jj

Moderátor: Komise předsedajících
Toto je veřejné fórum, které neprezentuje oficiální stanoviska
Diskutujte slušně a respektujte Pravidla internetového fóra
jj
0x8DE5F4739D2A2F0B | Ceterum censeo Facebook esse delendam
Náhodou to vypadá, že jeho příspěvek násobně přesahuje vaši mozkovou kapacitu. Za mě pěkné poukázání na pěkný kus historie.Jiri.Janecka píše: ↑14 kvě 2018, 20:12Možná bys měl požádat o místo ve štábu ministryně obrany a kynologie. Zřejmě jedině ta by byla schopna ocenit tvůj skutečně velkorysý přístup k dataci jednotlivých dějinných událostí.
Myslím, že datování mám správně, Vítězslav Nezval: květen 1945 ..." Přišli včas jak legendrání vojska z dávných kronik"...je úvodní verš básně,Jiri.Janecka píše: ↑14 kvě 2018, 20:12Možná bys měl požádat o místo ve štábu ministryně obrany a kynologie. Zřejmě jedině ta by byla schopna ocenit tvůj skutečně velkorysý přístup k dataci jednotlivých dějinných událostí.
Dovolím si jen malé cvičení v matematice: 1991 - 23 = 1968 nikoli 1945
Jasně, neboj umím počítat. Fyzicky většina vojska odešla někdy v listopadu 1945, V říjnu 1945 sovětská armáda požadovala ještě pro své jednotky potraviny v objemu 300 000 denních dávek.
zakládající člen, více na profilu lide.pirati.cz, občas píšu na Deník Referendum, preferuji twitter @daliborzz před FB fb.com/dlbrz, najdete mě i na Mastodon witter.cz/@daliborzz
tel. 773 993 465, e-mail: dalibor.zahora(zav)pirati.cz
Abychom se nedivili kdo vše a z jakých stran se tam objevil..Dalibor.Zahora píše: ↑15 kvě 2018, 17:02 btw je někdo schopnej dodat seznam lidí, který byli na ruský ambasádě?
Bývalý správce @PiratiJMK i @PiratePartyCZ, bývalý člen KK, bývalý člen.
Tak některé máš tadyDalibor.Zahora píše: ↑15 kvě 2018, 17:02 btw je někdo schopnej dodat seznam lidí, který byli na ruský ambasádě?
Fide, sed cui fidas, vide.
Věř, ale komu věříš měř.
(Perchta z Pernštejna - Bílá paní)
zakládající člen, více na profilu lide.pirati.cz, občas píšu na Deník Referendum, preferuji twitter @daliborzz před FB fb.com/dlbrz, najdete mě i na Mastodon witter.cz/@daliborzz
tel. 773 993 465, e-mail: dalibor.zahora(zav)pirati.cz
Náhodou já mám opravdyckýho "Rambohafíka" a ten mi to vysvětlil. "Jak to, že Rakousko se Rusáků dokázalo zbavit a my ne? No to je jednoduché- Rakušáci neměli uran."Jiri.Janecka píše: ↑14 kvě 2018, 20:12Možná bys měl požádat o místo ve štábu ministryně obrany a kynologie. Zřejmě jedině ta by byla schopna ocenit tvůj skutečně velkorysý přístup k dataci jednotlivých dějinných událostí.