Pozornosti hodné články
Moderátor: Komise předsedajících
Pravidla fóra
Toto je veřejné fórum, které neprezentuje oficiální stanoviska
Diskutujte slušně a respektujte Pravidla internetového fóra
- Jiri.Rezek
- Krajské předsednictvo
- Profese: výzkumný pracovník
- Dal poděkování: 435 poděkování
- Dostal poděkování: 688 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: Pozornosti hodné články
http://www.novinky.cz/domaci/180057-pos ... zakon.html
Hehe, tak to už si z lidí opravdu dělají srandu,že??? Kdy to lidi prokouknou a tu pakáž z tama vykopou?!
Hehe, tak to už si z lidí opravdu dělají srandu,že??? Kdy to lidi prokouknou a tu pakáž z tama vykopou?!
- místopředseda KS Plzeňský kraj tel.: 72tri 175 03devet
místostarosta Plzeň 1
-
- Návštěvník – nepatří k Pirátům
- Profese: Student
Právě jsem to četl na MF dnes http://zpravy.idnes.cz/kscm-a-top-09-ve ... domaci_taj
Jsou tam i videa.... Po tomhle by ten politik měl sám odejít. Top09 je pro veřejnou správu a na web si píší všecky dary straně
Dovolte abych se zasmál 
Jsou tam i videa.... Po tomhle by ten politik měl sám odejít. Top09 je pro veřejnou správu a na web si píší všecky dary straně

- Spirit
- Dal poděkování: 3 poděkování
- Dostal poděkování: 48 poděkování
Nejhorší na tom je, že je to evidentně naprosto běžná praxe a to pro všechny parlamentní strany(Zelení se zdají být výjimkou). Teď jenom nepromrhat příležitost a rozmáznout to tak, aby se tomu konečně zamezilo.
[edit] Zajímalo by mě, jesli to nejde klasifikovat jako trestný čin. Tady totiž asi fakt pomůže jenom ty k...y prásknout přes prsty.[/edit]
[edit] Zajímalo by mě, jesli to nejde klasifikovat jako trestný čin. Tady totiž asi fakt pomůže jenom ty k...y prásknout přes prsty.[/edit]
... and the Spirit of God was hovering over the waters. 

