... OFFTOPIC("Perception Management" asi ve smyslu, že se mohou vytahovat: "podívejte, také jsme s vámi riskovali a někteří z nás na to doplatili, třeba ti v Iránu...", nebo "také jsme s vámi riskovali a vidíte, není to nic závažného"... což může ale také nemusí být pravda...)

A ovšem dnešní nová zpráva poněkud potvrzuje, co jsem si myslel a naznačoval tu předtím... Že ten Coronavirus Číňanům dovezli z USA... OFFTOPICToho nového Coronavirus je dokonce 5 druhů a ne jen 2. A všechny se nacházejí v USA, jinde jen některé. (GlobalResearch.ca je velmi kvalitní médium... Mimo jiné to vychází i z nějaké vědecké práce z Japonska a z Taiwanu a ten je asi poslední mezi těmi, kdo by chtěl obhajovat svého soupeře v Číně.) Prý to souvisí s tím, jak tam loni bleskově zavřeli Vojenskou Virologickou Laboratoř ve Fort Detrick. (To kdyby měla opravdu jen problémy "s čištěním odpadních vod", tak tam spíš nařídí opravu a ne to rovnou okamžitě zavřít...?) No a pak to dojeli předhodit Číňanům, protože ti tam mají takovou podobnou laboratoř dosud. Sice nepíšou, že by se Fort Detrick zabýval Coronavirus, ale píšou, že se zabýval Ebolou a dalšími z 67 Select Agents, mezi kterými ovšem ten SARS-CoV je zmíněn také, a ostatně on je dost pravděpodobně příbuzný s tím HIV a s Ebolou, fungují na to stejné léky... Tak je jenom otázka, jestli jen chtěli přehodit vinu včas jinam, nebo jestli jim v CDC došlo, jak by se to mohlo hodit, a použili to schválně... Taky to třeba jen omylem uniklo při té povodni, o které tam píšou, že tam v tom Fort Detrick zničila tu původní čističku odpadních vod...? A ovšem Bill Gates a spol evidentně měli Insider Informace, což neznamená, že to plánovali, ale spíš analyzovali, jak velký průšvih z toho bude... (Jak jsem psal, my Číňanům nemůžeme věřit, když budou tvrdit, že to ve svém Virologickém Institutu nevyrobili schválně, ale oni to budou vědět, jestli tam vyráběli tohle nebo něco jiného. A když do nich někdo takhle surově kopnul, tak uvidíme, jak se nám Číňani pak zase odvděčí... To byl fakt nápad asi jako kopat do sršního hnízda...) A ovšem dostává tím váhu původní tzv. "conspiracy theory", že jim to přivezli na Military World Games loni ve Wuhanu těsně před propuknutím té Epidemie... A že v Číně se o tom na sociálních sítích sice baví, ale u nás to nikdo asi nepřipomněl, že to tam loni bylo... A ovšem v Iránu mezitím zjistili, nebo to tvrdí, že tam mají jiný druh Coronavirus, než v Číně. Jen je škoda, že tam není zmíněn ten druh v Itálii, ale ono se to třeba zjistí za čas...
A ovšem ještě víc to podtrhává tu informaci, že pokud CDC přijde s vakcínou (jak někde psali, že ji už skoro mají) na něco, co předtím schválně vypustili, tak je třeba být velmi obezřetní...
Milus.Kotisova píše: 08 bře 2020, 22:55 Soudní rozhodnutí ve věci žádosti o zveřejnění informací - na základě zákonu FOIA (Svoboda přístupu k informacím) - o povinných pravidelných zprávách farmaceutických firem ohledně bezpečnosti a řádném testování očkovacích vakcín.

Strany sporu: Informed Consent Action Network (právní zastoupení Robert F. Kennedy jr.) vs. United States Department of Health and Human Services).

Shrnutí v angličtině:
viewtopic.php?f=353&t=5043&p=685329#p685329
Robert F. Kennedy Jr. je známý dobrý aktivista mimo jiné i v oblasti zločinů kolem Očkování, je to syn Amerického senátora RFK a synovec JFK... (ale nutno dodat, že v některých aktivitách se mýlí nebo s ním nesouhlasím, třeba v Nuclear Power...)
Viz přednášky, pokud je ještě nesmazali, asi jich tam je víc, tyhle jsem viděl:
  • Vaccines - Robert F. Kennedy Jr. Breaks His Silence - tady se třeba dozvíte, že se v USA vakcíny významně zhoršily po roce cca 1989. U nás začal od té samé doby významně růst výskyt alergií... To, že jsme si předtím zvykli na neškodnost vakcín, ještě neznamená, že jsou stejně neškodné pořád... (Přečetl jsem si to "Shrnutí v angličtině" a přesně na tohle video se tam odkazujete... Mám tu to video stažené a kdyby ho v Youtube smazali, lze ho nahrát jinam...)
  • Robert F. Kennedy, Jr. - Vakcína Gardasil - veda, korupcia a fakty (SK titulky). O problémech s Gardasil se dá přečíst leckde, tady je to dobře shrnuté...
Pokud se tu někdo zajímá o problematiku (ne)povinnosti Očkování, tak zrovna Robert F. Kennedy Jr. a Mike Adams z naturalnews.com mají dost různých dobrých argumentů a stojí za to si něco z toho přečíst, abyste se o tom nezkoušeli třeba hádat z naivní pozice, majíce jenom main-streamové zcenzurované informace... (Jenže na druhou stranu nutno dodat - některá očkování jsou potřebná a jen některá nebo jejich přemíra dohromady jsou škodlivé, a nejlépe se to vyřeší, když budou různě očkované a neočkované části populace a statisticky se to vyhodnotí, kde tam je ta chyba... Takže zrušení povinnosti a nahrazení důrazným doporučením něčeho a méně důrazným doporučením dalších, a kdo chce dobrovolně dělat testovací vzorek neočkovaných a riskovat nakažení třeba tetanem nebo něčím jiným, tak ať nám pomůže to statisticky vyhodnotit, pro dobro společnosti...) Prostě to není černo-bílé ani tak, ani tak...

