“Once men turned their thinking over to machines in the hope that this would set them free. But that only permitted other men with machines to enslave them.” ― Frank Herbert, Dune https://lide.pirati.cz/osoba/505/
Jan.Prokop píše: ↑21 zář 2020, 19:50 hatovat piráta, že se chová jak bigotní katolík smysl má
To jsem něvěděl, že jako Pirát člověk musí jako člen spolku, prosazovat pronajímámí prostor spolku každýmu kdo projeví zájem. To je ve stanovách napsaný kde?
Tito uživatelé poděkovali autorovi Ondra.kl za příspěvky (celkem 3):
Libor.Adamek píše: ↑21 zář 2020, 19:40
Pomohl mu někdo z kraje?
Víš Libore, jestli to není tím, že Jerry sám nijak nekomunikuje a dělá mrtvého brouka. Dokonce ignoruje i toto vlákno, kde mohl klidně vše sám vysvětlit, jak to všechno bylo, jak hlasoval a podobně. Takže asi tak.
A ano, vím, že jsi to nepodal ty ke KK, to jsem ani nenapsal, ale původní komunikace mezi dvěma lidmi skončila absurdním výsledkem. A jen proto, že zde byla nedostatečná komunikace. Proto to píšu. I teď je tu absurdní situace a Jerry to mohl už před 5ti dny sám utnout.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Jakub.Zach za příspěvky (celkem 4):
Martin.Martin píše: ↑21 zář 2020, 19:57
ROOT a extremismus? Prosím, prosím, prosím: nebuďme před všemi metalisty za úplný kokoty.
Martine, byť s tebou souhlasím ohledně metalistů, nemáme právo zasahovat do hlasování sokola.
Vo to mi nejde, jen bych rád, až se mi budou smát na koncertě všichni ty lidi, který znám, a který pořádaj DIY všechny dobrý metalový koncerty v ČR (ROOT za mě osobně teda neni nic moc muzika, ale proti gustu..), píšou ziny a dělaj nekomerční weby a kluby, tak abych je moh vodkázal třeba na nějaký ofiko vyjádření od nás. To by bylo takové vhodné. Nikomu satanmetal necpu, ale zakazovat mi ho nikdo nebude (a tady chytne emíčko dost lidí, který znám).
Tito uživatelé poděkovali autorovi Martin.Martin za příspěvky (celkem 3):
“Once men turned their thinking over to machines in the hope that this would set them free. But that only permitted other men with machines to enslave them.” ― Frank Herbert, Dune https://lide.pirati.cz/osoba/505/
Profil, Vedoucí AO; člen KaS; člen 2012 až 2025 „Nakonec vám budou vládnout ti nejneschopnější z vás. To je trestem za neochotu podílet se na politice.“*
Podporuji myšlenky. Volbu předsednictva vyhrál DFW.
Předně bych se chtěl omluvit za prodlevu v reakci a vyjádření a to z důvodu velké časové vytíženosti v práci, rodinných důvodů, ale také toho, co se kolem této kauzy strhlo. Otázky, které jsou na mě směřovány se opakují, proto níže přikládám odpovědi, které jsem dnes odeslal i p. Skácelovi z MF Dnes na jeho dotazy. Tato kauza je spojená s mojí rolí předsedy TJ Sokol Vizovice a člena jeho výboru (kam jsem byl zvolen členy Sokola 14.8.2020), proto odpovídám z této pozice.
1. Jaký byl důvod zrušení koncertu?
Koncert byl naplánován provozovatelem restauračního zařízení, ne s majitelem budovy Sokolovny, kde se hlavní prostory nachází. Zda bylo něco sjednáno s bývalým vedením je otázkou na někoho jiného. V srpnu nově zvolený výbor se věcí neprodleně zabýval, při rozhodování zohlednil jak vývoj kolem pandemické situace, tak podněty občanů.
2. Podle mých informací se na vás obrátili věřící z Vizovic s tím, že si koncert nepřejí. Je to pravda?
Výbor se nezaobíral náboženským vyznáním občanů, kteří se na nás obrátili ani nám to nepřísluší hodnotit.
3. Lidé z metalové komunity mluví v této souvislosti o cenzuře a upozorňují na to, že v jiných městech mohou obě kapely vystupovat, zatímco na sokolovně ve Vizovicích kvůli satanistickým textům ne. Co byste jim vzkázal?
Nikdo těmto kapelám nezakazuje vystupovat ve Vizovicích, pouze jsme jako majitelé nemovitosti, a po důkladném zvážení všech okolností, nepronajali prostory Sokolovny, která je kulturní památkou a státem chráněným objektem.
4. Podobný případ se odehrál v roce 2016 ve Valašských Kloboukách, má nějakou souvislost s Vizovicemi?
Nemá.
5. K vysvětlení celého případu vás na internetovém diskuzním fóru vyzvali i vaši kolegové z Pirátů, nemáte obavu, že vás může tato kauza negativně poškodit?
Sokol je apolitická organizace, jedná se o rozhodnutí celého výboru, né jednotlivce. Vzhledem k aktuálnímu vývoji pandemické situace a mimořádným opatřením státu jsou omezeny a znemožněny akce v celé České republice.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Jaromir.Slezak za příspěvky (celkem 16):