- Petr.Hires
- Profese: OSVC
- Dal poděkování: 1 poděkování
- Dostal poděkování: 7 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem mel dnes studenou sprchu.Jiri Rezek píše:http://www.novinky.cz/domaci/180057-pos ... zakon.html
S nekym jsme o tom mluvil a dotycny rekl: "No a vsak nejake kupceni to prece udelali i pirati ne?"
Chvili jsem stal a nechapal. Kdyz jsem patral oc jde tak s emi dostalo informace "No vsak jak si ten clen v Praze pojistil prvni misto na kandidatcxe pomoci nejakeho sponzora ne?"
Presla me veskera chut diskutovat a dlouze jsem premyslel oc s emuze jednat.
Napada me snad jen souvyslost s Krtkem jako medialni tvare pro celorepublikovou kampan a jeho prvni pozice na kandidatce. Ale nemel jsem chut se dotycneho ptat jestli ma na mysli toto, protoze Krtek je prece z Brna.
No ale jestli TOHLE koluje mezi lidem tak toteda potes...
PS.: dne sjsem mluvil i sjednim duchodecem u ktereho jsem ocekaval, ze o nas nikdy neslysel a rikal "no jo, ale ti autori by prece meli dostat zaplaceno ne?", takze o nas evidentne uz neco slysel kdyz zacal nas rozhovor touto vetou.
It's not our fault. We're just machines, designed to make a genocide.
mail: petr.hires@ceskapiratskastrana.cz
web: Blog | Facebook | G+ | UTFG
tel: +420 722 933 917
mail: petr.hires@ceskapiratskastrana.cz
web: Blog | Facebook | G+ | UTFG
tel: +420 722 933 917
- Tomas.Semenec
- Člen KS Středočeský kraj
- Profese: IT Administrator
- Dal poděkování: 7 poděkování
- Dostal poděkování: 13 poděkování
Martin Reiner: Od skutečného Západu nás odlišuje dezolátní stav střední třídy
http://zpravy.idnes.cz/martin-reiner-to ... avarna_bos
tento clanek je sam o sobe zajimavy a nakonec autor prekvapi primou podporou Piratskeho hnuti. Mozna bychom mohli autora sami kontaktovat?
...
Ať žijou piráti!
Jsou to jen vize, ostatně i proto, že otázku, jak je uvést do života, zadavatel nepoložil. Dílčí, zlomkovité pohledy, které často znějí jako utopie.
Ale úspěch pirátské strany ve švédských parlamentních volbách alespoň naznačuje, že to, co pro někoho může znít jako ryzí science fiction, je už pro jiného – pro někoho, kdo zatím mlčí – houska na krámě…...
http://zpravy.idnes.cz/martin-reiner-to ... avarna_bos
tento clanek je sam o sobe zajimavy a nakonec autor prekvapi primou podporou Piratskeho hnuti. Mozna bychom mohli autora sami kontaktovat?
...
Ať žijou piráti!
Jsou to jen vize, ostatně i proto, že otázku, jak je uvést do života, zadavatel nepoložil. Dílčí, zlomkovité pohledy, které často znějí jako utopie.
Ale úspěch pirátské strany ve švédských parlamentních volbách alespoň naznačuje, že to, co pro někoho může znít jako ryzí science fiction, je už pro jiného – pro někoho, kdo zatím mlčí – houska na krámě…...
Každý jednotlivec je ovlivněn protekcí, či skupinovou loajalitou a jediný zpusob jak tento vliv eliminovat je zapojit do rozhodování větší skupinu.
- Tomas.Semenec
- Člen KS Středočeský kraj
- Profese: IT Administrator
- Dal poděkování: 7 poděkování
- Dostal poděkování: 13 poděkování
BTW: take se vam zda ze prohlaseni Top09 o tom ze to byla solova akce nejak nesedi s tim co nahlali skrytou kamerou?
http://webtv.idnes.cz/?relation=V090925 ... zpravy_sha
Ladislav Sustr: ...protoze ja musim Mirkovi Kalouskovi rict, ze jste nam pomohl, aby mel pocit ze je neco treba... ze je povinovanej nejak zareagovat, ze jo?
zajimave jak v ramci paleni mostu za Sustrem se Top09 snazi bagatelizovat postaveni toho Ludka Kudlacka. Pritom podle jejich vlastniho webu je vedenej jako kontaktni osoba kancelare Top09 v Prahu a Stredocesky Kraj http://www.top09.cz/regiony/stredocesky-kraj/
Kancelář TOP 09 Praha
Revoluční 24
110 00 Praha 1
e-mail: praha@top09.cz
telefon: 221 890 120
fax: 221 890 130
kontaktní osoba: Mgr. Luděk Kudláček
A jak mlzi na tema Kudlacek sefoce topky? Docela chabe vysvetleni
Co si máme myslet o tom, že váš tajemník řekl, že pokud jde o peníze a hazard, sejděte se s Šustrem?
Miroslav Kalousek: Je mi velmi líto, ale obávám se, že bývalý zaměstnanec aparátu KDU-ČSL (tajemník TOP 09 Luděk Kudláček) zapnul mozek na neutrál a řekl jméno bývalého lidovce, u kterého tušil, že se touto problematikou zabývá.
Ale co si máme myslet o tom, že nás na pana Šustra odkázal váš stranický tajemník Kudláček s tím, že peníze a hazard má v TOP 09 na starosti Šustr?
Karel Schwarzenberg: Skoro každý úředník tohoto světa je šťastný, když může předat šanon, který mu někdo strčí na psací stůl, někam jinam, kde má tušení, že se to vyřídí bez jeho práce a lépe.
http://webtv.idnes.cz/?relation=V090925 ... zpravy_sha
Ladislav Sustr: ...protoze ja musim Mirkovi Kalouskovi rict, ze jste nam pomohl, aby mel pocit ze je neco treba... ze je povinovanej nejak zareagovat, ze jo?
zajimave jak v ramci paleni mostu za Sustrem se Top09 snazi bagatelizovat postaveni toho Ludka Kudlacka. Pritom podle jejich vlastniho webu je vedenej jako kontaktni osoba kancelare Top09 v Prahu a Stredocesky Kraj http://www.top09.cz/regiony/stredocesky-kraj/
Kancelář TOP 09 Praha
Revoluční 24
110 00 Praha 1
e-mail: praha@top09.cz
telefon: 221 890 120
fax: 221 890 130
kontaktní osoba: Mgr. Luděk Kudláček
A jak mlzi na tema Kudlacek sefoce topky? Docela chabe vysvetleni