Ale jak jsem psal výše, Farmaceuti jsou Významná Tržní Síla a nelze se jim vzpříčit z pozice jednoho malého státečku v Evropě, to by nás muselo být víc najednou...
jan.zavadil píše: 07 bře 2020, 22:51 TLDR
Na jednu stranu se omlouvám, že to Fórum používám jinak, než je běžné. Chápu, že leckdo nemá čas se několik hodin piplat s textem příspěvku (který se pak dá přečíst za 5-10 minut), nestyďte se za to, že píšete kratší texty než já... Není to soutěž, je to výměna názorů, a leckdy je stručnější lepší... OFFTOPIC(Víte, některé ty moje texty se třeba budou číst až někdy potom, až občas někomu dojde, že by si na to našel čas... Jen něco z toho je aktuální a brzy to zastará... Nicméně vy zde máte příležitost o tom se mnou polemizovat, což pak čtenáři později mít nebudou... Taky tím, že to píšu pro širší spektrum čtenářů, tak někomo něco zajímá podrobněji a někoho zas něco jiného...)

Tuhle zkratku "TL;DR" jsem občas vídal, OFFTOPICněkdy i proti mně, častěji proti jiným, ale ani v jednom slovníku jsem ji neměl, protože je to novotvar (v obou významech toho slova), ale nějak jsem se předtím neobtěžoval si to najít online (nebo jsem si to pak nepamatoval?), jen jsem věděl, že je to asi nějaký výraz pro opovržení, ale zaujal jste mě a našel jsem si to...

Prý to je "too long, didn't read", ale také to je "too lazy, didn't read". Obojí je to zajímavé tím, že to je zkomolená angličtina, chybí tam zájmena (asi jako "masa bob míti hlad" z Mayovek, to "masa" je jako vtipná černošská zkomolenina "master"). Správně by to bylo "it's too long, I didn't read it". Ve skutečnosti to je tedy spíš zaklínání pro ostatní čtenáře: "too long, don't read" jako imperativ. (Také s tím I by to bylo TLIDR zkomolené "to leader", asi by to vyvolávalo nevhodné asociace...)

Ale ono se to většinou píše TL;DR ... Ten středník tám zdánlivě odděluje ty dvě torza vět, ale ve skutečnosti to je zkomolené a zdeformované zájmeno "I" (ve významu "já") v dost inferiorním tvaru, jako "i" a zkroucené a strčené pod úroveň řádku, a není to výrazem Pokory, je to výrazem Méněcennosti. Ale když o tom ještě přemýšlím, asi vám to do diskursu vpravili Židé, protože takhle rozdělené to dává dost evidentní smysl v hebrejštině. TL DR je תל דר , čte se to "tal dor" nebo "tul dor" a znamená to "Pyšná Generace" nebo "Povýšená Generace", ("Lofty Generation", "Exalted Generated") * *, (čtené s tím "u" by to bylo ve významu pasivním), nebo také "Zplundrovaná Generace" * ("zplundrovaná" ve významu "způsobena výt", "caused to howl"), což je přesně to, co to pípání (tweeting) a domnělá superiorita minimalismu způsobuje... OFFTOPICJinými slovy to občas lidé používají ve smyslu: "nechci číst, nechci přemejšlet, a jestli seš jinej, tak seš méněcennej a postiženej grafoman". (čímž neříkám, že to byl i Váš případ, zamýšlím se obecně nad tou Generací...) Kouzlo na docílení 451°F jinými prostředky, spolu s fejzbukem (nebo také "pejzbuk", v hebrejštině je F a P stejné písmeno... Proč zrovna v Hebrejštině? Protože Velký Cukrář...) a twitterem (pípátko), tohle TL;DR se pak vytahuje na ty, kteří se nenechali zavřít do těch běžných ohrádek u Oligarchů...
Já se s vámi nehádám, já vám děkuji, že jste mi nadhodil něco k přemýšlení...

Já vám to nevyčítám. Naopak jsem se snažil dodat to minule ve stručném výtažku OFFTOPIC, protože chápu, že na to třeba někdo nemá čas... Podtrhávám to, aby se dal třeba přeskočit odstavec, kde ani to podtržené není pro vás dnes zajímavé...
Dnes to sem dopisuji především, protože mě žurnalista odkázal na ten článek s Čínskými zkušenostmi s léčbou, a o tom TLDR jsem také uvažoval
...
Maria.Vasickova
Dal poděkování: 379 poděkování
Dostal poděkování: 449 poděkování

Příspěvek od Maria.Vasickova »

Na dnešní tiskovce premiér řekl, že šíření koronaviru bude posuzováno jako trestný čin. Sice nevím, jak lze šíření takového viru někomu prokázat s jistotou vím, že by měl být stejně stíhán každý, kdo brání využití jakékoliv dostupné léčby.

Např. blokování šíření informací jak to dělají správci sociálních sítí a některé vlády. Protože o tom, jak funguje správně nastavený Protokol intravenózně podávaného vitamínu C informoval už Dr. Frederick Klenner, který ve své době díky vit. C úspěšně léčil virová onemocnění. Už tenkrát se dařilo tyto informace tajit.

Dnes však, čínští doktoři vědí, že to funguje, teď je otázkou, jestli všichni lidé budou vědět, že mohou tuto léčbu využít. Kdo by se o to měl postarat? A kdo bude bránit aby se to vědělo?
Čekání na výsledky této studie před léčbou pacientů s IVC přispívá k zbytečným úmrtím. Pokud by k takovému zpoždění došlo u člena mé rodiny, označil bych to za zanedbání a vraždu. A vyhrál bych u soudu.
Edit: oprava odkazu

Štěstí spočívá ve svobodě a svoboda v odvaze.

Periklés
P.A.Semi

Poznámky ke Coronavirus

Příspěvek od P.A.Semi »

Nevím zrovna, co o tom Coronavirus říkali v ČT, ani nesleduji, co se o tom šíří na "sociálních sítích"...
Možná vám to přijde zase jako dlouhý text, ale jsou to zkrácené rešerše hned z několika různých článků a je to přiměřeně stručné... Za druhou citací rozebírám něco o lécích a očkování, a za tím je o historii Coronavirus původně už od léta 2019 z USA...

Proč to píšu do threadu s očkováním? Protože tenhle Coronavirus je přesně ten případ, že nám někdo chce vnutit vydíráním podvodné očkování na uměle vyrobenou epidemii... OFFTOPIC(Samozřejmě ne tady u nás, ale Farmaceuti a Globalisté... "Vydírají" nás Epidemií, a "podvodné" protože viz dále, prý to očkování zhoršuje průběh té nemoci, kromě toho, že do té vakcíny také mohou přimíchat i něco dalšího, jako jsou třeba v Gardasilu rakovinné buňky z nějakého potratu... Kontrola není žádná a zodpovědnost farmaceutů také není žádná... A někdo dost vlivný (Bill Gates) na začátku téhle Epidemie vysvětloval nutnost redukce obyvatel o miliardu pomocí očkování a zdravotnictví...)
Maria.Vasickova píše: 13 bře 2020, 15:31 Na dnešní tiskovce premiér řekl, že šíření koronaviru bude posuzováno jako trestný čin. Sice nevím, jak lze šíření takového viru někomu prokázat s jistotou vím, že by měl být stejně stíhán každý, kdo brání využití jakékoliv dostupné léčby.

Např. blokování šíření informací jak to dělají správci sociálních sítí a některé vlády. Protože o tom, jak funguje správně nastavený Protokol intravenózně podávaného vitamínu C informoval už Dr. Frederick Klenner, který ve své době díky vit. C úspěšně léčil virová onemocnění. Už tenkrát se dařilo tyto informace tajit.
Ten odkaz "Dr. Frederick Klenner" už dnes nefunguje, buďto to zcenzurovali, nebo je tam něco nesprávně?
Na to "brání využití jakékoliv dostupné léčby" pozor - pak nás budou chtít zavírat třeba za odmítání (vyhlazovacího) očkování...

Je dobře, že se tu Vlády probudily a konečně spustily nějakou Karanténu. Asi to nešlo dřív, protože by lidem nedošlo, že určité utažení opasků a případná Krize jsou jenom Menší Zlo...

Naší Vládě to došlo ještě relativně brzy, to jinde udělali horší chyby:
Ve Francii Macron nahnal lidi v Paříži k volbám (2020-03-15), kde sice komise měly roušky, které je nijak zvlášť nechrání, ale voliči roušky neměli, takže jestli bude výrazně vyšší výskyt nemoci v Paříži, tak je to zřejmě pomsta za Yellow Vests... (Druhé kolo těch voleb ale už prý odvolali...)
V Anglii původně chtěli nechat nemoc co nejvíc rozšířit, aby byla získána "herd immunity", ale za pár dní jim došlo, že to je nesmysl...

V Itálii je ten výskyt především jako Karmický Trest nebo Kauzální Důsledek za Levicovou Vládu a za Anti-Rasismus. V únoru organizovali "hug a chinese", obejmi Číňana, aby dokázali, jak nejsou vůbec rasisti. A Levicová vláda nechtěla zavřít hranice: Italian Virologist Says 'Racism' Fears Crippled Country's Coronavirus Response... Ale především to bylo v Itálii plánováno předem - když někdo napsal koncem Ledna, že to bude testováno v Itálii, začne to v Únoru a naplno propukne v Březnu, tak je buďto prorok, nebo to věděl předem. OFFTOPICNěkdo to zpochybňoval, že to je kvůli tomu, že je Lombardie průmyslový region a jezdí tam pracovat Číňani? Ale zrovna Codogno je asi spíš zemědělská oblast, a jestli to věděl 31. ledna, tak v té době měli ještě Číňani prázdniny...

Asi ani nebudu komentovat, jak se postupně vyvíjel názor Soudruhů z EU na toto... Ještě štěstí, že máme vlastní kontrolu nad svými Českými hranicemi...