Co si máme myslet o tom, že váš tajemník řekl, že pokud jde o peníze a hazard, sejděte se s Šustrem?
Miroslav Kalousek: Je mi velmi líto, ale obávám se, že bývalý zaměstnanec aparátu KDU-ČSL (tajemník TOP 09 Luděk Kudláček) zapnul mozek na neutrál a řekl jméno bývalého lidovce, u kterého tušil, že se touto problematikou zabývá.
Ale co si máme myslet o tom, že nás na pana Šustra odkázal váš stranický tajemník Kudláček s tím, že peníze a hazard má v TOP 09 na starosti Šustr?
Karel Schwarzenberg: Skoro každý úředník tohoto světa je šťastný, když může předat šanon, který mu někdo strčí na psací stůl, někam jinam, kde má tušení, že se to vyřídí bez jeho práce a lépe.
Každý jednotlivec je ovlivněn protekcí, či skupinovou loajalitou a jediný zpusob jak tento vliv eliminovat je zapojit do rozhodování větší skupinu.
- Martin.Broz
- Profese: SMRT MODERACI
- Dal poděkování: 426 poděkování
- Dostal poděkování: 1100 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Tak prvni v Praze sem byl Ja a se sponzorem to nema co delat.Petr Hires píše:"No vsak jak si ten clen v Praze pojistil prvni misto na kandidatcxe pomoci nejakeho sponzora ne?"
Jedinej sponzor, kvuli kterymu se pripravovala celostatni kampan, se ukazal jako ne zcela dusevne zdrav.
Podrobne sem to popisoval jinde.
To sou desny blaboly co si lidi mezi sebou predavaj.
- Lukas.Novy
- Profese: auditor kyber. bezpečnosti, muž z Brna
- Dal poděkování: 2413 poděkování
- Dostal poděkování: 3128 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Přesně tak, několikrát jsem vysvětlit, proč jsem nabídku přesunu z 6. na 1. místo přijal.Martin Broz píše:Tak prvni v Praze sem byl Ja a se sponzorem to nema co delat.Petr Hires píše:"No vsak jak si ten clen v Praze pojistil prvni misto na kandidatcxe pomoci nejakeho sponzora ne?"
Jedinej sponzor, kvuli kterymu se pripravovala celostatni kampan, se ukazal jako ne zcela dusevne zdrav.
Je to prostě jenom další FUD.
Máte pocit, že Vás KK nebo jiný funkcionář šikanuje, pomlouvá či zesměšňuje? Nejsem právník, ale zastoupím Vás v jednání s přezkumnými orgány. Pište nestranickému ombudsmanovi na ombudsman@krtek.net
Tel: 777-5-KRTEK
-
- Profese: Grafik
- Dostal poděkování: 2 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Mne by zajímalo co budeš používat příští týden za wiki nalezený pojemLukas Novy píše:Přesně tak, několikrát jsem vysvětlit, proč jsem nabídku přesunu z 6. na 1. místo přijal.Martin Broz píše:Tak prvni v Praze sem byl Ja a se sponzorem to nema co delat.Petr Hires píše:"No vsak jak si ten clen v Praze pojistil prvni misto na kandidatcxe pomoci nejakeho sponzora ne?"
Je to prostě jenom další FUD.

- Tito uživatelé poděkovali autorovi Michal.Zdrazil za příspěvek:
- V__
Vert
Vesmír změtřit jde, lidskou blbost nikoliv
Use brain! Prevent shitstem!!
Vesmír změtřit jde, lidskou blbost nikoliv
Use brain! Prevent shitstem!!
- Lukas.Novy
- Profese: auditor kyber. bezpečnosti, muž z Brna
- Dal poděkování: 2413 poděkování
- Dostal poděkování: 3128 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Na, tady mas.Michal Zdrazil píše: Mne by zajímalo co budeš používat příští týden za wiki nalezený pojem

Máte pocit, že Vás KK nebo jiný funkcionář šikanuje, pomlouvá či zesměšňuje? Nejsem právník, ale zastoupím Vás v jednání s přezkumnými orgány. Pište nestranickému ombudsmanovi na ombudsman@krtek.net
Tel: 777-5-KRTEK