A ovšem, František, který je i z jiných důvodů neo-marxistický zrádce, měl vysloveně špatnou a nebezpečnou radu: Pope Francis tells clergy to go to sick people, defying Italy’s coronavirus lockdown. Takže takový kněz bude chodit k nemocným lidem bez ochranné masky a nakazí se, je také jenom člověk. Ale tak týden nebo dva to bude bez příznaků a bude chodit k dalším lidem, třeba ke zdravým, nebo v kostele atd... A nakazí je další a další a bude to roznášet. To je špatná a zrádná rada nejen vůči knězům, ale i vůči křesťanům, které by takhle obcházeli, to je skoro jako rada, jak vyhubit specificky křesťany především...?!
Maria.Vasickova píše: 13 bře 2020, 15:31 Dnes však, čínští doktoři vědí, že to funguje, teď je otázkou, jestli všichni lidé budou vědět, že mohou tuto léčbu využít. Kdo by se o to měl postarat? A kdo bude bránit aby se to vědělo?
Můj zdroj informací také doporučoval vysoké dávky vitamínu C... Ten neuškodí... Jako s leckterou virózou to asi trochu pomůže ale asi ne zas tak moc...?? Jen nevím, proč intravenózně? OFFTOPICKyselina Askorbová je jednoduchá sloučenina a do krve se to dostane, i když to sníte? Akorát tedy je toho potřeba o dost větší dávka, než jedna tabletka Celaskonu... Vitamínem C se prý nedá předávkovat, protože přebytečný se vylučuje ledvinami přiměřeně. Ale velké dávky ty ledviny mohou zatěžovat, a pak je tu nebezpečí, že až to vysadíte, tak si tělo hned nevšimne, že ten přebytek už nemá, a vylučuje to dál vysokým tempem a může z toho prý být avitaminóza... Takže z velkých dávek vitamínu C by se prý mělo ustupovat postupně... (Nevím to přesně, někde jsem to četl... Kdyby ten vitamín C byl nebezpečný, nebyl by ve volném prodeji...)

Náš vrchní Epidemiolog na letáku psal (2020-03-12), že na to není lék...

Již v té době byl znám Lopinavir-Ritonavir, ve Španělsku to prý úspěšně vyzkoušeli, u nás je to v číselníku jako Kaletra... Jsou to anti-virové léky proti AIDS a jsou "astronomicky" drahé (pacient 408Kč doplatek, ale pojišťovna 10354Kč, v potřebném množství pro všechny to nezvládnem uhradit, ani kdybychom chtěli), a ani Praktický Lékař vám je nepředepíše, je to pouze pro specializovaná pracoviště na léčbu AIDS. A takhle drahého léku se nedělají zbytečně velké skladové zásoby a teď už to jen-tak zrovna k nám nedodají... Někdo (AbbVie, dceřinná společnost z Abbot Laboratories) se těšil, jak na tom giganticky zbohatne... (Kromě dalších třeba z Gilead Sciences s lékem Remdesivir, které zase doporučovali Číňani, když se předtím chystali se s nimi podílet na Patentu...)

Byl na to ale objeven další lék: French Study Finds Anti-Malaria Drug Chloroquine May Be Highly Effective Against Coronavirus. (Nevím, možná to v televizi už říkali, tady to ale máte i s odkazem na studii a s příbalovou informací...) Ta studie vypadá velmi slibně, a je to starý známý lék, Hydroxychloroquine u nás pod názvem Plaquenil, dobře otestovaný, přiměřeně levný a nemusí se čekat několik let na studie případné škodlivosti... A zřejmě už tomu prošel Patent a šlo by to vyrábět leckde i u nás jako Generics? Je pravděpodobné, že ti, co se těšili na zisky z drahých léků, nebo fanatičtí uctívači vakcinačního kultu to budou rozporovat...
Někde to zase lehkovážně prosazují, jak je to neškodné. Není to neškodné. Viz SPC - terapeutická dávka se měří v micro-gramech, a dávka na oslepnutí (retinopatie) je v mili-gramech, také se to nedá brát dlouhodobě a nesmí se tím pacient předávkovat. Těhotné a kojící ženy to mají důrazně nedoporučené, protože to omezuje rozvoj nervové soustavy plodu. A je to nedoporučené pro lidi nad 65 let, ale pokud je to otázka přežití, tak by to asi šlo ignorovat...?

Pozor na to, že je podceňována stabilita toho viru: Aerosol and Surface Stability of SARS-CoV-2 as Compared with SARS-CoV-1. V aerosolu (kapénková infekce) to přežije určitě déle, než tři hodiny, na papíru 2 dny a na kovovém povrchu nebo na plastu až 3 dny... (Tady chlácholili, že se to šíří delším pobytem s nakaženým člověkem, ale ono stačí, že to tam třeba někdo před hodinou kýchnul... Asi se to nenakazí skrz kůži třeba na ruce, ale tu ruku si nesmíte strčit do pusy nebo do oka, když jste předtím sáhli třeba na kovovou tyč, na kterou někdo mohl před hodinou nebo třeba včera kýchnout...)

A ovšem někdo se tu velmi těší na to, jak kvůli tomu zavedou zřejmě povinné očkování ?!
Ohledně té připravované vakcíny - viz Reuters: Scientists Fear Rushing Coronavirus Vaccine Could Make Disease Worse - vědec, který předtím dělal vakcínu proti SARS, píše: "Studies have suggested that coronavirus vaccines carry the risk of what is known as vaccine enhancement, where instead of protecting against infection, the vaccine can actually make the disease worse when a vaccinated person is infected with the virus." Nepíše to jen-tak-někdo z ulice, ale vědec, který se těmi vakcínami proti Coronavirus zabýval. (Nebo si to v Reuters vymysleli?) A odpovídá to i informacím od Čínských vědců, že ti, co se tím udusí, se udusí proto, že imunní systém příliš reaguje a zaplní plíce... Takže pozor na to, kdyby chtěli nasadit takovou nedostatečně otestovanou vakcínu hromadně všem najednou, protože by se mohlo pak ukázat, že to nejen nechrání, ale ještě zhoršuje...

A někdo na tom také podstatně vydělá...?! Třeba FED, aby "zachránil ekonomiku" před krachem, si vytisknul snad asi 1500 miliard dolarů, aby je jako investorsky napumpoval do Trhu, aby tento nekrachoval, půjčí je bezúročně zřejmě "Bankám příliš velkým na Krach", a ty zkoupí Průmysl a Cestovní Ruch... Protože lecčemu na burzách "nebezpečně" padají ceny. Takže nějaký ten Investor z Fondů nebo Bank, podpořených FEDem a ECB a dalšími centrálními bankami, je jako zachrání a koupí si je levně, aby se ty ceny trochu zvedly, a ta firma nebo původní akcionáři hned nezkrachují... Někomu to sice možná pomůže, ale FED a (((bankéři))) si při tom velmi levně (za vytištěné nepodložené dolary) nakoupí akcie lecčeho...? (Já té ekonomii moc nerozumím, ale takhle nějak mi to připadá... Taková Pomoc Investicemi nebývá obvykle zadarmo...? Tohle by měl dělat Stát a ne soukromí Bankéři...) A lidé třeba v USA z toho dostanou drobnou podporu jako šek na $1000 a budou "veselí", jak na tom vydělali...?

------

Poté, co na povrch prosákla dost dobře vědecky podložená informace, že tento Coronavirus pochází z USA, a když už to zmínil i Čínský ministr zahraničí, tak v USA najednou změnili rétoriku a říkají tomu "Chinese Coronavirus" - to je Propaganda a Vymývání Mozků falešným termínem...

Oni sice ve Wuhanu zkoumali nejméně od roku 2007 "Difference in Receptor Usage between Severe Acute Respiratory Syndrome (SARS) Coronavirus and SARS-Like Coronavirus of Bat Origin" - kombinaci Coronavirus s HIV a přenos z netopýrů na lidi, ale když to takhle publikovali v žurnálech, někdo dost schopný to od nich mohl opsat a pokračovat ve výzkumu...

Nejprve s tou informací, že nCov-2019 pochází z USA, přišli vědci z Taiwanu a z Japonska... OFFTOPIC(To Taiwanské video prý Youtube cenzuruje, když se to tam nahraje? Nevím...) Je to čínsky a s čínskými titulky, ale za ním jsou anglické grafy, mluví tam i o Taiwanu a poukazuje na výskyt Coronavirus v USA v září 2019, kde ta úmrtí pacientů byla svalována na "vapping"... Anglicky to rozebírali na globalresearch.ca, to je dost kvalitní zdroj informací... Soudruhům v Číně se sice nedá věřit, ale když je vědec z Taiwanu obhajuje a dokazuje to dost rigorózně, je to něco zcela jiného...

O měsíc předtím byl loni v srpnu 2019 zavřen vojenský virologický institut Fort Detrick, jak to prý CDC nechala zavřít kvůli nebezpečným únikům, ale zřejmě funguje dál, když o tom Wikipedie nic nepíše, jen asi? už nemají licenci na výzkum těchto nebezpečných virů... Což znamená, že pokud na tom dál dělali nelegálně, tak to ale už nemuseli pravidelně hlásit nahoru... OFFTOPIC(Viz ten odkaz "Fort Detrick" sekce "In popular culture", co se o tom šířilo za různé "legendy", filmové i knižní... Je to dost "populární" instituce a je o tom aspoň pět nebo deset filmů nebo knih, jak se odtamtud rozšíří nějaká epidemie... Taky zřejmě odtamtud posílali Anthrax v roce 2001 do Congress v USA, což dokázat nelze ale je to prý dost pravděpodobné, on si na to ten Anthrax jen-tak někdo nesežene...)

V říjnu 2019 byly Military World Games ve Wuhanu, kde Američtí sportovci byli dost neschopní a dost možná byli nakažení... V Číně se o tom prý dost povídá a je evidentní, že pokud Číňani tam získali 133 zlatých medailí, a třeba ČR byla na 25. místě s jednou zlatou a celkem osmi medailemi, ale USA bylo až na 35. místě bez zlaté medaile a celkem s osmi medailemi, tak tam byli nějací dost pod-průměrní sportovci-vojáci z USA nebo evidentně nebyli zrovna ve formě... Přesně v té době v říjnu 2019 dělali Bill Gates a John Hopkins Institute tu simulaci epidemie Coronavirus s názvem Event 201, a v listopadu 2019 Bill Gates vysvětloval, jak je potřeba redukovat populaci pomocí vakcinace a zdravotnictví, prý kvůli CO2, prý asi tak o miliardu... Sice není jisté, že je mezi těmi, kdo tu epidemii naplánovali, ale je vysoce pravděpodobné, že už to v té době věděli...

V USA prý přesně v den, když v lednu prohráli evidentně falešný Impeachment proti Trumpovi, tak se prozradilo, že je v Číně epidemie Coronavirus... A (((Média))), která předtím na plné obrátky lhala proti Trumpovi, začala ze dne na den naplno varovat o Coronavirus, ale nikdo to v USA nebral vážně, protože si mysleli, že je to další součást politické Propagandy proti Trumpovi. A ovšem ta Média měla Insider informace, protože o tom varovali katastroficky už v době, kdy to tak ještě z veřejně dostupných informací nebylo nijak zřejmé. Ještě štěstí, že Tucker Carlson probudil Trumpa z letargie, aby to přestal ignorovat, že to není další podvod Amerických Médií... (Je to zdaleka nejlepší a nejférovější Americký moderátor. Mimochodem také zrovna on před časem přesvědčil Trumpa, aby nezačínal válku v Iránu, když se ji mocně (((snažili))) rozpoutat, a zcela nečekaně byl s Trumpem i loni na mírových rozhovorech v Severní Koreji, když z toho vyšachovali Johna Boltona, který to předtím blokoval...) Trump to podceňoval, protože všichni lidé kolem něj (tedy prakticky všichni s vazbami na Izrael nebo AIPAC, protože všechny ostatní mezitím vyštvali) to zlehčovali, buďto ve snaze zabránit ekonomické krizi, nebo aby se stihlo nakazit co nejvíc lidí, než se spustí nějaká společenská obranná reakce jako třeba ta Karanténa... Inu, hlavně že už se nějak probudili... Uvidíme, jak to budou chtít "vytěžit"... (třeba jako ten FED a jejich Fondy s akciemi, nebo třeba ještě jinak...)

------

Prý už ve Wuhanu nejsou žádné další případy a vše se vrací do normálu? Tak o tom dost pochybujme, Číňani lžou... Prostě to přestali testovat, přestali brát pacienty do nemocnic, a když někdo umře, tak se to hlásí jako Pneumonia... Viz např. 5 Reasons to Doubt China's Claim It Has Zero Coronavirus Cases, ale jsou i další důvody k pochybnostem...
Takže různá média, která papouškují desinformace od Číňanů a od WHO o počtech obětí bez náznaku zpochybnění, a jak prý již Itálie přesáhla Čínu, jsou poněkud trapná... (Reálný odhad počtu obětí Coronavirus v Číně je 6-8 místné číslo, to jako půl nebo jednotky až možná i desítky milionů obětí...? Těžko říct, ale je jisté, že oficiální čísla z Číny jsou extrémně pod-hodnocená... Proč žádné main-stream Médium nenapadne o nich zdravě zapochybovat a bez zardění je opakují?)
Maria.Vasickova

Můj zdroj informací také doporučoval vysoké dávky vitamínu C... Ten neuškodí... Jako s leckterou virózou to asi trochu pomůže ale asi ne zas tak moc...?? Jen nevím, proč intravenózně?
Dobrá otázka. Možná protože :
Vitamin C je pro člověka nezbytným mikroživinem, protože jsme ztratili schopnost ho syntetizovat z d- glukózy glukuronickou cestou ( 1 ). Dietní vitamin C prochází tenkým střevem, vstupuje do plazmy a je transportován do svých cílových tkání, kde působí jako kofaktor několika nitrobuněčných enzymů a zachycuje volné radikály ( 2 ). Plíce a dýchací trakt jsou cílové tkáně vitaminu C ( 3 ), kde fungují hlavně jako elektronový donor pro reaktivní druhy kyslíku ( 4)). Vitamin C je přítomen v povrchové tekutině dýchacích cest (ASL), což je 10- až 30 μm vrstva tekutiny, která tvoří kritické rozhraní mezi epitelovými buňkami dýchacích cest a vnějším prostředím. Zásoba vitamínu C v ASL je v dýchacích cestách zdravých jedinců mezi 20 a 130 μM ( 5 , 6 ). Epidemiologické studie naznačují souvislost mezi vysokým příjmem vitamínu C v potravě a jeho ochrannými účinky proti respiračním symptomům ( 7 ); alarmující 25% americké populace však nesplnilo doporučené úrovně příjmu vitamínu C ve stravě, jak bylo zveřejněno ve třetím národním průzkumu zdraví a výživy ( 8 ). Nedostatečný příjem vitamínu C ve stravě ( 9), je známo, že znečišťující látky v životním prostředí ( 9 , 10 ) a řada zánětlivých poruch dýchacích cest vážně vyčerpávají zásoby vitaminu C v ASL nebo plazmě. Například nízké hladiny vitaminu C byly zjištěny u pacientů s bronchiálním astmatem ( 6 , 11 ), cystickou fibrózou (CF) ( 12 , 13 ), chronickou obstrukční plicní chorobou ( 14 ) a syndromem akutní respirační tísně ( 15 ) a u kuřáků ( 16 ) a dětí vystavených tabákovému kouři v prostředí ( 17 ).
Malé porovnání s podáním C-éčka ústy

Nicméně, už na to přišli i v USA, tak snad se to ujme i u nás.

Periklés
Zdenek.Hess
Příznivec Pirátů – Karlovarský kraj
Profese: lékař
Dal poděkování: 2 poděkování
Dostal poděkování: 78 poděkování

Příspěvek od Zdenek.Hess »

S tím vit. C: už se dlouhou dobu ví, že vysoká dávka vit. C natolik změní prostředí a pochody v imunitním systému, že než se virus stačí přizpůsobit, uběhnou 2-3 dny, mezi tím si tělo vyrobí protilátky. Jiné působení vit. C prokázáno není. Ale i to, co jsem napsal to platí. U svých pacientů podávám vit. C s úspěchem.
vilik
Příznivec Pirátů – Moravskoslezský kraj
Profese: technik, programátor
Dal poděkování: 47 poděkování
Dostal poděkování: 50 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vilik »

Tak pokud už první příspěvek ve vláknu typu, že lékaři jsou dementní, tak tady žádnou věcnou diskuzi bohužel neočekávám..

Demokracie a liberalismus není o tom že si můžu dělat co chcu, ale především o zodpovědnosti za své jednání.

Maria.Vasickova

Zdenek.Hess píše: 28 bře 2020, 21:08 S tím vit. C: už se dlouhou dobu ví, že vysoká dávka vit. C natolik změní prostředí a pochody v imunitním systému, že než se virus stačí přizpůsobit, uběhnou 2-3 dny, mezi tím si tělo vyrobí protilátky. Jiné působení vit. C prokázáno není. Ale i to, co jsem napsal to platí. U svých pacientů podávám vit. C s úspěchem.
Čím to je, že se tato zkušenost neuplatňuje plošně? Třeba v době nouzového stavu? Místo toho se dožadujeme nadměrného nošení roušek, které v důsledku vyvolávají potíže. Bych řekla, že zákon, který vznikl s covid19, je fakticky "mimo mísu", přesto dost zásadní. Snad si toho někdo znalý věci všimne. Vlastně (protože už o tom nějakou dobu vědí), snad si uvědomí včas, i naši poslanci, a něco zásadního s tím provedou.

Periklés
Zdenek.Hess
Příznivec Pirátů – Karlovarský kraj
Profese: lékař
Dal poděkování: 2 poděkování
Dostal poděkování: 78 poděkování

Příspěvek od Zdenek.Hess »

Odpověď je jednoduchá: protože rozhodují úředníci, politici a ne lidé z praxe. Ministr zdravotnictví vůbec není zdravotník a je na něm vidět, že často prostě neví, o co jde. Mohu říci, že kolegové znalí věci si všímají, ale už rezignovali. Mimochodem, ochota českých kolegů k sebeobětování se během krize je minimální, a to vzhledem k tomu, že to celé řídí lidé, kteří u nich nemají vůbec žádnou odbornou autoritu.
P.A.Semi

Re: Návrh na zrušení povinného očkování (Coronavirus)

Příspěvek od P.A.Semi »

Na Apríla už je trochu pozdě, ale zkusím to aspoň trochu vtipně...

Na následky Coronavirus nedávno zemřel Demokratický Kapitalismus, možná jste ho také znali... Principem Kapitalismu je Soutěž, třeba jako běžecké závody. A nyní přišlo Zemětřesení a všem to podrazilo nohy... Stane se... Ale pak si Kabala Lumpů podala pomocnou ruku a dali si kilometr náskok, a teď si soutěžte... Hm... FED uvolnil 6000 miliard dolarů (cca 3-násobek ročního rozpočtu vlády USA) prý na pomoc s krizí Coronavirus. Z toho měli dostat občané 2000 miliard dolarů a Wall Street 4000 miliard dolarů. Všem akciím padají ceny, a nyní je levně skoupí Fondy a Banky "příliš velké na krach"... Prý se ECB a Švýcarská národní banka také přidaly a uvolnily nějaké velké objemy, detaily nevím... A ovšem normální občané asi nedostanou nic, protože nejhorší Krysa Západu, Nanci Pelosi (kdyby bývali odstavili Trumpa v tom falešném "Impeachment" a kdyby pak odstavili nebo zastřelili Mike Pence, tak by se automaticky bez voleb stala Prezidentem USA), se místo toho vytáhla v Congressu s připraveným zákonem "Coronavirus Stimulus Bill", který má 1100 stran a 32x zmiňuje "Diversity". Tedy tu pomoc dostanou jen Zle-Rasistické (tedy s důrazem na "Diversity" - normálně se v Kapitalismu zaměstnávají lidé podle schopností a ne podle barvy kůže nebo pohlaví, ve správné společnosti by dávali preference Vlastním Lidem, ale tady to mají otočené naopak a musí zaměstnávat Cizí Etnikum...) a Sexistické (tedy s důrazem a kontrolou zaměstnávání Žen) organizace a budou muset ještě mnoho let podávat hlášení, jak plní tento Zlý Satanský Program Rasistické Diversity a Sexismu. Zároveň to prý zavádí hlasování poštou a další věci, které spolu se známými masivními volebními podvody v USA zřejmě umožní tamním Komunistům (demog rats) převzít po "volbách" na podzim Moc nehledě na skutečné hlasování... A třeba to obsahuje i $350 million na Migration and Refugee Assistance... Nevím, jak dlouho trvá napsat kvalitní zákon na 1100 stran nebo si ho aspoň přečíst, ale vypadá to, že ho už měla připravený dřív, než v USA propukla ta Corona-Hysteria, a zřejmě to světovládci z AIPAC podpořili, když se na tom bez vyjednávání a asi i bez přečtení shodly obě Partaje v US Congress během pár dní a zřejmě jediný charakterní a čestný Poslanec v tom Parlamentu Thomas Massie se odvážil protestovat... OFFTOPICPoužívat Globální Epidemii a pomoc občanům jako vydírání na prosazení sporných stranických programů je prostě svinstvo, to lze těžko nazvat jinak... Byli by ti Američtí Komunisté ("Demog rats") totálně nevolitelní, lidé jsou na ně dost naštvaní, ale na to si tam zařídili to hlasování poštou, kde ty hlasy "sčítá" jen jedna strana a nikdo nedohlíží na podvody...
Řekl bych, že přeci-jen bude asi letos ten Čínský Rok Krysy a ne Rok Myši... Jako když končil Obama a nastupoval Trump, tak byl zrovna přechod z Roku Opice na Rok Kohouta, tak teď pro Nanci Pelosi a Coronavirus bude Rok Krysy...

Leckde je ten Coronavirus skutečně, ale třeba v New York je prý sice také Outbreak, nemocnice jsou připravené, ale úplně prázdné a nikdo v nich nic neví... Skoro to vypadá jako Jewish Lightning, protože s takhle masivním "Coronavirus Stimulus Bill" se takový Outbreak zřejmě dost vyplatí... Fake News Media jako "CBS News", když povídají o Outbreak v NYC, používají záběry z Italských nemocnic... A třeba různé krysy z NGO pod vedením Podlých Defamátorů z ADL žádají pod záminkou Coronavirus o 60 miliard dolarů "emergency stimulus funding" na svou činnost, ale ve srovnání s tím masivním podvodem FEDu je to jen jak plivnutí...

V Číně podle zatím neověřené zprávy telefonní operátoři prý hlásí ztrátu 20 milionů telefonních čísel... Podle mých i jiných odhadů tam měl být asi tak milion obětí jen ve Wuhanu. Ale už se to asi nějak zlepšuje, protože podle statistiky odběru elektřiny už nastartoval Čínský průmysl asi tak na 60% obvyklé kapacity, což ale stejně znamená kolosální výpadek - asi všechno zboží z Číny zdraží, podle zákona nabídky a poptávky...

U nás ČT v jedněch zprávách pouštěla tvrzení nějakého Čínského vědce, že prý pacienti bez příznaků ten Coronavirus nešíří, i když ale uvedla to správně, že jsou ty studie WHO zpochybňovány... (Je to logické, protože "příznaky" má až člověk, kterému se ten virus dostane do krve a všimne si ho imunitní systém, ale dokud je jen v plících, tak nejsou žádné příznaky, ale z těch plic to může vydechovat a vykašlávat i tak...) Historie Čínských lží, které pomohly ten Coronavirus nastartovat, sice neuvádí ten původ z USA, ale je na tom zajímavé si přečíst, jak dlouho Číňané tvrdili, že to není nijak nakažlivé, a jak jim to WHO věřila a pomáhala tu lež rozšířit... OFFTOPIC(Současný ředitel WHO předtím pracoval pro Billa Gatese ve fondu na léčbu HIV, což je masivní přerozdělovací mechanismus, který zřejmě také zachraňuje životy, ale přerozděluje při tom fondy zainteresovaným ministrům a zřejmě i zajišťuje zisky pro Big Pharma společnosti...?) Obecně myslím, že sice lze Číňanům věřit různé zkušenosti s léčbou a případně je vyzkoušet, jestli to třeba funguje, ale rozhodně jim nelze věřit žádné chlácholení, že je něco neškodné nebo že už to vyřešili...

Mezitím jsem zjistil, že i u nás již lékaři vědí o kombinaci Plaquenil (hydroxychloroquine) a Azitromycin z té Francouzské studie, možná to říkali i v Televizi? Nevím... Sice jim ve Wikipedii vyčítají, že nedělali dost dvojtě-zaslepených pokusů s placebem, aby pár pacientů nechali umřít a otestovali statisticky, že to funguje, ale Francouzi vydali druhou studii, kde to srovnávali s jinou nemocnicí... O tom, že Chloroquine lze používat i na prevenci infekce Sars (a tedy i tohoto nového) se ví již od roku 2005, je to publikované v Peer-review žurnálu a psali to vědci z CDC. V USA ovšem dva nebo tři guvernéři států administrativně zakázali předepisovat Chloroquine * - protože zřejmě mají zájem na tom, aby se to co nejvíc rozšířilo? Ti by měli být souzeni za pokus o masovou vraždu...

Na ten Chloroquine a Hydroxychloroquine ovšem pozor - sice to funguje i preventivně, ale nedá se to brát dlouhodobě, protože se to kumuluje v očích a způsobuje to retinopatii, a to i dlouho po tom, co se to už vysadilo... (asi to lze brát krátkodobě v případě nemoci, ale nelze to brát jako prevenci neustále...) A ovšem, v USA to jeden manželský pár zkusil poté, co o tom Trump mluvil v TV a když zjistili, že podobná ale jiná sloučenina je v něčem na čištění akvárií, tak si toho oba vzali rovnou celou čajovou lžičku. Manžel umřel poměrně brzy, a manželka pak z jednotky intenzivní péče nadávala Trumpovi, co jim to poradil... (Počkejte si radši, co a v jakém množství vám lékař předepíše a neberte to sami preventivně...)

Bill Gates a ta simulace Event 201 - to nebyla jen tak nějaká náhodná shoda. Ona ta simulace byla přesně v ten den 2019-10-18, kdy ve Wuhanu bylo zahájení těch Military World Games, kam je přijeli z USA do Číny nakazit... Jak pravděpodobná je to "náhoda" ?!

A už se proslýchá, že budou chtít zavést, že cestovat půjde jenom s průkazem o očkování, a že třeba na ten "očkovací záznam" udělají digitální tetování... (To je jak tetování čísel z nacistických koncentračních táborů ale upgradované pro moderní digitální dobu...) Na očkování proti Coronavirus pozor - pokud ho zavedou ještě teď, když je ten Outbreak, tak by se to mělo zkoušet postupně a opatrně, jestli to třeba nezhoršuje příznaky, jak hlásili vědci, co na tom očkování dřív dělali, nebo jaké to má vedlejší účinky. A jestli s ním přijdou až v době, kdy už tu žádný Coronavirus zrovna nebude, aby šlo ověřit, jestli a jak to funguje, tak na to dvojtě pozor, protože tím by si připravili půdu, aby ta Epidemie při příštím Outbreak byla účinnější...
A viz jaký scénář Vývoje Světa po takovéhle Epidemii plánovala Rockefeller foundation...
Maria.Vasickova

Je tady plno lidí, kteří si své iluze nenechají vyvrátit, i kdyby to stálo životy.
Tady v celku jednoduché shrnutí. OFFTOPIC Kdo neumí anglicky, stačí použít překladač ;)

Co se aktuálně děje?

Správci sítí (Google, FB a pod.) cenzurují vše, co by mohlo mít něco společného s očkováním nebo s virem. Dokonce si vymysleli nové podmínky smlouvy, ...a najednou mi vyskakují okna o neověřených zprávách a pochybných webech, a že je nemám otvírat, protože by mohli nakazit můj PC. Mizí z vědeckých portálů informace, které umožňují přežít, aniž bychom potřebovali farmaprůmysl.

Hm, co s tím umíme udělat?

Jak se to mohlo stát, že se farma-průmysl dostal tak daleko, že ovlivňuje naše životy na všech úrovních?

Dost možná jsme podlehli iluzi, že někdo něco vyřeší za nás. OFFTOPICKlíčové slovo "iluze"

To bude hodně bolet.

Zatím nosíme povinně roušky i do lesa. Pokud toto nikomu nepřipadá zvrácené, pak se už nedivím ničemu.
Ani tomu, co přijde "pak"

Periklés
Odpovědět

Zpět na „Veřejná Poradna“